Posts by zombiess

  E greu de spus , dar iti fac o lista :


  Polyphemos - un server cu side-eventuri zilnice si worldboss care prinde bine pentru o dezvoltare rapida si populatie in crestere (unii zic ca e ca Tigerghost),am vazut ca apar si jucatorii legende care ii vedeam prin 2013-2015 la generale , dar lumea inca e in dezvoltare deci nu te astepta la generale prea curand .

  Carpatians - Server cu side-eventuri , cu un drop bun din server care din pacate nu are auto-atac sau world boss , un server populat bine de tot , iar generale pot sa zic ca sunt in continua crestere unde intalnesti jucatori precum Barththegreat . O mica atentionare , preturiile pietei sunt foarte mari .

  Tara Romaneasca/Romania - servere fara side-event sau world boss , poate intalnesti vechi prieteni deoarece sunt serverele vechi fuzionate , lupte generale foarte dese , probabil o sa zici ca nu , dar baietii nu prea posteaza pe youtube , o sa ai o dezvoltare umpic mai greoaie deoarece nu prea sunt evente .


  Sper ca ti-ai facut o idee pentru alegerea serverului , mult succes !

  Deschid acest topic pentru a ura membriilor staffului si colaboratoriilor un craciun fericit si un an nou cat mai placut ! Stiu ca au fost unele divergente intre playeri si staff , dar vis a vis de joc ii intelegem si pe ei avand o munca voluntara , un job si familie probabil . Cine mai are urari de bine pot sa le scrie aici :) :thumbsup:!

  Corundrum Romanesc , Polonez , Unguresc si Ceh + Amicitia + Carptura si acum Polyphemus ? Nu inteleg de ce s-au deschis atatea sv , ca ultimele 3 nici nu au 1 an vechime , ei nu se gandesc deloc ca da foarte tau treaba asta ? Ok vreti sv nou , faceti temporare ca sa dati la lume sentimentul de inceput si atat ca se vede ca cele noi nu supravetuiesc .

  Eu sunt pro , m-am lasat de TR ca sa ma apuc de carpatians si piata aici e umflata rau la unele preturi , ar trebui sa vina pleyeri de pe alte sv sa se mai stabilizele umpic . Singurul - ar fi ca e cam aglomerat , macar pe Corundrum sa permita transferul , acolo e mai gol .

  Astazi am incercercat sa iau vouchere de 100 sa fac si eu un banut si nu imi apar voucherele , din ce am inteles le apar doar la cei care au conturi vechi . Pai cum adica ? E ca si cum ai cumpara paine si nu ai voie ca doar unii pot cumpara ?

  Dupa anuntul de astazi , se pare ca se deschide server nou dupa 10 zile de cand s-a deschis altul . Eu unul nu sunt de acord cu acest server , adica cum sa deschideti server nou cand te conectezi extrem de greu pe serverele curente , buguri , hackeri , playeri banati degeaba . Asta arata ca urmariti doar banii nostrii din care 0 investitie . Eu unul nu o sa joc pe acest server . Vreau sa vad ce parere aveti voi jucatorii . Va mai convin deciziile astea ?

  Unde putem vedea rank-ul pentru misiuni la serverul nou ?


  Errza-Topic inchis pentru inactivitate.

  In urma unei analize mai amanuntite am aflat urmatoarele :
  Avantaj :
  - Daca ai un cont pe un mail la care ti imposibil accesul , asocia la Gameforge si ti se va muta automat pe mailul tau legat de gameforge


  Dezavantaje :
  -nu te poti loga cu un cont de pe un pc si altul de pe altceva ( pc/laptop)
  -nu v-a mai functiona vechea metoda de logare ( va aparea mesajul cu "contacteaza suportul")
  -daca ti se sparge contul de Gameforge ,ia adio de la toate conturiile de pe joc
  -nu poti vinde conturiile pe yang ( jocul permite sa le dai pe yang ,dar nu iti ofera suport )
  -orice cont nou incepand de acum se va face direct cu asocierea Gameforge ( vei fi obligat )
  -daca prima ta logare cu asocierea a fost la un alt pc decat al tau felicitari , ai dat un cont pe gratis la altcineva . Cred ca deja is multe situatii ...
  -Nu v-a mai vinde nimeni conturi deoarece merge doar daca le dau si pe a lor la pachet ( deci adio conturi noi , jocul v-a muri )


  Dupa ce am vazut bataia de joc in ultimele zile eu unul ma las , e prea multa fustrare deja pe jocul asta , din ce stiu eu rolul unui joc fiind sa te simti bine nu sa caruntesti de la stres...
  Felicitari Gameforge , ati reusit sa stricati jocul copilariei mele ...