Am luat si eu o cutie.
Posts by goinadacian1
-
-
Bat de 2 ore in camera lordului(maimute expert) si nici o cutie,doar medalii.Daca asa va fi si la moonlight atunci cuferele luna vor ramane tot la pretul de acum.SARBATORI FERICITE!

-
Azi am luat:
1-Add(reusit)
2-pergament piatra stafie
3-pergament piatra stafie
4-ss
5-bless
6-schimbare bns
7-10k
8-bless
9-fructul vieti
10-add bns(esuat)
-
Varianta 2 ar fi mai buna chiar daca e pentru cei de 90+ dar macar la ea poti fi spectator.
-
Un prieten mi-a spus ca pica la metine costum rosu de craciun,e adevarat?Chiar pica?
-
Cum scap de sosete?Adica sa zicem ca in 3.1.2014(ziua in care se termina eventu) sa zicem ca am 27 sosete in inventar si duc 5 deci mai raman cu 22.Cum scap de ele?Nu se pot arunca,nu se pot negocia nu se pot pune in dep,deci cum scap de ele?
-
Programul evenimentelor de craciun pare mai bun ca anul trecut(anul trecut a fost moonlight si hexagonale parca).De doua ori moonlight si de 2 ori drop la cutii galbene(cutiile galbene si alea de la biologul de 60 sunt cele mai bune) este un super event,abia astept.Am 2 intrebari:
1.Unde vor pica cutiile galbene?la orice mob?
2.Intrarile albastre pentru roata le pot lua doar daca cumpar intrari la tombola(albastre) cu jd sau le pot lua si cand colectez normal(1 data pe zi)?Deci pe scurt intrarile albastre pot pica doar daca cumpar colectari cu jd sau si la colectari normale? -
A zis ca sa scris ceva nou in calendar dar mie numi scrie nimic..de ce?
-
Azi cel mai bine mio picat un add care o esuat.......
-
Nustiu cum le pica la alti ss sau bless,de cand a inceoul eventul am luat foarte foarte mult yang,licoarea grabei(o data) pergamentul corectari(o data) si 1 add si 1 schimbator
-
Am o intrebare legata de autorizatiile de ren.Daca nu le activez la grajdar le pot tine pana cand vreau?Adica de exemplu pot tine in depozit o autorizatie de ren pana in martie daca nu e activata?
-
-
Pentru ce e topicul asta?
-
Drop azi la cufar:add bns,iam bagat pe abanosi si a picat 3 otrava
-
Azi sper sa iau macar 1 ss ca pana acum numa yang si altele
-
Dragostea din tei
Totusi ce legatura are acest topic cu jocul? -
Din 6 cufere am luat: de 4 ori yang 1 pergament al corectari si licoarea grabei