RIP SERII S1
Posts by xVicentiu
-
-
Felicitari pentru OX .
Pe Polaris chiar nu a fost o intrebare buguita , care ne-a scos pe toti cei care stiam raspunsul bun
LINK IMAGINEMetinul Diavolului Lv. 55 (Muntele Sohan-Turnul demoniilor Etajul 4.)
-
Am gresit eu in post pentru ca l-am facut pe graba
.
Calul negru nobil se poate depozita dar nu se poate NEGOCIA .
#Arsaces : Primesti un avertisment pentru nerespectarea regulamentului.4 ) Daca userul a primit deja un raspuns, va sugerez sa nu mai interveniti, postul dumneavoastra va fi considerat Posthunt. Acest lucru nu este valabil atunci cand aduceti completari la un raspuns deja dat.
-
Informatii despre calul negru nobil :
- Se poate folosi de la nivelul 1
- Se poate ataca de pe el
- Timpul nu trece doar atunci cand il folosesti
- Se poate depozita
- Nu se poate depozita
- Ofera 50 viteza de miscareIMAGINE : CLICK
-
Am cautat in topicul de discutii de pe Metin2 Germania si am gasit raspunsul lui badiol la intrebarea daca timpul acelui cal se consuma doar cand il folosesti (ex : ca si Mistretul de Lupta) sau daca se consuma chiar daca nu-l folosesti (ex : ca si Peturile)QuoteMistake. We are talking about riding time. Riding time expires only when .... well ... riding. But not at the "in-inventory-have".
Deci , timpul calului negru nobil se consuma doar cand il folosesti .*postul l-am tradus din Germana in Engleza*Totusi , mai ramane o intrebare :
Se poate ataca de pe cal chiar daca nu ai cal armat ? ex : la level 18 -
Poate nu-s eu normal, dar aceasta piatra n-ar fi trebuit sa fie anti-magie, in sensul sa creasca atacul magic, nu sa ofere aparare magica...deci, ati facut in asa fel sa nu mai poti baga roua si apa in acelasi timp, dar ati bagat o piatra care ofera aparare magica 50% in plus, deci practic ati facut o..., e mai rau ca inainte.
In rest, niste pokemoni pe acolo...neinteresant. De acum vom vedea lupi calarind tigri, acompaniati de niste porcusori si maimute.
Nu ai citit foarte atent . Piatra noua scade 50% din "Apararea Magica" a inamicului . Deci daca acesta are 102 aparare magie , aceasta va reactiona ca si 51 aparare magie .Cat despre parerea mea , ma incanta acest update , unele schimbari mai mult altele mai putin , dar totusi o imbunatatire grafica e necesara .
-
5
Un trandafir pentru raposatul Mon3yy -
Buna ziua !
Recent am dropat o autorizatie dragor iar vad ca mai nou se poate ataca de pe autorizatie chiar daca aceasta este tanara si nu ai cal armat .
Intrebarea mea este : Este BUG (pedepsit cu ban) sau s-au schimbat cate ceva de cand nu am mai jucat metin ? Pentru ca eu am avut o pauza de cateva luni de la joc . -
Am si eu o intrebare mica .
Tinctura regatului se va distribui la orice caracter sau doar daca avem caractere impartite in regate diferite (nu este prea explicit in topicul de fuziune) ?**Nu. Tinctura regatelor este furnizata doar daca sunt mutati in alt regat de catre sistem.
Mutat. Ashani -
1. Menek
2. Vlemin
3. Valis
4. Tobim
5. Laone
6. Cladis -
1,50 RON Rinichi
-
-
Eu am engleza de piscina , nu ma subestima .
-
Engleza de balta

-
-
-
-
-
engleza de balta pentru useri si limbaj "diplomatic" pentru moderatori , 1 leu/bucata
Eau eu doua bucati

-
Future , pe Raker il aveam ca farmer de prin Septembrie cand aveam suraul , no offence