Voi astia care sunteti tot timpul nemultumiti sunteti niste oameni de nimic, niste invidiosi si niste ranchiunosi, si pe deasupra mai sunteti si mincinosi.Eu din 4 cufere aurii am luat 1 sigliu Blitzen, esarfa nobila(10%abs), ss+ si cor mistic(din care, spre uimirea mea a picat tocmai rubin legendar), deci in loc de 120kk cat as fi luat pe cufere scot mai mult de 2 ori doar din rubin+ca am si un sigiliu si o esarfa nobila.Da, stiu, am avut noroc, dar asta nu scuza altele. Tot la fel, am deschis multe cufere argintii(in jur de 150) si pot spune ca nu pica doar yang, am luat pietre magice, vrajeste+, vrajeste simplu, sigilii, esarfe(1%abs), oua nemere,oua razador, cu toate ca la cele argintii nu sunt in profit(deoarece eu le cumpar, AVIZ CELOR CARE SPUN CA SUNT MAI MULTE INVESTITII DECAT PROFIT: NU VA OBLIGA NIMENI SA CUMPARATI, POTI PUR SI SIMPLU SA FARMEZI CARDURILE, iar ca eu am ales sa cumpar e problema mea, nu stau sa ma plang pe forum ca primesc yang, etc).Evenimentele nu sunt pentru a va imbogati, dar acest event v-a oferit multe:iteme full bonus, bless-uri, ss-uri, sigilii, oua, pietre magice si multe altele la care nici nu ati fi visat vreodata(daca nu era acest event nu aveati multe obiecte).Si cel de mai inainte avea dreptate, daca ar pica numai oua de dragon, pietre magice, sigilii si esarfe s-ar duce de tot economia serverelor(cu toate ca de fiecare data cand este un eveniment se strica oricum economia).
In OPINIA MEA acest eveniment dureaza prea mult(45 de zile parca).Va dau un sfat, lasati ura, nemultumirea, invidia si veti avea o viata mult mai frumoasa.Priviti partea buna a evenimentului, care sigur e mult peste cea rea. Mult succes tuturor!