Talismanul fulger +1 da dmg in setaou
Daca mai vrei rezistenta cumpara un granat mitic
Posts by Grago
-
-
Cumpara talisman fulger +1 (chiar si nebonusat) si bate in primele camere in din V4. Costumele nu merita, dar un pet ar fi bun, un razador ceva cu 14 zile 1skill daca nu vrei sa dai 90
-
Cand esti nou mineritul este cea mai buna sursa de yang. Faci 30 pe caracterul principal, 30 pe buff si poate (daca ai timp si iti merge pc-ul) inca un caracter de 30 si stai in templu.
De asemenea, acum cu noul update, un caracter de lv 15 in map1 este mana cereasca cand e vorba de autorizatii. -
Daca nu se poate conecta cu mai multe conturi ar fi cel mai bun update, acest joc ar ajunge la normalitate si probabil cel mai reusit lucru din aceasta versiune.
Si ce faci daca ai shop, farmer, buff si cont principal? Te lasi?
Acest update este perfect. -
Pt. Metin2 Steam-ul este un lucru minunat. Steam-ul are 10 milioane de jucatori on mereu. Va aduce multi playeri noi si il va face cunoscut. Va fi o "renastere" a acestui minunat joc.
-
Buna ziua, este legal sa intru cu 2 caractere in zona de razboi si sa farmez punctele acelea pt. cufere?
Daca da... imi puteti spune, va rog, care este cel mia bun cufar?! -
Win10... cand se va rezolva bugul?
-
Esarfa e permanenta deci e mai buna pe termen lung, dar pe moment un mount ceva ar fi ok.
-
Buna ziua, m-am gandit sa deschid acest thread pentru a vedea daca ne putem mobiliza la nivel de comunitate si putem aduna macar 100,000 de comentarii!!!
Voi scrie aici odata pe saptamana pentru a arata cate postari au fost in acea saptamana.
Sper ca va place ideea mea si ca vom reusit cat mai curand sa ajungem la 100,000... -
Am un sura de 75 cu G4 tais M4 armura si M5 teama
Obiecte: cizme de 29+9 1,5kpv , 2 blocare ... full
otravita+2 pm 36 p+4
coif de 41+6 20 vampiri
otel+6 1,5k pv , 10 sageti .... full
scut de 61+9 imun 20 vampiri ... full
abanosi+9 20 vampiri ..... full
colier de ametis+6 1,5k pv 15 sageti.. full
bratara .... as dori una de argin+9 20 vampiri ... ar fi ok?Buff am M5 binecuvantare si M4 ajutorul dragonului (25% critic)
Am licori verzi si cam 650 aparare as rezista la 7 si la un run? -
Cat costa abanosi+9 (lv33): 6%pumnal
6%diavol
10% doua maini
15% clopot
10% animale
Server Scorpius. I-as putea da pe unii cu 20% vampiri restu slabe? -
In dt ai nevoie de vampiri ? Si de cata aparare am nevoie sa fac dt singur cu un sura de 75 magiile M?
-
Buna . am un war mental de 53 cu 510 aparare (M5 corp) dupa ce voi termina biologul de 50 voi avea 570 aparare (am cam militar) buffa cu M3 binecuvanate M2 forta in crestere as rezista in V2 camera mare? Merita sa stau sa dropez o auto si sa iau aparare? Imi trebuie abs pv pe iteme ? Cum fac sa imi maresc dmg (acum in mobii din V1 dau 800 pe hit normal) merita sa fac 55 pt roua alba? Cum imi pot mari timpul de la autorizatii fara obiecte din item-shop (era cumva unul dintre pergamentele aleacu care ajuti mountul sa evolueze si daca da care?)
-
-
-
- Numele obiectului : Finisaje lacrima cer ,abanos, aur alb, fms +9, armura de lv 18 sura +9, tais ,armura vrajita
- Serverul : Taurus
- Nivelul respectivului obiect : 30 (fms-ul) , 18(armura)
- Plus cât este :9(fms-ul) 9(armura)
- Numele obiectului : Finisaje lacrima cer ,abanos, aur alb, fms +9, armura de lv 18 sura +9, tais ,armura vrajita