Posts by lucianvalcea
-
-
5 ,
Bebe.Strumph -
Intradevar dropul este aproape inexistent dar nu inteleg atata nemultumire pentru ca asa a fost in fiecare an. Eu unul nu m-am entuziasmat cand am auzit ca incepe. In legatura cu baloanele,am vazut mai sus o discutie,a fost un event foarte generos si probabil nu se asteptau ca lumea sa se umple de albe concentrate vrajeste etc,era de asteptat oricum ca pe RO sa fie haos,vedeam chiar multi cum lasau elixirele pe jos,mapele pline de boti,deci in legatura cu ce a spus HalfOp de balanta respectiva probabil la asta se referea. Totusi se putea face eventul fara drop la baghete si era mai simplu.
EDIT: balanta preturilor nu se refera la preturile/piata din joc ci la scaderea profitului GF. -
In legatura ca pica sau nu pica... Fratilor depinde de noroc. exemplu am farmer de 35 in map2 am incercat de cateva ori sa bat cele 2 ore mai mult de curiozitate dar nimic. Avand sigiliu tigru si mistret am renuntat. Dupa vreo cateva zile intru pe la 7 si ceva bat un metin de 25 care am dat peste el din greseala si hopa autorizatie mistret. Deci,NOROC!
//Avertisment apelative --- leROIdes
-
Da asa e,nu inteleg de ce sa nu putem adauga finisaje,nu ar fi nici o problema,poate se rezolva!
-
Deci se pot pune finisaje pe accesorii daca sunt blocate!? Da sau nu?
-
Va rog estimati urmatoarele iteme pe Scorpius albastrii:
Otel negru +8 1500pv,10sabie,3 reflecta atac,5 daune absorvite de pv,6 vant,pietre +4 graba protectie eschiva
Colier lacrima +7 finisat,1500 pv,10sabie full bonusuri
Bratara lacrima +7 finisata,1500 pv
Masca frica +7 10 sageti
Masca frica +4 15 magie,3 bonusuri
Papuci extaz +7 2000 pv,4 evantai
Nimfa +9 8 otrava full bonusuri,pietrata +4 razboinic,ninja,sura
Curea de lux +0
Astept cu nerabdare niste estimari. Multumesc. -
-
Pai vad ca ai luat ceva numai alea 100 verzi si tot e ceva,altii nu i-au vazut nici culoarea

-
Bravo celor care au profitat la maxim de event. Eu nu prea am avut timp,program incarcat la servici,oboseala... Pacat cu hackerii care l-au secat pe Mos Craciun de cadouri. In rest un event reusit,mai putin cel cu cufere. Am dus si eu ceva sosete doar cu doua conturi si am loat cam asa: 1 bless,1 adauga,10 licoarea grabei,3 pergament corectare,1 fructul vietii,yang. Multumit oricum. Bafta la toata lumea si un an nou plin de realizari!
Topic inchis si arhivat * Shto.
-
Azi e ultima zi la tombola,totusi HalfOp a spus intr-un post ca tine pana pe 9. Azi 50 red,asa ca de sfarsit.
-
-
Deci anul asta nu am luat nici macar un cufar,unu singur macar si tot era ceva. Am lvl 65,am batut pe munte,in dt,la mobii de la intrare in dt,dar nimic. O fi fost dropul scazut,dar totusi nici macar o cutie sau un cufar? Anul trecut am batut v1,aveam level aferent pe un farmer,si am loat vreo 20,25 de cufere in vreo 4 ore,deci tot a fosta ceva! Precizez ca am fost la curent cu calendarul,deci comentariile gen trebuia sa bati la ora cutare,ziua cutare,nu isi au rostul! In rest am reusit sa strang si eu de la sosete,nu am facut zeci de conturi ca altii,am dus sosete doar cu contul principal si cel pentru shopuri,oricum cam 3 cadouri la 1-2 zile,lucrez deci nu am timp si oricum nu as sta ore intregi la pc. Bilant: 3 ss,2 bless,1 adauga,2 pergament corectarii,20 licoare graba,yang. Multumit,am loat ceva din fiecare de la mos fata de cufere,cutii la care nu am vazut culoarea! Bafta!
-
Azi 50 albastre... Ma amuza faptul ca in item shop au culoarea mov atunci cand le primesti,daca nu ati observat.
-
Pacat ca unii dintre noi pierd din eventuri,unii mai au si servici! Sper sa prind macar cateva ore la moon light,sper!
-
Azi a venit si al treilea jeton,am luat seminte magice. Am zis sa iau si a doua intrare dar a dat 50 red...
-
Nu e nici o regula sa iti pice neaparat verzi,ai avut tu noroc,eu am pana acum 30 si am folosit si vreo 300 JD,dar mai am timp. Daca imi fac un stoc de 200 pana la sfarsit sunt multumit. La violete mi-am facut stocul de 200 plus 100 cumparate ieftin cu 2,5 kk. Licorile nu le vand,le tin pentru mine. In rest am mai luat scoica,crapi,carte blestem,Weiliao-Zi (sper ca am scris corect),red,blue etc. De la jetoane am luat inel teleportare,oasele degetului si am deja inca doua jetoane cu cel de azi. Saptamana trecuta am luat si premiul zilei LEONIDAS. Trag decat cu un cont,oricum multumim staff-ului,tombola e chiar reusita. Bafta la toata lumea!
-
Eu nu stiu cum fac unii zeci de cadouri ca eu daca fac 3 maxim 4 pe zi e record. Bine am servici,cred ca ei sunt elevi,dar totusi! Aseara am reusit sa fac un singur cadou din care am luat yang. De la inceput pana acum am luat bun un bless,un fructul vietii si 5x licori graba. Daca imi pica adauga pana la sfarsit,sa bag 2,3 bonusuri pe ceva as fi super multumit. Oricum evenimentul e ok. Bafta la toata lumea. Revin cu un edit: ma gandesc ca acele cadouri sunt cumparate din item shop,avand sansa mai mare sa pice lucruri bune,ceea ce este corect avand in vedere ca cei de la GF trebuie sa castige si ei ceva de pe urma jocului,serverele trebuie intretinute etc.
-
Cor draconis se foloseste la alchimia piatra dragon.
-
De 4 zile numai jetoane. Ieri am luat oasele degetului. Voi ce ati mai luat?