Posts by desire

  Exception Type: 0xc0000005


  eax: 0x00000000 ebx: 0x0250b9c8

  ecx: 0x00000000 edx: 0x03f1f810

  esi: 0x0250b7f8 edi: 0x0250b89c

  ebp: 0x03f1f814 esp: 0x03f1f7ec


  0x1e0fd906 C:\Users\gbi\Desktop\New folder\metin2\ro-RO\python27.dll

  0x6c1dec44 C:\Users\gbi\Desktop\New folder\metin2\ro-RO\CHEAT_BLOCKER\cb.cbm

  0x6bf72c4a C:\Users\gbi\Desktop\New folder\metin2\ro-RO\CHEAT_BLOCKER\cb.cbm

  0x6bf72cf2 C:\Users\gbi\Desktop\New folder\metin2\ro-RO\CHEAT_BLOCKER\cb.cbm

  0x751e33ca C:\Windows\syswow64\kernel32.dll

  0x77429ed2 C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll

  0x77429ea5 C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll

  inainte sa se implementeze serverele speciale si noi aveam calendar cu eventuri organizate de gm ,dar s-a stopat acest lucru deoarece sa atraga playerii noi cat si cei de pe alte servere vechi . Poate o sa avem si noi parte,macar la un event de minerit ,pt ca demult domnii nostrii gm nu a mai organizat ceva de genu pe serverele vechi


  PRO

  v-ati batut gura degeaba cu posturile inutile aici. Se pare ca ox se face pe serverele speciale .


  inca o data dovada ca staff-ul nu "respecta sugestiile" cu 90% din posturi cu PRO
  GYLDA//Discutiile care vor urma sugestiilor voastre le puteti avea pe forum, in sectiunea -Offtopic.

  Primesti o atentionare.

  Salutare, deschid acest topic pentru a va intreba si pe voi daca stiti vreo metoda de reducere a lag-ului creat de 2-3-4 cliente deschise, chiar daca le tii in bara, ele consuma la fel de mult ca si cand ar fi deschise pe ecran..

  Am incercat limitarea numelui, ascunderea numelui la shopuri, efecte off, magazine private off, umbre dezactivate si totusi, dupa o perioada de timp se produce un lag imens si daca ai 1-2 shopuri + caracterul pe care joci incepe procesorul sa se duca in 100%..

  Tin sa mentionez ca procesorul nu este vreun pentium sau un procesor de acum 20 de ani, este un procesor i3 4160 de 3.6ghz haswell care duce cam tot ce a aparut recent pe piata, evident, cu un gtx 1060 si 12gb ram.


  Deci? ce s-a intamplat cu clientul de a inceput sa "manance" atat de mult de la o vreme? inainte deschideai 10-15 cliente si nu aveai probleme, iar acum cu 2-3 incepe sa dea rateuri PC-ul, sa nu mai poti sa deschizi un browser sau un youtube pe langa.. ca merge jale..

  Aveti metode de reducere a lag-ului descoperite de voi? Setari? Tweak-uri? Fix-uri?.. Deja nu mai suport cat de slab e optimizat, iar de cand cu platforma si cu asa-zisul Cheat Blocker, merge mai greu ca niciodata.

  nu este de ajuns un procesor i3 pentru a deschide 3 cliente+ fara lag,chiar daca ai 12gb de ram. Iti trebuie minim i5minim a 6a generatie+ ca sa nu ai lag sau de la AMD ryzen 5


  ps: care erau cerintele minime de acum 6-9 ani si ce cerinte minime sunt necesare in prezent??? parca jucam nu stiu ce joc cu grafica wow.

  sa se pregateasca hackerii ca vin investitorii pe noul server sa se apuce de treaba .


  trebuie sa joc 2 ani ca sa pot fi in rand cu playerii care doneaza ,asa ca mai bine imi vad de serverul meu "mult iubit"

  Salut!

  Nu este bug.

  Schimbarea de nume se face in fiecare miercuri la mentenanta.

  Dupa ce te loghezi ,te pune sa-ti schimbi numele.

  Pergamentul trebuie cumparat exact pe caracterul unde vrei sa schimbi numele.

  am urmat exact procedurile de care ai zis si nu pot schimba numele la cont dupa metenanta de ieri care a fost .


  ps:am incercat fiecare caracter in parte si nimic

  este a 3a oara cand cumpar acest schimba nume si doar la acesta am probleme


  EDIT:se pare ca la ultima mentenanta nu s-a facut schimbari de nume

  am achizitionata pe data de 23.03 obiectul schimba nume din item-shop si azi nu am avut optiunea de a schimba numele in joc .


  precizez atunci cand am cumparat obiect schimba nume nu am primit nici un mesaj in care sa pot alege caracterul pentru schimbarea numelui,dar am primit mesajul urmator:multumim pentru achizitie,obiectul cumparat il vei gasi in depozitul item-shop si la urmatoarea logare iti poti schimba numele.


  e vreun bug la acest obiect,pentru ca totusi am dat 200md?

  pana la urma e servar special de paste cum a fost Noel sau e un server normal permanent cu mici atractii de a te juca pe el?


  ps:daca se acorda premii doar pt primii 3 jucatori din rank nu are rost sa intru pe server

  Ieri am cautat un talisman fulger pe server Romania fostul Phoenix pe ch 1 la albastrii, cautam 3 minute apoi se bloca si trebuia sa restartez pc-ul. Aseara cautam in continuare dar era plin si nu ma lasa sa intru, O sa fac o propunere pentru noi, ptr a ne putea vinde ce avem de vanzare, Doamnelor si Domnilor care faceti mai mult de 1 magazin incercati sa faceti magazinul important pe ch 1 si cele mai putin im[portante pe ch2 hai sa le impartim pe ch1 si pe ch 2 ca sa putem cumpara ceva altfel tot noi avem de pierdut. pe bune dupa 3 minute majoritatea care vor sa cumpere cv nu se mai pot misca si renunta sa mai cumpere. ganditiva la propunerea aceasta si dati-o mai departe ptr ca este in interesul nostru. Spor la joaca !

  stai calm ca se blocheaza si pe ce ch vrei tu si in ce mapa vrei tu,lagul e peste tot