Intotdeauna va fi o rasa care te pica,nu poti sa le ai pe toate,si scuze ca iti zic,dar magia o prinzi pe itemele diferite cu apararile,si daca chiar te pica sura bm/saman, exista pet cu aparari,safir pe alchimie,bratara contra rasa ,titan,papuci apa,plus un diamant stralucitor sau excelent.Punele pe astea si nu iti va mai face probleme.pietrele anti-magie sunt bune,tu doar tre sa iti regandesti setu de generala.
On:sa speram ca odata cu fuziunea si cu eventu de aniversare sa se transforme metinul in ceva frumos.
Posts by Dispel93
-
-
A reusit cineva sa dea razboi de breasla? mie imi da ca nu sunt destui participanti...si in ambele bresle sunt selectati egal combatantii
-
era mai frumos daca facea in functie de levelul liderului, +- 15 levele pentru membrii breslei,iar daca lideru avea lvl40 sa fie cat de cat usor sa il poata bate si el.
-
salut.as dori si eu daca se pricepe cineva pretul la urmatoarele iteme:
Gheare soim +9 medie 44,Coif lycan 60+8 15 evita sageti,15magie 20 diavol 10 foc Server orion -
Decat in primele camere din v4,vei face mult mult mai bine xp in v3...primele camere din v4 sunt pentru drop si poti sa cresti si acolo dar cresti foarte greu...asa ca daca poti sa bati v3 iti recomand sa bati v3 e mult mai bine si ai si drop cel putin in camerele 32-35-45...parerea mea
-
A batut cineva cu aceasta medalie?se merita?se cunoaste?
-
Salutare.As vrea sa intreb daca mai am drop cu un sura de lvl 78 sus la 7in dt.A batut cineva la levelu asta si au picat ssuri si daca da ,greu aa sau usor?multumesc anticipat si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie