Posts by Trooper
-
-
Exact , cred ca ieseai mai castigat daca farmai in DT, mi se pare cam mic premiul , mai ales ca nu a fost chiar un numar asa de mic de metine.
-
-
-
-
Peste
-
Nu stiu ce metin joci tu, dar la 74 stai in cel mai bun caz 2 ore ca sa faci lvl.
Poate ca am exagerat putin , cu mantii , cu inel , cu mount si iteme , maxim 10-12 ore , dar nici 14 ^ -
la 5 nivele creste valoarea?
Odata la 5 nivele pentru PV , el fiind cel mai important bonus.
-
Daca ai destule mantii (minim 500) si bagi si un inel site faci in 12-14 ore. Dar trebuie sa ai pe cineva pe cont care sa se tina dupa tine in sd3, altfel n-are rost. In SD3 ai nevoie de imun, un 15k pv, tinand cont ca esti sura AM mai ai nevoie doar de absorbire minim 10% din iteme si o otravita buna.
14ore cu mantii si inel site si cu tot ce a zis? Creste in V2 , nu la caini , urmeaza un event cu 50% exp , in aprx 7ore o ai facuta garantat.
-
BUG Mafia - 40km/h
-
Hello,
Am si eu o samy de 66 si as dori sa o fac 75 , am itm full 20% exp / tigru regal / inel joc.
Intrebarea mea este : In cat timp as face in v2 75 ( camera regenerare ) ?
Daca ai avea mantii si carte comandant , vreo 7ore.
-
In cat timp as face Lvl 75 pe un cont sura am lvl 71 30% iau fara probleme regenerarea ,cresc fara mantii doar cu militar+licori verzi/mov/dulciuri + inele de o ora?
Multumesc anticipat!Vreo 4 ore de batut incontiuu.
-
Cont lv70, Aura P, Iures G1, Vartej G4, limbi varza, cal militar, M uri la 17, Biolog la globuri de gheata, am dus 6.
In jur de 450kk
-
Nu spune nimeni ca totul trebuie sa fie moka....dar nu stiu daca tu ai bagat MD sa iei aceea cheie,de fapt pt un rand deschis trebuie doua chei...,dar asta nu am vazut sa scrie nicaieri,eu nu ma plang...dar sa nu uitam ca mai sunt si copii pe acest joc,care sunt sansele lor daca totul devine o afacere? Am vazut shopuri cu numele:"VAND YANG IN BUCURESTI nr tel .......",initial jocul era fara limita de varsta...deci copii ori isi baga alocatia ori fura parintilor.....mai rau ca la pacanele macar acolo exista 1% sansa sa castigi ceva,acest joc era "for fun",dar cum bine spui tu "obiceiul romanului"faci orice numai banul sa iasa .
Si acum e fara limita de varsta , ti se pare mult 15-20kk cat costa acel item de deblocare ? Mie nu prea , intr-o zi daca ai cont si farmezi la 7 vreo 2 ore scoti lejer 30kk.
-
Salut , imi spuneti si mie o camera in care pot sa cresc un BM repede ? Rezist la toti moobi de acolo , o camera cu multi moobi.
Cam cate ore mi-ar lua sa il ridic la 90 de la 75 ? Si dupa 90 unde as putea sa il cresc?
Am pe sura Inel de o ora , Mount cu 20%exp , inel site , carte comandant( pe contul pe care il cresc) , scut 20% exp , papuci 20% exp si incerc sa fac rost si de o bratara si inele de 3 ore.
-
5 , pentru kat
-
Nu exista niciun contor pentru metine si nicio limita de nivel.
-
5 pentru Danger
-
5, pentru Gylda
-