Posts by babadochia

Eu sunt la biologul de 90.Dupa ce au imprastiat bossi prin toata harta, abia gasesc cate unu in cele 6 ch-uri(si ala da rar insemn)DAca se fac 4 ch-uri eu sper sa bage cel putin 10 bossi unul langa altul :D .Ca de nu ma las pagubas si adio joc. Oricum , ideea asta e una dintre cele mai proaste idei pe care le-au avut astia de la GF.Deci nu sunt de acord cu prostia asta de schimbare.

Eu nu am farmat pe timpul eventului asta(lipsa timp, munca, etc)Asa ca mi-am zis ca in ultima zi vin de la munca cumpar cu cupe multe si fac pe unele conturi pe care am caractere de lvl 30 cal negru. Dar surpriza: NU SE POATE!!!!! Degeaba dau click pe NPC.De ce? Imi poate spune cineva?

Rezultatul :
    - perla alba - 2 buc
    - perla albastra - 1 buc
    - perla rosie - 1 buc
    - boaba zen - 1 buc
    - minereu magic de fier - 1 buc
    - schimba - 1 buc
    - adauga - 3 buc :rolleyes:
    - yang - aici presupun dar a fost in jurul la 1,5kk

la iepure: putine verzi, putine violeti, mult sushi, nu chiar asa de multe sageti, licori rosii si albastre

Toate astea jucand in timpul saptamanii cate 3-4 ore pe zi si 5-6 ore in week-end-uri pe un carater sura de 87(cu farmerul de map 1 nu aveam loc si farmer de map 2 , vale, desert nu am).

Deci se poate :)
    Apropo, azi e ziua mea. Primesc ceva?
    Si daca tot pot edia: Era buna o tombola. Multi au asteptat-o.Chiar si eu :)

Deci sa incep si eu: Am adunat pana acum 41 de concetrate, 62 licori rosii si blue, 120kk yang, multe adauga si schimba(aici nu am tinut numarul) si alte iteme.A da si multe perle albe ca cele albastre si rosii le-am aruncat.Si toate din 2 oua magice.

In paragraful de mai sus am spus doar un singur adevar.Va las eu pe voi sa va dati seama care e :).

Si acum despre event.Muncesc in timpul saptamanii cate 8-10 ore pe zi.In acele zile intru max 2 ore pe metin.In week-end mai stau chiar si 4 ore pe joc.Daca inainte orele astea le jucam cu pasiune acum le joc cu nervi.Nu se poate asa sa alergi ca prostul prin padurea rosie si sa nu gasesti metine ou(am lvl 87 numai acolo am drop si numai la cele de 80).Am prieteni care inainte ramaneau indiferent de situatie calmi acum injura ca birjarii.Bataie de joc! Si asteptam si o tombola.

In concluzie e un event de tot .....Dca nu maresc astia numarul de oua multi se vor lasa.

Pentru inceput ma intreb cum au reusit unii sa faca 10 lvl in 2 saptamani(de la 110 la 120) cand eu ma chinui in v4 sa fac lvl 86 de la 85.De aceea consider ca ma simt obosit de jocul asta.
    Incep asa: am un sura de 85.Sura arme, 4p(tais, armura,teama, vartej),19.5k(cu porcusor) pv,150% experienta(50 site+ 50 inel joc+50 acadea), 60% diavol, 45% sageti, otravita +9 26 pm p+4 pvm, buff cu p-uri 125 inteligenta, imun.Alchimia in constructie.
    Vreau sa cresc repede macar lvl 87.In camera 46 si 47 abia fac 7% pe ora, putin dupa parearea mea.As dori sa imi spuneti o camera in care sa pot creste mai repede.Ca deja ma simt obosit de jocul asta.
    Multumesc anticipat.

Sunt sura arme lvl 80,4P(vartej,tais, armura ,teama) 18kpv(cu khanul activat), 70 diavol, 50 sageti(cu finisaje), vreau sa cresc un caracter de sura bm(de la lvl 77 la lvl 80) si un buf(de la lvl 75 la 80).Otravita e +9, pm26 full pvm(asta ca sa va faceti o idee de ce atac beneficiez).Ce camera imi recomandati?
    1-Daca imi puteti preciza, dupa recomandarea camerei, unde sa las caracterele sa nu fie omorate?
    2-Mentionez a benefieciez pe caractere doar de inele joc(50%, 1 ora)
    3-Buful are 4 p-uri, 128 int
    4-Nu am alchimie(spre rusinea mea)