Posts by xxx2000

Unde as putea creste mai bine de la lvl 79 la lvl 90?In v4 la setou sau in v3 in camerele cu setou si golemi?Sunt war corp otravita +6 pm 39 P+4, am 60 rez sageti si 30 evitare sageti si 80 diavol P aura G4 vartej.Bat in v4 primele camere lejer.

PS:La ce lvl am dropul cel mai bun in v4?La lvl 90 mai am drop sau doar in mapele de 90+ mai pot farma?

daca ati da pe butonul de primire a premiului si ati astepta 2 minute ati primi premiul deoarece e un sistem nou si intampina probleme de randament la inceput

mie nu imi apare butonul de primire, daca ma poti ajuta cu un print te rog ar fi perfect.in rest totul merge normal

Salut, salut. Din punctul meu de vedere eventul esti jalnic. Acum ca m-am apucat cu un cont de la 0 nici macar nu mai pot farma in map1 la metine, caci sunt transformate in metine dovleac si respawn-eaza billy ceea ce mi-e imposibil sa-i bat.. in plus am dus 100 de boambe si pungata care se presupune ca ar trebui sa mi-o dea, nu a fost.. Multumesc. :whistling:

Mobii aia au pv exagerat de mult si te mai si arunca.Nu mai zic ca nu poti sa bati nicaieri pentru ca e bug si mobi nu vin dupa tine:|

Revin la mobii de paste, cei de 35 au in jur de 150k pv iar cei de 95 nu mai zic, ii pun la perete dau cate 3.5k in ei si degeaba ca abia le scade pv..

Esti total pe langa.
    1.Fuziunea a fost un lucru util pentru ca majoritatea serverlor erau goale iar in PvP nu mai era nici-un farmec sa te bati zi de zi cu aceasi jucatori.Ai insistat aici spunand ca nu se mai poate farma.Odata cu fuziunea numarul de CH-uri a crescut de la 4 la 6, au venit implementari noi si locurile de farmat s-au inmultit.

2.Implementarea mapelor de 90+.Vad ca si tu esti unul din cei care se plang ca jocul evolueaza.Si care e problema?E normal sa evolueaza si metinul, toti ne saturasem de mapele vechi, nu mai spun ca odata cu mapele noi s-au introdus si mobi ceva mai diferiti din punct de vedere al graficii.

3.Lycanul.Nici aici nu ai dreptate, cel putin nu in totalitate.Lycanul ca si update a fost o idee buna, problema a fost faptul ca odata cu el s-a introdus o noua rezistenta, asta facand set-urile in PvP inutile.Era mult mai bine daca introduceau noi bonusuri in pvm deoarece itemele vechi ar fi avut valoare pentru alti jucatori si astfel ar mai fi scazut si preturile dar asta e alta mancare de peste.

4.Te-ai legat de atitudinea jucatorilor, dar aceasta nu este cu nimic diferita fata de alte jocuri.

5.Ai scpus ceva legat de o statistica a jucatorilor online.Stai linistit ca desi noi nu o avem GF o are si cei de acolo stiu foarte bine ce au de facut.

6.Legat de eventurile PvP, daca s-ar face in sistemul in care ai zis tu, ar incepe jucatorii mai mici sa se planga ca intra jucatori mari care au bani sa isi faca iteme pe conturi de lvl mai mic.Daca e sa se faca un event PvP sa se faca la gramada(sau cu limita minima de nivel)sau deloc.

PS:Toti cei care va plangeti de noile implementari nu ati avut nici o data un cont mai mare de 65 si comentati pentru ca voi nu puteti intra in ele.Intrebarea mea pentru toti cei ca tine, cine va tine sa nu cresteti?

Buna. Dupa cum stiti, dupa ultima implementare crescutul pe Huasini si Yongani a fost scos. In beta s-a pomenit de niste schimbari la Experienta. A observat cineva o crestere a experientei pe camera in V4? Am doua conturi de 90 pe care vreau sa le cresc si vreau sa stiu daca e uman. Pot tine o camera intreaga.

In v4 nu am sesizat modificari de exp si nici in v2.Din ce am inteles doar in mapele 90+ s-a modificat exp-ul dar nu stiu sigur in ce mod.bafta

Am citit ce ai scris si tin sa te contrazic.Jocul este o afacere, GF este o companie care isi castiga painea din jocuri, deci trebuie sa practice anumite preturi in IS ca sa scoata profit.Am jucat alte jocuri in care tarifele practicate sunt mult mai "aberante" decat pe metin deci nu vad de ce te plangi.
    AI spus ca anumite persoane au investit 2500 de lei in joc.Ti se pare mult?Sunt jucatori care au investit mai mult pentru bonusarea unui singur item.E normal ca jocul sa evolueze si sa fie din ce in ce mai greu, altfel nu ar avea farmec.

PS:sunt deacord ca nu este normal sa inchizi serverele, dar in rest estit total pe langa.vrei anumite beneficii, platesti, daca nu vrei sa platesti muncesti mai mult.

Nu poti face chestia asta , ramane doar sa deschizi pana iti pica unul cu durata de viata mare , altfel , te va falimenta pet-ul daca vrei sa il ti :)

DIn ce am vazut durata pet-ului e invers proportionala cu bonusurile.Deci o durata mai mare inseamna bonusuri mai mici.Daca vrei sa ai un pet de calitate nu ai ce face...decat sa ai noroc si sa prinzi unul si cu bonusuri foarte bune si cu durata de viata medie(3-4 zile).
    PS:biscuitii de proteine au niste preturi jalnice, 5kk la cateva zile nu inseamna nimic pentru un jucator de nivel mai mare:D