Posts by dantes7997

  Drop foarte slab.Bat metine in tara de foc sau la giganti si nimic,degeaba ai manusa.E drop mai mare la SS-uri decat la baghete.Am batut minim 30-40 metine si am luat 1 bagheta si 2 SS deci e clara treaba.Dupa cum au spus si restul jucatorilor GF se gandeste mai mult in timpul eventurilor la profit,nu la soarta playerilor.Poate ca au investit ei ceva bani pentru adaugarea celui de al 5-lea caracter si etc. dar astea-s tot pentru profitul lor,adica sa atraga si sa mentina donatorii pe server prin intermediul acestor update-uri.Dropul e slab tare.Poate Marti,Miercuri va fi mai bun dar acum nicio sansa.Oricum nu pica cine stie ce din cufar.Degeaba ai noroc sa-ti pice 5-10 baghete daca-ti pica numai porcarii din Cufarul de Halloween.Speram sa fie mai bine la eventul de Craciun ca anul trecut,asta daca nu-l inrautateste si pe asta la fel ca si pe celelalte.Degeaba va plangeti voi ca nu-i pasa absolut nimanui de parerile voastre.Puteti sa latrati pana la sfarsitul eventului ca dropul ramane acelasi :).In alta ordine de idei,va urez succes la drop si un Halloween fericit.

  In primul rand am 50% rezistenta sageti+fulger si putina abs.pv.Petul poate inlocui putin diavolul,de asemenea si cristalul de energie si patrunderea,bufful,biologul.Deocamdata stau mai prost cu banii dar de Craciun voi incerca sa fac niste iteme pvp sau de v4.In legatura cu manusa nu prea inteleg.Cum sa nu influenteze dropul in V4?Am vazut multi care o folosesc.Tu intr-un fel te contrazici singur.La inceput zici ca manusa nu influenteaza dropul din V4 si apoi zici ca daca o port dropul cade mai repede.Oricum multumesc mult pentru sfaturi,o sa-mi fie de ajutor :) .

  Salut.As vrea sa va intreb cam cum as rezista cu aceste iteme in V4 la lv.75.PS:Vreau sa urc la 80 si dupa usor,usor sa cresc dropand pana la 85 ,sa fac misiunea si dupa stagnez farmand in V4 cu manusa.
  Sa va prezint itemele:
  1.Cizme de 29+9 2k pv 15 maini 10 sabie.
  2.Bratara aur alb+9 20 diavol 5 abs.pv.
  3.Colier de 54+9 1,5k pv 10 sageti 5 blocare.
  4.Abanosi+9 20 diavol 10 sageti.
  5.Vultur+9 imun 8 putere.
  6.Frica+7 goala.
  7.Otel+9 1,5k pv 10 sageti 10 fulger 10 pumnal 3 abs pv(graba,eschiva,pitularii+4).
  8.Otravita+9 38 pm p+4.
  In rest...sunt war corp,P aura,P vartej,P incizie,G1 iures.Biolog terminat.Mai am khan.Buff de 75 slabut(clopot 12 int,scut 8 int,cercei 54+7,colier 38+6),magiile fiind slabe,m2,m4,m4.Mentionez ca o sa iau si cristale de energie de 7-10.Am mount leu.As vrea sa va intreb daca e ok setul meu DEOCAMDATA ca sa urc la 80 iar dupa sa farmez cu el,avand manusa.

  Da...e destul de nasol.Las shopul deschis,plec undeva,si dupa ce ma intorc sunt dat afara.De exemplu duminica a picat de 2 ori Scorpius,dimineata si seara.E chiar misto sa vezi map1 ch1 odata-n viata gol-golut dar sa fim seriosi,se intampla odata,se intampla de 2 ori dar aceasta problema observ ca frecventeaza de ceva timp si strica imaginea Ro-ului.

