Posts by F4ust

Cat costa Rubin Legendar Opac +0 cu urmatoarele bonusuri : Valoare atac +90 , Aparare +60 , Rezistenta medie la paguba 5% (5 bns) ?

Server Phoenix .

As zice 300kk maximum, depinde cine il vrea. Eu ti-as da pe el 250. 300 as fi dat pe unul cu atac + pgm, rez la pgm nu intereseaza pe niciun farmer, iar de duel, cine se respecta cauta atac + pgm + rez pgm.

Ce am inteles eu cu inventarul: faci 18 "misiuni" pentru a face rost de inca 2 inventare...adica la fiecare misiune terminata ti se vor deschide 5 sloturi in noul inventar...acum sa vedem in ce consta aceste misiuni

" Toate caracterele cu nivel peste 30, care au distrust cel putin 450 de metine din hartile gratuite, pe durata eventului de Ziua Indragostitilor, sunt direct inscrisi intr-o extragere pentru a castiga un premiu aditional. "
    Deci nu pe durata eventului trebuie sa spargem metinele astea...daca pana acum am spart 450 + metine vom fi inscrisi in acea extragere pentru a castiga acele premii

Chiar atat de grea e limba romana, serios? pe durata eventului= in timpul eventului; Cum naiba sa nu fi in stare sa intelegi aceasta? Lasati naiba metinul!!!

Sunt curios cum vor fi acele misiuni si astept sa vad cum va fi si eventul.

Se fac bine banii in DT la 7 ?
    Cam cat stati voi pt un ss ? fara manusa ca-s sarac
    Ma chinui sau o sa fie destul de lejer, daca am sura lv 75 otravita pm32p+4 tais G teama G armura m8, armura 600 si ceva, cal militar, fara buff, 13k pv, 40 vampiri ?

Fa P la tais, P la armura sau 750 + aparare daca n-ai buff si minimum 80 vampiri daca n-ai pet. Manusa e un must have in momentul de fata. Depinde de perioada, au fost perioade cand am scos 7-8 ss-uri din 3 ore si perioade cand am scos 1-2.
    Am mai fost la et7 acum cateva zile pentru ca am avut ceva timp liber si voiam sa ma recreez. Am scos 2 ss-uri, 3 aure, 3 blessuri, 7 seturi de carti okey si celelalte carti, dar am batut cu manusa in continuu si aveam si iteme cu 20 sansa de drop pentru cartile okey.

Daca doresti lvl 90 fara sa mai stai la dropat in v4 iti recomand direct camera 60. Daca mai vrei sa si dropezi poti sta pe camerele 40,46 sau 47 in functie de iteme si mastere. Drop la lvl 90 mai exista in v4 dar nu asa de bun cand erai intre lvl 80-86. Cele mai bune camere de drop in v4 sunt camerele 46 si 47. Recomandarea mea este ca daca faci lvl 90 impreuna cu o samanca buff lvl 90 sa mergi in mapele de 90 pentru ca de acolo iti poti procura manusi talhar si pe schimba caracter la contul acesta iti poti face un war aura sau sura am lvl 75 pentru dropat...SUCCES

http://img811.imageshack.us/img811/9224/atlantea12copia.jpg

Imaginea nu mai e buna.

Jocul cu carti nu prea ma intereseaza, vreau sa stiu urmatoroarele lucruri. Se pot duce doar 5 sosete pe zi pe un caracter ? Sosetele sunt negociabile ? Dar cuferele primite ? Puiul de bambi se poate muta prin depozit ? Sosetele/cuferele de craciun se pot muta prin depozit ?

Jocul cu carti nu prea ma intereseaza, vreau sa stiu urmatoroarele lucruri. Se pot duce doar 5 sosete pe zi pe un caracter ? Sosetele sunt negociabile ? Dar cuferele primite ? Puiul de bambi se poate muta prin depozit ? Sosetele/cuferele de craciun se pot muta prin depozit ?

Bizarre, o să vezi mâine.
    [color=rgb(0,0,255)]Până când ține eventul?[/color]

Eventul este pur şi simplu jalnic :) Am dus 2000 de dovleci, azi am putut colecta recompensa şi surpriză: 1 pungă cu bomboane din care au ieşit 3 câini :dash: Am verificat şi pe celălalt caracter pe care aveam 800 duse şi la fel, 1 pungă cu bomboane din care au ieşit 500k. Serios? E pur şi simplu degeaba, mai mult mă încurcă dovlecii şi mobii aceştia de Haloween când farmez la 7. Acolo scrie că pentru minim 100 primeşti o pungă cu bomboane, ceea ce te face să crezi ca pentru fiecare 100 duse ai câte o pungă, n-ai să vezi!

Doresc să achiziţionez o eşarfă cu 15% absorbţie şi nu ştiu ce să aleg pentru ea:
    Arc beta+6 care îmi va da: atac 47-77, viteză de atac 2%, 1% semiom, 1% mobi.
    Arc de 75+6 pm 35 care îmi va da: atac 36-51, viteză de atac 3%, 5 pagubă medie.
    Păreri?

ON TOPIC: În limba română sună cam aşa: L-ai chemat pe Scurk.
    L-ai trimis pe Scurk.
    Ai chemat-o pe Alexandra.
    Ai tirmis-o pe Alexandra.
    Nu poate exista generalizare aici, e vorba de petul tău care e unul singur. Nici enunţul nu poate avea generalizare, pentru că nu sunt doar animale de sex masculin!
    OFF TOPIC: '' Foarte ok '' nu ar trebui să existe în limba română, '' OK '' e un neologism neadaptat limbii române, iar acestea nu pot avea, de fapt nu ar trebui, să aibă grad de comparaţie!!!
    Dacă nu ştiţi exact cum stă treaba nu ar trebui să mai interveniţi, derutaţi şi informaţi greşit multe persoane. Dacă vă par suficient de documentat, vă aştept cu alte sugstii în pm până să le postaţi aici.
    Mă scuzaţi dacă deranjez! Puteţi să-mi daţi şi warn, măcar ştiu c-am învăţat pe cineva ceva de bine!!! :D

Hello,
    I would like to report a translation error.
    Here are the most important points:

• Screenshot: http://i1293.photobucket.com/a…15_130339_zpsx9ku31pd.jpg
    • Exact text content that needs to be corrected: " Nu o poţi citi datorită lipsei de experienţă. "
    • (Game version): 15.2
    • Point in the game where it appears: When you try to read a book and you don't have enough experience.
    • What exactly should be changed: " din cauza " instead of " datorită " . It should be " Nu o poţi citi din cauza lipsei de experienţă. "

Kind regards