In ce an a fost deschis ultimul server romanesc http://postimg.org/image/vmof0wdaj/
Posts by Negative
-
-
Eventul de craciun a inceput pe 26 noiembrie
-
Si daca am un pet de 10 zile si il hranesc cu unul de 5 se incarca full sau doar 5 zile???
Nu prea cred...petul meu avea 5 din 7 zile si l-am hranit cu doua oua de 7 zile.Durata de viata s-a incarcat cu doar 3 ore.. -
Cat costa colier de perle+9,15 sabie,15 maini,6 sageti,regenerare pv 12%,6 yang/colier de perle+9 15 sabie 1k PV (doar doua bonusuri).Phoenix.
-
Posibil sa fi ramas de aseara...
-
Un event perfect.Exact cum ma asteptam.Am reusit sa adun 116 concentrate(inca 9 bagate) si multe boabe zen,perle,ape,o caruta de yang si suc de rodie.Din oule normale am luat cateva licori verzi,trei seminte magice,un nisip cuart,doua oase deget si multe flori.Sarbatori fericite

-
#Negative tu stai 24/24 Online de ai facut atatea concentrate... Altfel nu stiu cum ai fii putut sa ai atatea !
Eu din 50 de oua magice am luat 13 Concentrate !
Spre surpinderea ta si probabil a celorlalti nu stau 24/24...totul consta in VITEZA.Cu cat te misti mai repede cu atat ajungi sa gasesti cat mai multe metine si eventual le spargi.Eu farmam cate 4-5 ore pe zi (2-3 pe timp de zi...restu' seara).Tine si de norocul pe care-l ai,iar eu ma declar destul de norocos. -
Cam asta e rezultatul ...+inca 6 bagate.Destul de bine.Un event reusit,bafta in continuare

-
Cam asta e rezultatul din 65 oua magice...destul de multumitor pentru mine.Bafta

-
La inceput era destul de ok...dar incepand cu ora 12:00 am observat ca respawnul s-a schimbat,o data la o ora.Asta e...trebuie sa ne descurcam.
-
Daca am mai multe conuri pe un mail...primesc cutie pentru fiecare cont ?

-
-
Pe departe cel mai promitator event.Sper numai sa nu se modifice dropul din cufere sau dropul la sosete.Bafta tuturor

-
vot #4
-
Sfanta+7 full dublu hh
Colier perle 2k PV,15 sabie,15 clopot,10 daune PM,12 regenerare PM,ambele PhoenixMultumesc

-
Patru baghete dropate,respectiv patru cufere;rezultatul...
Un event destul de slab
-
Dimineata m-am dus sa farmez niste pretioase si...spre uimirea mea am reusit sa dropez legendara bagheta

-
Anu' trecut dropul era cat de cat acceptabil...dar anul asta lasa de dorit
Tipic GF -
Eu zic ca se merita...inteligenta iti va creste dmg-ul atat pe tais,cat si armura.Bafta

-
vot #2