Posts by Eduard22393

In legatura cu dropul la trandafiri si ciocolata....am deschis aseara un inventar jumate si de trandafiri si ciocolata...si surpriza din 3 trandafiri si 1 ciocolata a dat : NIMIC . Sa fi aparut un bug ceva...M-am uitat foarte bine atat in inventar cat si pe chat...si nimic..

Posibil ca trebuia sa pice cutia Teddy Valentino...dar ma repet : NIMIC.

Si nu cumva au aparut "miraculos" 400k in inventar?Se pare ca atunci cand iti pica yang nu iti mai arata,dar yangul il primesti.

Eu nu am vazut culoarea albastra la pretul Won in shopuri....e tot rosie ca si pretul de la yang. Chiar daca dau sa cumpar un item care are pretul in won si yang...imi apare : vrei sa cumperi itemul cu X won si X yang in culoarea alba. Nu am vazut albastru.....Serverul Orion.

Eu joc pe Nemesis, si pretul e scris asa: won-ul cu albastru si yang-ul cu acea culoare clasica(galben-auriu sau ceva de genul)

De laudat introducerea monedei WON in joc, zic eu eliminand astfel furturile din joc, dar poate trebuie regandit un pic modul de aplicare. Vad ca multi au inceput sa puna iteme full bns la numai 50-60 kk, +2 sau 3 sau 10 WON. Astazi cred ca mi-o luam in freza cu abanosi full bns vanduti "URGENT - NEV DE YANG" la numai 75kk...... + 2 woni. Noroc ca s-a gandit GF inaintea respectivului binevoitor sa ma falimenteze cu Tepele cu Pui, altfel o pateam acum. Nu ar strica sa existe ceva mai vizibil, sau o atentionare suplimentara, atunci cand urmeaza sa cumparam un item care necesita si WON.

Nu stiu la tine, dar eu am vazut ca won-ul cerut este cu albastru, deci e deja o atentionare...

Stiu ca echipa si-a facut cat a putut de bine treaba, dar in opinia mea, aveti nevoie de mai multi membri in staff, deoarece stiu am vorbit cu jucatori care au folosit mijloace ilegale de a farma aceste carduri si au spus ca faceau cam 100 seturi de carduri/zi si ca luau ban foarte greu, iar zilnic cand treceam spre biolog erau cel putin 20 de jucatori cu "mantii", doar in drumu spre biolog, nu mai spun pe toata harta.Alta problema ar fi urmatoarea: de 2 saptamani ne streseaza un spamBot pe serverul Nemesis prin Mesaj Privat cu un server privat de metin, a luat acum o saptamana ban pe un cont si de o saptamana iar trimite mesaje mereu si nu s-a luat nicio masura impotriva lui.Da, intr-adevar 45.000+ de jucatori "premiati" sunt multi, dar nu a fost suficient din pacate...Oricum vreau sa felicit echipa, ma intreb daca nu era, oare cum era in map1?
    Eventul a fost frumos, nu am stat sa farmez, doar am cumparat seturi si am luat cateva pietre magice din ele, dar cum am spus si anul trecut tine prea mult eventul de Craciun, mult prea mult.

nu renunta eu si multi prieteni suntem bucurosi ca aveam si noi wiki ro sa nu ne mai uital pe us sau it poate chiar te pot ajuta desi nu cred ca am cu ce

Wiki ramane in picioare :rofl2: A spus doar ca va renunta sa mai puna preturi sau date de evenimente.In rest totul merge inainte :arrow: .Mai sunt cateva zile de event, sa profitam de el.Sper sa mai fac niste alchimie.

HalfOp Ai putea sa refaci eventul cu CL daca ai vrea cu adevarat. Atata timp cat recunosti ca ai gresit ora, nu poti presupune ca toata lumea a beneficiat de event..
    Pana la anuntul tau am crezut ca nu a fost deloc drop de cufere, fiindca nici un jucator nu a anuntat pe aici "vedeti ca pica acum dupa ora 12" sau nici macar dupa event n-a zis nimeni nimic, deci, poate doar cativa s-au prins de greseala si au profitat de ea, nu au mai spus la nimeni sa nu aiba concurenta la metine, la DT ptr a urca la 7.

Tot nu inteleg de ce te plangi, a fost drop doar la metine, deci iti dai seama ca si cu manusa nu scoteai mai mult de 10.Deci nu vad unde e supararea...Mie mi-a placut eventul de anul acesta, nu am farmat sosete decat pe un singur caracter, cel principal, si am strans in 2-3 zile vreo 150 de sosete, cat sa imi ajunga pentru tot eventul si atat.In rest am cumparat seturi de carti,cufere aurii si argintii si mi-am facut de cap.Acum pe piata a aparut mai multe alchimie, deci ma bucur pentru ca se pot face pietre super acum.

Ai mare dreptate, sunt 49 zile de event ( acuma cred ca 33) inca mai aveti timp sa farmati seturi si cadouri. Eu cred ca acest e un event foarte reusit, ba chiar foarte reusit. Ce vrei mai mult? Este implementarea Cardurilor Okey, Cadourile de craciun, eventurile din acest event grandios. Inca mai aveti timp sa farmati si sa va pice ceva bun, uite eu am deschis 25 de cufere aurii si nu mia picat niciun ou dragon, si altul a deschis un singur cufar si ia picat ou dragon :) . Asta e :) , tine doar de noroc.

