Posts by goinadacian1

Level 78 war aura P aura g2 iures P vartej g4 incizie,biolog terminat,otravita +6 pm 34 mob fat patr+4
    40 sageti,6 evitare,66 diavol,imun nec,16,4 pv (fara alchimie,curea,pet,finanje,etc) 607 aparare(fara roua,alchimie etc),17 blocare atac corporal
    Buff lv 75 124 int g4 forta g2 binecuvantare g1 reflexie
    Pana la 80-82 ar fi indicat sa cresc in v4 primele camere sau v3?Stiu ca v4 s-ar creste mai bine dar vad pe multi chiar si de 83 ca cresc in v3 la golemi,yeti,oameni de gheata,se creste mai bine acolo?Astept raspuns la intrebarea unde as creste mai bine si numarul camerelor.

Level 77 war aura P aura g2 iures P vartej g4 incizie,biolog terminat,otravita +6 pm 34 mob fat patr+4
    40 sageti,6 evitare,66 diavol,imun nec,16,4 pv (fara alchimie,curea,pet,finanje,etc) 607 aparare(fara roua,alchimie etc),17 blocare atac corporal
    Buff lv 75 124 int g4 forta g2 binecuvantare m10 reflexie(aproape g1)
    1.Rezist v4 prima camera?
    2.Unde as putea creste:v3/v4,ce camera?

Am o samanca de 62 si vreau o fac 75.Am un war de 75 cu mare o cresc la regenerare,de batut nu e problema.Intrebarea mea este cam de cate inele de exp de 1h si carti comandat de 3h(din cufarul oberok)as avea nevoie ca sa o fac 75?

Am o samanca de 61 si vreau sa o fac 75 la regenerare v2.Cat ar creste pe camera avand in vedere ca stau cu ea in grupa,distribuire exp egala.Samanca sa foloseasca cutie bronz(de pe site +50% exp pt o zi)+inel 1h(+50% exp)+inel 3h(+50% exp)+potiunea intelepciunii(din cufarul de 40,care se pune acolo sus,+100% exp pt 1h)+cartea comandantului(care o pun pe war,el fiind seful grupului,+30% exp).Cam cat de repede o fac 75,cat % cresc pe camera?

1.Cand am drop mai bun la etajul 7 la metine de 70?
    a)lv 70/71
    b)lv 75 cu manusa
    2.Care arma e mai buna?
    a)fms+9 pm 41,-15 pc,4 putere,1 incetinire,4 orci,mob fatala+4
    b)otravita+6 pm intre 33 si 36,mob fatala patrundere/reintoarcere+4

La lv 60 in v2 fara grupa in camera asta :http://s1357.photobucket.com/u…obV2_zpsff549ab2.jpg.html
    Se merita sa bag inel de 3h +inel 1h(se pot pune simultan)+ potiune cu rata de 100%(din cufaru de 40) se merita sa folosesc asta la lv 60 in v2 in camera pe care o s-o vedeti in linkul de mai sus(e semi-regenerare,se spwaneaza paianjeni mari in numar aproape ca in camera de regenerare)Am buff bun,aparare buna,atac bun de adunat si batut mobi nu este o problema.Deci se merita sa bag 2 inele de exp si potiune? :?:

//Foloseste un titlu sugestiv pentru topicul tau si in concordanta cu tema abordata. Avertisment nerespectare regulament --- leROIdes

A fost un event foarte frumos,la fel de bun ca cel de craciun,pasti si haloween.Am strans multe baloane pe care le-am vandut dar am mai ramas cu 50 de baloane de aur pe care le voi vinde dupa ce se vor scumpi sau le voi desface daca se scumpesc perlele.Video aici

Am recalculat nr de playeri de pe servere care vor fi dupa fuziune:
    Lenios+Virgo=Polaris 117.616 playeri
    Pegasus+ Hydra=Pheonix 137.817 playeri
    Corvus+Taurus=Scorpius 135.792 playeri
    Aries+Sagita+Gemeni=Orion 161.925 playeri
    Lupus+Draco+Volans=Nemesis 142.576 playeri
    Trianguli=Apollo 48.675 playeri
    TOTAL:744.400
    Nr e destul de crescut fata de cel din 9.7.2014:
    Lenios+Virgo=Reticulum 113.223 playeri
    Pegasus+Hydra=Pheonix 134.057 playeri
    Corvus+Taurus=Pictor 129.960 playeri
    Sagitta+Aries+Gemeni=Piscium 155.440 playeri
    Lupus+Draco+Volans=Orion 118.523 playeri
    Trianguli=Libra 46.652 playeri

Lenios+ Virgo au crescut cu 3k playeri in total destul de bine.Pegasus+Hydra cam tot la fel 3k.Corvus+Taurus au crescut cu 6k nr de playeri.Aries+Sagita+Gemeni=Orion ramane in continuare cel mai populat server au crescut cu 6k,are 161k playeri aproape 162k.Cea mai mare crestere a avut-o Lupus+Draco+Volans care au in prezent in total 142.576 playeri avand in vedere ca azi suntem in 19.7.2014 doar in 10 zile au aparut 24.000 playeri in total pe Volans,Draco,Lupus.Trianguli a urcat cu 2k avand in vedere ca e doar un server.Mai vedem cum mai creste inca 3 zile pana la fuziune

/Akastus - avertisment pentru posthunt. Mutat.

Inca un raspuns, in caz ca primul nu v-a fost suficient...Sper ca datorita acestui nou raspuns primit, se va reduce numarul de posturi legate de trianguli, in acest topic, implicit numarul de avertismente acordate.

HalfOf deci dupa fuziune pe toate serverele inregistrarile vor fi inchise?

***Avertisment pentru posthunt. Scrie mai mult decat clar ca inregistrarile vor fi inchise. + post mutat. Ashani

De exemplu ai 2 caractere pe sagita si 1 caracter pe gemeni(sagita aries gemeni se unesc).
    1.Chiar daca nu ai mai multe de 4 caractere si vrei sa le pastrezi doar pe cele de pe sagita pe cel de gemeni il poti sterge/muta?