# vot 7
Posts by Ruleaza
-
-
Jurnalul unui iubitor de rom .
Nota personala 8.5/10 -
Probabil , ca pe 28 vor adauga Mosul in map1 , si vom putea duce sosete la el .
-
Nu le mai bagati bani in buzunare si ia sa vedeti cum se schimba lucrurile , atunci or sa se gandeasca si la noi .
Eventul e praf , normal .. sunt curios cum pica pe alte metine , uk , de ... deoarece am vaga senzatie ca e un drop mult mai bun ... -
vot #2
-
Se duce si RO`u pe apa Sambetei , ca sa nu zic altceva .
*Frisia: avertisment pentru posthunt. Care este legatura cu tema topicului? Daca dai asemenea replica, trebuie sa si argumentezi.
-
Sisu - Legati la ochi

-
Si mi se pare ceva fara rost,adica la ce ai nevoie de un pergament de blocare?De exemplu dai la cineva contu sa il vada dar blochezi niste itme pentru ca n-ai chef sa le muti,si ala la care i-ai dat contu da ceva pe striga de exemplu ''vand conturi pe euro'' si iei ban pe cont si mai pierzi si itemele blocare.Aiureala.......De ce sa dai contu cuiva ? Daca nu vrei sa folosesti toata chestia asta cu blocarea , nu o folosi , nu te obliga nimeni
. Eu cred ca e o idee buna , ar fi mai putine iteme pierdute din greseala sau din cauza spargerilor
-
Sisu - Vibratii

-
votare lucrare #2
-
Si eu m`am apucat de la zero , cu cateva zile inainte sa inceapa eventul , fiind nivel mic nu aveam asteptari mari , dar pot sa spun ca acest event ma ajutat destul de mult , am facut ceva bani din care am reusit sa ma descurc .. asta fiind la inceputul eventului , si sa nu credeti ca am avut mii de mingi , aprox 40 de mingi pe care le`am vandut , dar consider ca acest event tine PREA MULT ... Numai bine
-
-
Lasati`va de RO , chiar nu se mai merita . Mai bine , credeti`ma , va jucati private , macar acolo te distrezi .. intr`un final tot timp pierdut e .. asa ca ...
Sanatate !// Zalmoxis. Avertisment pentru posthunt.
-
Nu va mai enervati , ce credeati ca gasiti metine la fiecare metru ? .. astea sunt eventurile RO , nu v`ati obisnuit deja ?

-
vot 2
-
Nimeni Altu' - Înger şi demon
-
Eminem - Till I Collapse!

-
Asa ca, respecta-ma, ca-n rest nu-ti cer nimic
Stii ca, liric vorbind CTC e sus acolo cu Cedry2k
Dume ce le-asculta lumea pe repeat pana le prind,
Sau le-asculta lumea-ntr-un mod pripit si nu le prind
Doc - 100 de linii -