Exista pe phoenix care au deja pet... Oricum nu isi permit toti acuma sa achizitioneze acel pet pentru ca costa 1kkk oul !
Posts by Mr.Diliman
-
-
Eu cand intru pe Internet Explorer mi se blocheaza si nu pot naviga , ce solutie ar fii mai buna sa il fac sa mearga si sa colectez de la tombola ?
-
Am si eu o problema cu colectarea premiului de la jetoanele de la tombola . Imi apare premiul si nu il pot colecta, am vazut ca si altii au aceasta problema cum o pot rezolva?
Problema aceasta o au peste jumatate de jucatori de pe metin... Au zis ceva de Update la Internet Explorer !
-
La level 55 unde am cel mai bun drop la Cioburi ?
-
Parerea mea e sa alegi Sura AM !
-
Numele Obiectului : Sabie Luna Plina
Server : Phoenix
Nivelul Obiectului : 30
Plus : + 9
Am schimbat bonusurile pe un FMS si am prins asa : Paguba Competentei 17 12 Inteligenta + Altele ... Problema e ca am pe el pietre PVM ( Fatala +4 Mobi +4) si ma gandeam sa scot Mobi si sa las loc liber nu ciob !
Daca puteti si doriti sa ma ajutati cu un pret va multumesc ! -
#Negative tu stai 24/24 Online de ai facut atatea concentrate... Altfel nu stiu cum ai fii putut sa ai atatea !
Eu din 50 de oua magice am luat 13 Concentrate !
-
Vreau si eu un sfat daca se poate!
Am level 35 , Dar nu stiu unde sa bat pentru metine de paste , De cand a inceput eventul pana azi am strins doar 12 oua magice.
Bat in Map 2 dar se gasesc greu metinele , ori nu stiu eu unde sa le caut.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat unde pot sa bat si prin ce zona ?
Multumesc frumos ! -
Nu stiu unde farmati voi la level 35 si faceti atatea oua magice... Eu in 2 zile am vazut doar 2 Metine Ou !
-
Votez pe:Collen10
Numele meu din joc:xEnemyX
-
Pana la urma pica si la metine normale oua magice sau nu ?
Pe forum scrie una si voi faceti alta !Daca ai fi citit ce s-a postat ,aflai raspunsul.
GYLDA//Avertisment pentru posthunt. -
E adevarat ca sunt doar 5 Cufere pe ora pe un server?
-
Din peste 100 metine sparte cu manusa am luat doar 2 Cufere

Dropul este slab , dar e bine si asa ! -
Deci la ce ora incepe eventul ?
Dureaza doar 12 ore pe zii ? Am vazut ca e de la 00:00 Pana la 12 ! -
Nu mai inteleg nimic , ma poate ajuta cineva cu un raspuns clar?
Cuferele pica la bosi si metine pana la urma? -
-
-
Buna Ziua !
Astazi tocmai mi-am creeat un cont al meu deoarece mai stateam pe contul lui fratemiu!
Mr.Diliman - Eu
LevelUp - Fratele Meu
Momentan eu sunt in italia si fratele meu in romania si avem ip-uri diferite , Dar cand merg in romania avem Wireless si Ip este acelasi la ambii !