Posts by Satanistul98Satan

Cu un sura bm,lv 41,11k pv(cu bambi)m7 spirit si protectie unde as putea farma pt cufere?(am fms+9 pm 30,ghinion+9 1.5k pv,papuci 1k pv,bratara si colier 1.5k pv,abanosi+7,coif de 21+7 si scut de lv 1 +8)
    *Avertisment pentru Posthunt.Elyome

Dai un Search prin topic si ai sa gasesti mai multe alternative de farmat.Una dintre ele este mai jos:

20 magie posedata, 20 roua, 15 bratara, 15 co.if, 10 apa, fac 80 magie. sa nu mai punem la socoteala scutul leu. faceti si voi un calcul !

Majoritatea spun ca: dupa un set de vraji un ninja ia jum din viata de la sura,baga camuflaj fuge da al doilea set sa vraji si gata.
    Dar 2 caractere sura bm si ninja lv 105 cu itm exact la fel sansele de reusita cu 50:50.Un sura la lev 105 va avea 6 skiluri,iar ninja doar 5,dar ninja prinde otrava si da un dmg foarte mare.Nu exista un rege al pvp,in primul rand conteaza experienta omului din spatele caracterului,si dupa conteaza itemele.Poti sa ai seturi intregi pvp,dar daca nu sti sa joci pe un caracter,poti sa fii ninja,sura bm,war mental,degeaba daca nu te descurci.Bafta la toti:d
    P.S.Craciun fericit tuturor.

Cand am inceput si eu sa joc metin2 era prin 2009-2010.Era prin clasa a 6.Stiu cand am intrat prima data,varul meu mi-a zis sa intru pe lupus,si sa aleg regatul rosu..eu l-al ales pe ala galben :lol: .Stiu cand am intrat prima data pe sura,era gen WOW,stiu ca atunci cand am ajuns in centru vroaiam sa p atac pe femeia batrana dar ma temean sa nu ma bata oamenii cei mari(invatatorii)Dupa m-am apucat de un war mental,era incredibil,toate punctele le puneam pe dex :haha: ca na imi trebuie aparare.La lv 40 mi-am luat si eu armatul,si aveam m1 la corp rezistent :baby: .Era frumos,cand mergeam la crescut faceam grupa cu playeri pe care ii vedeam pentru prima data.Stiu ca aveam lv 40 si aveam rib+2 si imi era teama sa-l dau la plus.Pe atunci nu avea nimeni lv 99.Imi aduc aminte cand l-am vazut prima data pe Viruss,fostul nr1,avea lv 94(parca)era incredibil,parca eram la reduceri la moll,era plin de playeri pe langa el,ma gandeam cand o sa ajung eu la acel lv.Sau cand faceau cei mari duel,toti ne strangeam langa ei sa-i vedem,nu se injurau,ca acum.Otelul era foarte scump,ss la fel,nu ca acum,vezi ss la 6kk si otel+5 la 500k.Acum jocu e plin de copii de 12 cu hack,toti cu G,P la lv 35.Rar mai vezi oameni de treaba.
    Eu mai intru odata pe luna,mai vb cu un prieten,varmiu a ajuns la 96,dar cand am auzit cati bani o bagat...m-am luat de par :haha: .Ce sa zic,metinul a evoluat foarte mult,pentru unii in bine,pentru altii in rau.De ex pe lupus nu am mai vazut ch1 bussy de foarte mult timp.Dar asta e.Nu avem ce face.....
    P.S. Sarbatori fericite tuturor.