Posts by xVicentiu

OFF :Chesnut are dreptate . In fiecare zi apar boti noi , dar macar o data pe zi te poti "chinui" sa dai ignore la boti .

ON : Este o idee geniala . Poti sa descaleci calul / scrii pe striga / etc fara a mai trebui sa iti trimita spam-botii PM .
    Totusi , acest buton ar trebui sa se implementeze si pentru chat , deoarece pe regatul blue numai mesajele spam-botiilor le vezi .

Salut ! Tot ce ai scris tu in post , Aplicato , este 100% adevarat .
    Acum toata lumea vrea : magii la 17 puncte , iteme full bonus , farmeri map1/map2 ,iteme pm 30+ , iteme rafinate ,etc .
    Mai tin minte cand m-am apucat , playerii mici stateau langa mine si ma intrebau daca prind peste , daca sunt pesti in apa ,etc .
    Acum .. vad ca serverele se populeaza cu playeri vechi , nu cu playeri noi .
    De exemplu am intrebat cativa playeri de curiozitate , daca sunt playeri noi ( pe metin ) sau au si alte conturi . Raspunsul m-a dezamagit complet . Toti aveau alte conturi .
    Sper ca (virgula) candva sa revina acel spirit de joc in Metin2 :) .

Am o intrebare. Exista un drop pre-stabilit la mounti ? Ma refer este stabilit dinainte ce mount pica luni,marti etc? Sau pica zilnic aleator cei 3 mounti ?

Salut ! Duminica a spus Benis ca (virgula) cade leu ; Eu stiu ca si Miercuri cade leu , iar Joi mistret .
    Ar trebui ca Luni sa cada mistret , iar in celelalte zile lup . Banuiesc doar .
    Altele nu mai stiu . Sper ca te-am ajutat .

M3nToLaT - Fratele meu bannat
    Vicentiu001 - Eu
    Presupun ca M3nToLaT este un frate geaman pe nume tot Vicentiu, care a luat ban pentru ca insela userii de pe forum cu o falsa tombola si avea topic de prezentare ca asta , cu numele VicentiuDEJ, nu? Esprit