Posts by Body97

Lawless
    Nota 10.Super filmul.Cui ii plac filmele cu mafioti ar trebui sa-l vada.Mie imi plac foarte mult filmele care se desfasoara in perioada acestuia.

Cate fructe trebuie sa duci sa primesti sigiliul calului nobil pt 60 de zile ?

#Arsaces: Primesti un avertisment pentru posthunt, daca citeai ce s-a postat, ai fi vazut ca s-a mai intrebat acest lucru.

Nu difera respawn-ul metinelor.Ceea ce a facut diferenta la tine a fost numarul de playeri.
    Normal ca la 7 dimineata erau putini pe server,la fel de normal e ca si la ora 13 erau mai multi.Poate la 7 dimineata erati 2 oameni pe mapa cautand metine,iar la 13 erati peste 10..

Din ce am dedus, criteriile ar fi 2 la numar:
    1. o singura cutie cu pui pentru fiecare email, indiferent cate conturi exista pe acel mail..
    2. Adresa de e-mail ( nu conturile! ) trebuie sa existe in sistem de cel putin 7-8 luni, adica 1-2 luni inainte de fuziunea serverelor, pentru ca momentul in care s-a anuntat oprirea inregistrarilor cam toata lumea si-a facut conturi de rezerva, unii pe adrese noi de email, pentru a le vinde/folosi mai tarziu.

habar nu aveti despre ce vorbiti. Ciudat,mie pe un e-mail pe care aveam conturi de acum 2-3 ani,inca functionale,nu am primit nici un mail,insa pe un cont facut cu o saptamana inainte sa se anunte chestia cu,cutia cu pui,am primit mail..o idee foarte proasta acest cadou. daca e cadou,eu stiu ca-l faci tuturor,nu doar unora.

Cum poti sa spui ca e un event foarte jalnic ca primesti numai yang ? practic,staff-ul a facut pomana cu toti jucatorii de pe metin2ro..
    Este adevarat ca pica foarte mult yang,de multe ori numai yang,dar,sunt(au fost defapt) 2 luni la dispozitie in care aveai timp sa te alegi cu ceva frumos..
    Sper sa apuc sa bonusez o bratara de argint,si daca mi-ar intra imun pe scut n-as mai avea nevoie de nimic de pe urma eventului,doar ca de 1 saptamana nu am mai prins un adauga sau un schimba..urat.. :)

Cat costa o bratara de argint+9 cu 5 patrunzatoare,20diavol,20esoterici,10orci(fara finisaje pe ea) ??? Server Apollo !

Nu mai sariti de fericire in sus,caci la sfarsitul eventului iar o sa fiti nemultumiti.. Toate aceste evenimente,presimt eu ca vor avea si defecte..Oricum,nu am mai jucat metin de ceva timp si nu am mai prins nici un event de cand m-am reapucat,exceptandu-l pe cel cu baghete care am reusit sa strang doar 1 bagheta si mi de dovleci..

*Rylich - Avertisment pentru Offtopic. Acesta este un topic creat pentru discutii legate strict de evenimentul de Craciun.