Posts by xDnb

Colierul dragostei din item shop .

Multumesc,altcineva,care sa vina cu mai multe chestii de exemplu sushi pesti,sutn care dau 10 atac,pesti prajiti,skiluri cand esti in duel de breasla :thumbup: etc??

Ar mai fi anghila prajita (+10 str) .
    12 tarie pe scut .
    Cercei dinti tigrului +200 atac - > http://wiki.metin2.co.uk/index.php/Tiger_Bone_Earrings .
    http://wiki.metin2.co.uk/index.php/Tiger_Bone_Bracelet - > 15 % damega pe skill-uri
    "Tare impotriva X-ului" .

Alchimia full . Adica de claritate perfecta , si nivel perfect .
    Energie de 10 .

Cam atat mi-a venit in minte.

Cat as da DMG la lvl :

1.35 cu un sura AM m6 tais fms pm 43-45 p+4 mistret armura 50 atac in metine de 35-45-50
    2.la lvl 42 cu sura AM G1 tais, fms pm 43-45 p+4,mistret,armura 50 atac in metine de 45-55.

Multumesc.

1) 900 - 950 . Depinde de status , cata inteligenta ai , daca ai pct str , cu ce cercei activezi skillurile etc.
    2) 1100+. Vezi mai sus ca postasem eu de cand jucam pe sura cam cat dadeam cu m5 + mistret in mt de 55.

Cine stie sa scrie cat mai multe despre un war corporal MAXIM LVL 75
    Vreau sa scrieti cat mai multe iteme speciale si iteme simple care maresc dmg-ul(de exemplu peturile,acadeaua,inelele de la eventul de paste,bonusurile de la grup,si multe altele...)
    Multumesc

Pai -> Pet 15 % dmg + 1500 pv adica Khan , porkie , artic khan , etc , fara pheonixul de gheata .
    Otravita +9 pm 40+.
    Colier de aur alb +9 + full finisat
    Armura 50 atac.
    Iteme speciale : Acadea , inel putere mortala , inel vointa , inel bucurie ( nu mai stiu sigur daca asa ii zice ,stiu ca era verde) .

Conducere P .
    Mistret .
    Aura P .
    Atat mi-a venit in minte. Cine mai stie sper sa ma completeze.

Moa , este mai mult pt aspect , nimic practica . Este buguit . Nu ofera decat pv . Cititi pe pagina anterioara.

// Zalmoxis. Avertisment pentru posthunt.

Datorita numeroaselor pm-uri pe care le-am primit in legatura cu eventul si cum reusesc sa strang in fiecare zi 40+ oua magice vreau sa spun cateva lucruri :

Metinele au o ora fixa in care apar.

Ele au respawn-ul la o ora . ( nu 15 minute de cand au fost sparte , nu 5 minute fata de metinele normale , etc) .

Metinele ou dropeaza : ou magic , ou de paste si rar , piatra spiritului .

Metinele apar in numar de 4 pe fiecare ch , in fiecare mapa.

Metinele apar in : map1 , map2 , vale orcilor , desert , sohan , templu hwang , tara de foc , etc . NU apar in v1 , v2 , v3 si temnitele maimutelor.

Ouale normale sunt dropate de mobi.

Sigiliul Moa este dropat de metinele normale nu de metinul ou.

Metinele ou nu sunt spawnate niciodata in accelasi loc ca data trecuta .

Sper ca am lamurit pe cativa cu acest post.

Comform unei traduceri simple : Moa , nu ofera nici un bonus in varianta standard . Tu insa poti sa il imbunatatesti la grajdar . La primul upgrade vei primi +3% impotriva mostrilor , +3 xp , +250 hp , +50 aparare si +30 atac . La a 2 imbunatatire vei primi +5% puternic impotriva mosntrilor , +5 % experienta , +500 viata , +150 aparare si +100 atac.

Deci . La niveul de cal armat ar trebui sa imi ofere +3 % xp , + 250 hp +50 aparare + 30 atac + 3 % vs mobi . Dar nu imi ofera decat 250 hp.

Moa nu pica autorizatie , ci direct sigiliu tanar , deci nu iti poti alege tu un bonus.

Aici nu stiu inca sa iti raspund deoarece inca nu imi este gata cartea cailor armati . Dupa ce va fi gata voi face testul si voi afla . Revin cu un reply.

Pentru toti cei ce se intreaba unde pica "Moa".

Pai Moa are dropul la metinele normale , repet metinele normale , nu metinele ou.

El pica direct "Sigiliu Tanar" , nu ca "Certificat pentru Moa" pentru a nu fi stocat mai mult timp. Initial pica cu o durata de 7 zile dar daca il evoluezi poate ajute pana la 12 zile .

Merge folosita picatura puterii pe el.

Mai minte omul , dar mai bea si apa. Din aproximativ 40 oua 3 concentrate , 4 perle , 7 zen si 5 metal , in rest yang si iar yang

Salutare, am si eu o nelamurire.
    La orci, metinele ou primesc respawn doar in centru sau pe toate harta? Multumesc!

PS: Mi se pare un event frumos, majoritatea jucatorilor au impresia ca e prost... da, este, fata de anul trecut nici nu se compara. Dar asta este nu avem ce face, decat nimic e mai bine asa.

Toata harta.

Un mic rezumat : 19 oua magice , 30 normale.

Dropul este destul de jalnic ,ape , yang etc.

Metine se gasesc destul de greut , dar de bine de rau se gasesc .

Dar problema este alta , de ce pe alte comunitati este alt drop daca este event international? De ce ?

Oare de ce noi suntem cobaii pt teste?

Un total de 12 oua magice . Mult yang , ape , un minereu de fier si 1 citit concentrat . Sper sa se mareasca dropul deaorece sunt foarte putine metine.

Ouale *normale* cele care anul trecut picau la mobii vor pica la metine iar oula magice la metinele de paste.