  Salut.Stiu ca s-a mai discutat asta,dar pe 9 octombrie a mentionat HalfOp ca se va rezolva.Azi suntem in 22.Cat sa mai asteptam ca sa se rezolve problema aceasta ? Nu cred ca e greu de reparat.Finisajele sunt importante atat in pvm cat si pvp si de acum nu trebuie sa ne riscam sa ne depersonalizam itemele pentru niste finisaje.Sper sa se rezolve odata ca rabdarea noastra are o limita.
  *Topic inchis pentru inactivitate.Elyome

  Salutare.Mi-ar putea spune cineva ce drop am la nivel 75 in V4 cu manusa ? Am set V4(partial)+buff.Setul V4 contine 55 sageti,8 abs pv,10 fulger, 40 diavol,otravita+9+pet,P-uri,biolog terminat...pe buff am g-uri si full int.Inca ceva,cam in cat timp as face 90 cu 3 inele exp ? Faci mai bine banii in V4 sau mapa de 90 ? Sunt war corp.

  Ce sa zic decat ca s-au implementat multe chestii de rahat care aduc ''briza'' aceea de privat in devenire ceea ce are consecinte mari cum ar fi pierderea playerilor.Ce vreau sa zic e ca acum cativa ani pe Corvus la Bo era pe fiecare ch party iar map2 ch1 erau minim 50 playeri iar acum cand e Scorpius(2 servere in 1) la Bo e gol ,de abia vezi vreun blegoman ratacit pe acolo iar map2 ch1 e pustiu...s-au pierdut multi playeri.Inteleg ca metinul trebuie sa evolueze dar a evoluat intr-un mod gresit.Privatele,acolo e frumos sa evolueze fiecare lucru dar pe Ro trebuia sa se pastreze ''ce era odata''.Asa acum nu mai e deloc farmec.S-au lasat multi playeri...Level 75 face orice noob....acum ai P aura si la lv 22...tigru si fms+9 le faci in 3 zile...stau si ma gandesc ca peste cativa ani va fi privat 100%.Playerii care baga milioane sau profita cu hackul la evenimente fac ''iteme mod'' cum ar fi 2k 15 15 15 10 (iteme de astea bomba sunt pe polaris si nu-ti mai vine sa crezi ca e Ro si multe altele).Dropul si rata de succes e slaba rau.Daca nu ai manusa sau manualul fierarului esti 0...Trebuie sa ai noroc foarte mare...In rest ce sa mai zic.Eu ma joc pe Scorpius dar recunosc ca in ultima vreme joc cu sila...nu mai am placerea care o aveam odata dar vad ca nimeni nu vrea sa schimbe situatia ba dimpotriva mai mult o inrautateste dar na...faza e ca comunitatea se gandeste mai mult la profit decat la soarta playerilor...nu vreau sa o lungesc.De hackeri nu mai scapi...Cam atat am avut de spus.Inca ceva,se pare ca cei de lv mare sunt avantajati mult iar cei de lv mic mai deloc...

  Sunt singurul caruia i se pare ca numele de contopire a lui Corvus cu Taurus e cel mai urat dintre toate=)))))))) Serios ? Era mai bine Pictor decat Scorpius adica sa fie seriosi,asta de la ce mai vine ? De la scorpie:)))?


  **Avertisment pentru off-topic. Topicul este deschis pentru intrebari legate de fuziune, nu pentru pareri legate de nume+post mutat. Ashani

  Aveti mare dreptate.Stafful a scazut anumit dropul pentru marketing adica sa se cumpere doar din item-shop.Pe ei nu-i mai intereseaza soarta playerilor ci profitul.A pus la inceput dropul mare ca sa ne obisnuim cu autorizatii iar dupa sa ne fie greu.Halal staff,daca o sa continuie asa nu stiu ce se va alege de soarta Ro-ului.Bat cu manusa si nu iau nimic,si am insitat dar totul in zadar.Am batut peste tot unde am putut:prima padure,munte,tara de foc si map1.Am lv 71.E de-a dreptul bataie de joc a staffului la adresa playerilor.Ce sa mai zic ? Cam atat.Oricum sper sa se ia o masura dar ma indoiesc amarnic ca staffului sau la GF ii doare undeva.In ultima vreme Ro a devenit din ce in ce mai urat adica stafful e din ce in ce pe zi ce trece mai autoritar.