Pacat ca nu pica la metine si bossi,macar acele bucatii de medalie se vor putea vinde.Stiu ca in 2012 picau direct pe jos ca un upgrad normal.Totusi dropul din cuferele alea este super,perle,bonusuri,concentrat,mai bine ca la pasti cred.
Posts by goinadacian1
-
-
Aproape toata luna avem super evente vad.Cred ca mai bun este Olimpya,va dura mai mult si chestiile din cuferele alea vor fi mai bune.Plus ca nu va fi ca la craciun(sa vezi plin de hakeri prin map1)doar cei de 30+ pot dropa,totusi se pot negocia bucatile alea de medalie?
-
1.Ce crezi despre Paul Walker?
2.Iti plac bomboanele cu jeleu?
3.Daca ar fi sa alegi un telefon(orice telefon) ce ai alege?
4.Ce te-a inspirat sa faci ghiduri?
5.Care e statiunea de vacanta preferata? -
Cred ca cu terenurile de breasla se for baga in map1 in zonele libere de teren(pe unele servere inca sunt locuri libere),apoi se va umple si imha,jungrand si waryong(zone de bresle) si restul breslelor cred ca vor fi bagat in Daeiamy,Sonqpa si Myryang(mapele alea noi,care sunt goale,in care sunt doar teleporter,magazin general,fierar si depozit)
La ce comunitate s-a ajuns?Daca Turcia va fi inaintea noastra cred ca acolo va dura ceva timp,m-am uitat si la ei sunt vreo 45 de servere. -
-
-
Am citit mai sus dar am o nelamurire despre manusa si semnul regelui.Ele cresc gradul de 2 ori mai repede chiar daca el este pozitiv?Adica de exemplu am 16.000 puncte de grad,el va creste mai repede cu manusa?
-
La chimie am 4,5,7,8.Mau incurcat lectiile cu atomul,alcatuire,masa molara.
-
-
Cand incerc sa intru imi apare eroarea asta:
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/801/rcco.png
Cum rezolv problema? -
Cat costa:
Fms+9 33 pm 5hh 8 putere 10 animale,mob si fatala+4
Server:Aries -
Azi e un ultima zi de tombola,a fost o tombola buna,cam asta am scos(dau cu 2 conturi):
-350 mov
-330 verzi
-1 elixir de pm si unul de pv
-war+4
-inel de teleportare
-red si blue cu nemiluita
-carte minerit
-30 fragmente energie
-de vreo 10+13 ori crap chinezesc
-medalie de cal
-3 taiate(onyx,rubin,granat)
-2 hexagonale
-1x cartea blestemelor fara+ si una cu +
-2 sau 3 scoici(nu stiu sigur,le-am vandut)
Chiar daca nu am luat niciun premiu al ziei eu zic ca a fost un event reusit.
Sper sa fie si o tombola de primavara,anul trecut a fost in aprilie-mai parca,dar asta decide GF
A fost un event reusit.
-
Am luat 9 in teza la romana,da!!

-
Se pare ca nu tine pana in 3,tine si azi poate si mai mult

-
Se pare ca tombola continua,nu s-a terminat in 31 eu am dat si azi,si cred ca tine pana in 5,zic eu sau maine e ultima zi pentru ca inca apare aia cu Colectari pentru maine.
-
Cred ca la fuziune serverele vor fuziona cum a fost si la evenimentele din septembrie.Primele 3 servere,apoi urmatoarele servere pana la Aries si apoi restu.
Unde s-a ajuns acum cu fuziunea?la ce comunitate? -
-
O nins iarna asta la voi?La mine doar in 6 o nins,in rest nimic
,la voi? -
Cat costa:
Cutie festiva de abanos(biolog lv 40)
Cutie galbena de abanos(biolog lv 50)
Server Aries -