Daca 2 playeri au acelasi nume si playerul de lv mic(care trebuie sa-si schimbe numele) nu isi schimba numele ce se intampla?
Posts by goinadacian1
-
-
Daca numele caracterelor difera de la litera mica la litera mare mai trebuie schimbat? ex:Gigel/GiGel
-
Daca pe serverele care fuzioneaza am doar pe un server 3 caractere si pe celelalate nu am niciun caracter chiar e nevoie sa scot tot din depozit?
-
Conform clasamentului de la Gameforce(nr de playeri) cam asa va arata populatia serverelor dupa fuziune:
Lenios+Virgo=Reticulum 113.223 playeri
Pegasus+Hydra=Pheonix 134.057 playeri
Corvus+Taurus=Pictor 129.960 playeri
Sagitta+Aries+Gemeni=Piscium 155.440
Lupus+Draco+Volans=Orion 118.523 playeri
Trianguli=Libra 46.652 playeri/Mutat. Akastus.
-
Daca pe serverele care fuzioneaza am doar pe un server 3 caractere si pe celelalate nu am niciun caracter chiar e nevoie sa scot tot din depozit?
-
Unde fac repede mingi la 55(fara manusa) sau la lv 35(fara manusa)?
-
Pana cand tine eventul cu mingi?
Daca ai fi citit, tot ce s-a postat aici :Event International Metin2, pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 aflai raspunsul.QuoteAcest event de drop, va ramane activ pe toata durata Campionatului Mondial de fotbal, 2014.
GYLDA//Avertisment pentru posthunt. -
hai cu 2000 pagini!!
-
A fost un event frumos.In evente trebuie sa te distrezi nu sa te imbogatesti.Am scos cateva finanje,a fost bine.Video aici

-
La eventul de astazi 31.05.2014 ora 18 si cel de maine 01.06.2014 ora 15 ,serverele vor fi luate in ordine incepand cu server Leonis,Virgo.....,si se v-a termina cu Trianguli.
1.Cam pe la cat ajungeti la Aries?
2.Pe ce ch va fi? -
Un event super.Am luat 200 oua magice si 200+ oua normale.Dropul a fost foarte bun,intr-un fel ma bucur ca n-au fost oua cu drop la perle albe,am luat multe ape cu care fac roua.Roua se vinde mai repede decat albele.Respawnul a fost super bun si vreau sa va zic sincer ca pe perioada acestui event am vazut doar 2 hakeri deci n-am de ce sa ma plang.Rezultatul final la dropul meu de pe perioada eventului este aici.
-
Event de nota 10.La inceput toti s-au plans de el dar acum cred ca toti sunt multumiti.Rezultatul meu din acest event este aici.
-
-
Frumos event,n-am de ce sa ma plang.Am luat 200 oua magice si 200+ oua normale.Am luat 42 concentrate si 200 ape zin,sambo,sim,dok.Rezultat aici !Paste fericit!!

-
Cam asa sta treaba cu respawnul metinelor de paste in tinutul gigantilor http://imgur.com/jvvDD3P
Si sa fiu on,sunt multumit acum de respawn si de dropul oualelor magice,parca dupa mentenanta s-ar fi modificat ceva,dar nu cred.
Bafta in continuuare la cules oua magice.100% Privat.Dovezi:
1.Pe metin2ro sunt 3-4 metine pe un ch,in niciun caz 5 metine
2.Grafica nu seamana
3.Ti se vad ratele acolo sus in coltul din stanga,si pe ro poti avea de alea dar sa fim serios,porti posedata deci ai lv 80+,ce jucator de 80+ si-ar cumpara rata de prins pesti(cartea pescuitului parca se numea).***Avertisment pentru offtopic. Ashani
-
Un event reusit.Din 45 oua magice am scos destul de bine.Video:
https://www.youtube.com/watch?v=UYb7tyW4xdM -
Doua metine ou la orizont .Un event destul de bun,azi am deschis 45 de oua iar din primele 45 de deschizaturi nici un concentrat.....dar nui nimic,mi-am asigurat G-ul la vartej deci momentan nu mai am nevoie de concentrate
-
Imi zice si mie cineva unde pot farma la metinele ou , la level 50 , in ce mapa.
Eu am batut 2de 50 , si altul de 60 dar greu , si mi-au picat in total 3 oua magice din care doar yang !
Poti bate in desert,munte,vale,sau gasesti pe wiki ghid cu locatia metinelor ou de 50(in ce mape se gasesc).Daca nu de descurci ai video aici.
-
pe bune wa ! va place eventul de anul asta unde stam cate 20 la un ou ???? era mai bine cum s-a desfasura eventu anul trecut daca tot slabim asa dropul si metinele in cativa ani nici nu o sa mai fie mt ... era mai bine anul trecut ... daca fac playeri prea usor oua scadeti dropul de N ori .,,,
Eventul e reusit asa cum este,va-ti obisnuit sa vi se ofere prea mult.Eu gasesc multe metine ou si nu ma plang,azi a trebuit sa imi arunc licorile din inventar ca sa am loc de oua.Nu va fi ploaie si cu asta basta,s-a decis deja.
Respect sfatului!Pentru cei care zic ca hackerii fura,cred ca sfatul s-a asigur ca vor fi prinsi-capcana pentru hakeri. Un player normal nu poate s-a ajunga acolo nici chiar cu zdruncinarea de cal(daca foloseste cineva foloseste zdruncinarea pe tine) -
Toate modelele de oua aici.
Apropo metinele ou au respawn de 30 de minute nu?Azi am avut un super noroc,am strans 8 oua magice intr-o ora