Contra, daca stii cum sa joci poti castiga binisor din farmat acolo. Nu cred ca 5kk e o suma mare in 2023.
Posts by alexander22
-
-
Modicarea preturilor la kasmir si sticluta este bine venita. Se umpluse jocul de bisnitari. In ceea ce priveste scaderea CH urilor pe serverele vechi nejustificata, pt ca oricum noi avem evenimente de 2 ori pe an..macar canale sa avem.
-
jocul ala e mort,nu mai are valoare nimic.nu stiu cine si-ar dori asa ceva:))
Si jocul asta ti se pare viabil? Maine poimaine te trezesti cu bara rosie si esti out.
-
Este o mare problema bob-ul trebuie facut un shield cat mai curand posibil.
-
Zilele trecute plimbandu-ma prin map1 dupa cateva misiuni, am dat de un bobist ce isi muta anticele facute dp toate conturile cu bob ( se ascundea) , intru pe discord raportez contul principal :)) impreuna cu toate conturile aferente. Astazi l-am gasit iarasi. La fel si cu conturile ce le-am gasit tot aleatoriu cu fishbot de le-am raportat timp de o saptamana,tot acolo sunt.Nu imi voi mai lua din timpul meu sa raportez.
-
Cum putem participa la aceste evenimente daca conturile noastre nu au fost inca debanate? Pentru mine cel putin este o insulta sa faci acele evenimente dupa 1 AN in care ne-au fost blocate conturile din cauza unei erori. 1 an in care am ramas in urma, iar acum le mai dati si un ajutor si mai mare celor care nu au fost afectati? Debanati conturile si atat, fara evenimente.
-
Nici eu nu mi-am asociat niciun cont. In momentul cand nu voi mai putea folosi acel metin2client voi renunta la joc permanent. Nu imi voi instala NICIODATA acel GameForge pentru ca nu l-as folosi DELOC in laptopul personal.
-
Pai asta e si ideea,Sayabuse.
-
Da, este destul de buna. Se merita!
-
La fel si eu, nu voi mai intra pe joc pana nu vor rezolva. Nu toti folosesc pc-urile doar cu scopul de a se juca, unii mai si muncesc pe ele avand fisiere care sunt strict private.
-
Cred ca era mai bine un raspuns cert cu privire la imposibilitatea de a contacta supportul pe irc.
-
Sunt pro pentru update-ul adus cioburilor. Se exagereaza mult prea rau cu cioburile aduse din catacombe, ar fi perfect daca cioburile nu ar mai putea fi negociate. Rezistenta ar trebui sa mai umble pe la ea, altfel multi se vor lasa.
-
Ai citit in stele, sau ce?
-
-
Contra, este o propunere inutila, si se numeste zodiac, nu zodiak!
-
12k+ pv + 40% sageti+ samanca m8 minim la binecuvantare si forta stai lejer.
-
Votez lucrarea 5
-
Eventul este ok,dar sunt de părere că cel de anul trecut a fost superior.Aveți aici video cu dropul de anul trecut.
https://www.youtube.com/watch?v=GSgMDNmcPzY -
Vot jucator: sekol
numele meu din joc: Casparnic