Posts by duC3sa

Sunt destui playeri pe ro.Faza e ca lumea are scoala, serviciu etc. Nu se poate sa fie mereu serverele full. Iar cei mai multi au lvl mare stau la meley, fermecata etc. Daca vrei sa joci metin nu te uita dupa alti, fa-ti propiu program si joaca de placere. Doar asa ajungi departe.

Serverul BETA a fost deschis degeaba. Doar a costat bani. De asta sunt bagate in item shop din 2 in 2 zile costume si restul. A fost ceva testat care defapt nu va exista...bun asa. NU MAI BINE SE FACEA FUZIUNEA?????? Cine sunt destepti din GAMEFORGE care vin cu aceste minunate idei??? ar trebui trimisi putin ACASA si angajati oamenii seriosi. Toata versiunea 18.4 e degeaba si nu are logica pentru cineva care joaca jocul. TREBUIE BAGATE CARACTERE NOI IN JOC. Caractere noi pe apararile actuale sau noi aparari si bagate minim 2 NOI BONUSURI PE ITEME. Iar acele noi bonusuri sa poata fi SCHIMBATE fara ale strica pe cele 5 VECHI.

La protectie se lucreaza din 2009 si tot e zero :))) . Nu se lucreaza la nimic sunt doar minciuni. Singurul lucru care poate fi facut esta sa se deschida aici pe forum un topic unde fiecare jucator sa poata anunta hackeri. Iar GM in timpul lor liber sa ii controleze. Insa nici acest lucru nu se face pentru ca e nevoie de MUNCA. Si stim ce iubita e MUNCA.

am esarfa rosie cu 10 pm...crezi ca mai gasesc arc cioara pm 50+ sa fac o esarfa zodiak??? ce rost au esarfele zodiak??

RoCkKiD - Atentionare pentru nerespectarea regulamentului
    Te rog sa pastrezi conversatiile pentru privat.

cate arcuri dublu semi sunt pe un servere? cate arcuri cioara pm 45+ sunt pe servere?

RoCkKiD - Atentionare pentru nerespectarea regulamentului.
    Te rog sa ii lasi pe ceilalti utilizatori sa isi spuna parerea..chiar daca nu esti de acord.

Propun introducerea unui item in joc prin care sa poti lua bonusul de pe o esarfa si sa il muti pe alta. Sunt multe esarfe acuma cu templul zodiak iar armele ce le poti pune sunt tot mai putine.

Am sura de lvl 120 si stiu ce vorbesc. Sunt pline serverele de caractere sura arme care rup in pvp?? ninja arc si bm sunt degeaba ca iau bataie la greu....nu vorbi din auzite testeaza vezi ce iteme iti trebuie sa ii cresti dmg si daca gasesti.

Sura arme e cel mai slab in pvp. Are doar o arma, trebuie sa stea foarte aproape de inamic etc...in pvp cel mai bun e ninja arc doar ca trebuie sa stii sa joci. In pvm sura arme e bun la spart metine. Ca sa bati bosii iti trebuie multe chesti sa maresti dmg. Ce youtubari fac pvo cu sura arme??? daca un sura arme bate un cont cu 0 sabie. Ce skiluri pvp are sura arme? risipa 0, vartejul 0 daca nu esti foarte aproape dai miss, degetul daca e full sabie dai 1 k in zilele bune. Fa un test un sura arme si orice alt caracter cu acelasi numar de aparari ca i-a bataie in 99% din lupte.

Am batut azi in v3 cu un sura. Pana la acest update cu cat luam mai multi mobi cu atat rezistam mai bine. Acuma daca iau aceeasi numar de mobi pv scade groaznic...
    S-a umblat si la TAIS???
    Din cate vad sura arme e bataia de joc a celor de la gameforge.

Sunt mai mari sansele sa ajunga Romania campioana mondiala la fotbal decat sa iei un cufar argintiu...cu fiecare event cei de la gameforge fac jocul tot mai urat, degeaba sunt iteme frumoase la cufar auriu daca nimeni nu ajunge la el...
    Intreb si eu cati euro trebuie bagati in joc ca sa te distrezi?? asta cred eu ca eu rolul unui joc DISTRACTIA.
    De bani care trebuie sa ii bagi in metin gasesti pe stream o gramada de jocuri distractive sa iti pierzi timpu.
    Stiu DACA NU VREI NU BAGI BANI IN METIN e un joc FREE to PLAY, as vrea sa vad un sef de la gameforge cat rezista el pe joc fara miiiiii de euro bagati
    Din aceasta lipsa de respect fata de jucatori apar privatele si desi nu le vedeam locu pana acuma ceva timp acuma le dau mare dreptate.

la fel patesc si eu...nu pot sta mai mult de 10 minute iar cand sunt pe 2 conturi ma scoate din 5 in 5 minute....am windows 10 pro...nu am lag nu am pc slab nici internet slab...cineva spunea de ceva PING si sa caut aici pe forum...nu am gasit nimic...poate maine la mentenanta se face ceva...............

eu am windows 10 pro si ma tot scoate din joc. la dt in catacombe in padurea rosie chiar si in templu zodiak nu pot mai sta mai mult de 10-15 minute si ma scoate. in map 1 pot sta cu ore nu am nimic
    nu am lag pur si simplu ma scoate din joc iar daca sunt pe 2 conturi e si ma grav stau on 5 minute

update de cacao...nu inteleg la ce se gandesc acesti oameni care lucreaza la updaturi
    tot jucatori vor fi scosi vinovati ca nu am participat la serveru beta ca ne plangem etc
    nu vor apararea jucatori noi pe metin si doar se vor lasa multi
    eu nu pot spune decat RUSINE GAMEFORGE

Pregatiti-va baieti si fete de 2-3 lunii pline de buguri. La toate updaturile de pana acum asa a fost. Sura arme e cel mai slab caracter si tot i se taie cate ceva. Sura arme ramane bun doar la spart metine.
    Cei de la gameforge ar trebui sa faca 2 lucruri si metinul ar deveni iar un joc de top.
    1. sa se bage mai multe clase dar sa ramana bonusurile curente de ex: un Necromancer si bonusul de aparare sa fie magie. un Pirat si bonusul sa fie sabie etc....
    2. sa fie jocul mai usor la inceput, sa nu se mai faca doar updaturi pentru cei lvl mare...toti stim problema la lvl mic sunt skilurile dupa biologu aici ar trebui facut ceva. ca sa faci P-uri si sa faci biologu te costa mai mult decat un joc decent pe STREAM.
    Poate pentru cei care au lucrat la aceasta echilibrarea li se pare ca jocul e corect. Insa intreb si eu cati jucatorii au mereu costume roua, energie, alchimie buna, iteme cu 4 aparari si pv pe ei etc...se baga prea multe chesti noi si nu e timp sa le faci.
    De asta merg oameni pe private!!!