P.S. Eduard, tu nu cumva joci pe Nemesis? parca te-am vazut pe nemesis sub numele asta de Edhino1927 parca... Esti tu?

Da, Paul, joc pe nemesis cu numele de Edynho1998.
    ON:am mai deschis 25 de cufere argintii si nu am luat mare lucru, dar nu ma plang mai sunt multe zile, urmeaza alte mini-evenimente in aceasta perioada.

Voi astia care sunteti tot timpul nemultumiti sunteti niste oameni de nimic, niste invidiosi si niste ranchiunosi, si pe deasupra mai sunteti si mincinosi.Eu din 4 cufere aurii am luat 1 sigliu Blitzen, esarfa nobila(10%abs), ss+ si cor mistic(din care, spre uimirea mea a picat tocmai rubin legendar), deci in loc de 120kk cat as fi luat pe cufere scot mai mult de 2 ori doar din rubin+ca am si un sigiliu si o esarfa nobila.Da, stiu, am avut noroc, dar asta nu scuza altele. Tot la fel, am deschis multe cufere argintii(in jur de 150) si pot spune ca nu pica doar yang, am luat pietre magice, vrajeste+, vrajeste simplu, sigilii, esarfe(1%abs), oua nemere,oua razador, cu toate ca la cele argintii nu sunt in profit(deoarece eu le cumpar, AVIZ CELOR CARE SPUN CA SUNT MAI MULTE INVESTITII DECAT PROFIT: NU VA OBLIGA NIMENI SA CUMPARATI, POTI PUR SI SIMPLU SA FARMEZI CARDURILE, iar ca eu am ales sa cumpar e problema mea, nu stau sa ma plang pe forum ca primesc yang, etc).Evenimentele nu sunt pentru a va imbogati, dar acest event v-a oferit multe:iteme full bonus, bless-uri, ss-uri, sigilii, oua, pietre magice si multe altele la care nici nu ati fi visat vreodata(daca nu era acest event nu aveati multe obiecte).Si cel de mai inainte avea dreptate, daca ar pica numai oua de dragon, pietre magice, sigilii si esarfe s-ar duce de tot economia serverelor(cu toate ca de fiecare data cand este un eveniment se strica oricum economia).
    In OPINIA MEA acest eveniment dureaza prea mult(45 de zile parca).Va dau un sfat, lasati ura, nemultumirea, invidia si veti avea o viata mult mai frumoasa.Priviti partea buna a evenimentului, care sigur e mult peste cea rea. Mult succes tuturor!

Nu e cum crezi tu,daca era asa era nasol de tot.Schimbam cate un bonus pe rand pana prindeam bonusuri perfecte,nu crezi?Ideea e urmatoarea.Cumperi un vrajeste+ si vrei sa schimbi pe un item.Folosesti vrajeste-ul+ si iti va aparea o fereastra noua unde iti arata de bonusuri ti-ar fi picat daca ai fi schimbat.Aici poti sa alegi:daca vrei bonusurile noi,accepti,iar daca nu le vrei iesi din fereastra.Vrajeste-ul+ se pierde oricum,fie ca vrei sa pastrezi bonusurile vechi,fie ca le vrei pe cele noi.Sper ca ai inteles.

Hello,
    I would like to report a translation error.
    Here are the most important points:

• Screenshot:http://i57.tinypic.com/fxv3ew.jpg
    • Exact text content that needs to be corrected:"Doresti sa il hranesti pe Biscuit cu Proteine cu Maimuta Mica?"
    • (Game version):15.5
    • Point in the game where it appears: when feeding the monkey
    • What exactly should be changed: "Doresti sa hranesti Maimuta Mica cu Biscuit cu Proteine?"

Asa, deci vreau sa va intreb, atunci cand intru in joc si deschid itemshop-ul primesc Eroare, doar il deschid si scrie acolo Eroare. De fiecare data cand intru imi da asa, si ieri, si azi, si acum doua zile.

GYLDA//Topic mutat in sectiunea corespunzatoare si unit cu topicul dedicat.

Esti un lenes! Daca tu cautai in acest topic si citeai putin a-i fi aflat de ce si cum poti rezolva.Dar hai sa iti fac eu un rezumat ca esti un lenes ce vrea totul mura-n gura:1. Fixeaza.ti Data si Ora calculatorului

2. Fixeaza.ti Internet Explorer sau FIrefox sau alt browser pe care tu il folosesti, pune.l ca si browser implicit

Control Panel > Set Programs Acces and Defaults si bifam "Custom"

Apoi intri in Browserul pe care il ai si te va intreba el daca vrei sa il pui ca si browser implicit ... ii dai yes si gata

Pe wiki scrie ca putem gasi metine de paste si in temnite,teoretic.Practic,mai putin.Daca a gasit cineva sa ne spuna.

Pe metin2wiki,daca ai fi cautat ai fi vazut ca in anul 2014 scrie ca nu au fost in temnite,in anii 2010-2013 da,au fost,dar din 2014 nu vor mai fi acolo.

A gasit cineva metine ou la maimute? Caut de peste o ora si nu sunt ...

NU SUNT METINE de paste in temnita.