Am si eu o intrebare ... care-s primele 3 skiluri indicate sa le faci m pentru PVP doar PVP si ce status pana in lvl 55 sa fac ?
Posts by Cr7*
-
-
La noi incepe la ora 13:00 Deoarece la germani e doar 11:00 acuma si sa anuntat la 12:00... Deci fiti calmi...
Scuzati exprimarea =)) -
Şi şosete o să fie ? Nu văd nimic scris de ele...
=))
*Avertisment pentru posthunt.ElyomeQuoteSi bineinteles puteti aduna sosete si sa le aduceti la Mos Craciun.
-
Vot : GbR
Nume joc : moldoveanca -
-
-
-
-
-
-
-
-
20 de oua simple iti ia chiar daca ai mai multe,
Azi vro 10-12 oua din care: 1 cititi,3 zen,2 blue,ape yang etc:)
EDIT: Citit :X din ultima deschidere de la un ou -
Azi din 15 oua magice : 4 citite,1 perla blue,3 zen,ape,suc rodie si mult yang in jur de 2-3kk.
-
http://postimg.org/image/pw55vxwot/
Bilant total dupa 3 zile : 22 oua magice din care : 3 citite,4 perle albastre,3 zen, yang mult in jur de 3-4kk,suc rodie,si foarte multe ape.
Eu nu prea stiu zona de respawn si deaiea nu prea prind .. deabea prind 1-2 oua pe respawn .
Daca cineva ma poate ajuta cu o poza unde e respawnu map1-map2 sa-mi dea pm va rog frumos -
Votez lucrarea 1#
-
Din pacate o sa fiu nevoit sa ma las de joc doarece am un PC foarte slab de 576 mb ram, am toate functiile inchise(nume,chat etc) si pe ch1 am un lag destul de mare.. adica pot sa joc dar se mai blocheaza cand trece unu pe langa mine...
E foarte buna idea de fuzionare dar doar pentru ultimele 4-5 servere care mi se par cele mai slab populate si Leonisul e cam ...
Deci cam atat am de spus . ! E o idee buna dar eu voi fii nevoit sa intru pe ch3-ch4... -
Multumim HalfOp pentru aceste 3 zile ,
Dropul la cufarul milon destul de urat la mine : PERLA ROSIE
La voi ce va dat?:D -
Te banez pentru ca ai scris "fitze" in loc de "fite"
-
Cat costa dragoane+9 10hh 3 critica 2 patrundere 10 eso 6 animale warr sura ninja+4 pe serverul CORVUS