Probabil va fi unul nou în perioada sărbătorilor de Crăciun. Deocamdată nu cred că știe nimeni în afară de cei de la Gameforge
Posts by Enrique
-
-
Salutare tuturor,
Vin cu o propunere care, cred eu, ar aduce un plus de confort și eficiență în gameplay-ul zilnic, fără a dezechilibra jocul în vreun fel. Propun ca bijuteriile echipate să poată fi finisate direct, fără a mai fi nevoie să fie dezechipate. Asta ar evita neplăcerea în primul rând a jucătorilor care folosesc inventarul curelei, dat fiind faptul că în momentul de față jocul nu te lasă să dezechipezi cureaua dacă în inventarul acesteia se află iteme.
-
Hai noroc, where my 2013 people at?
Hi from 2011. Feels great to be part of this game for such a long time
-
Doar un bug ca multe alte bug-uri încă existente
-
Nu știu la ce te referi când spui „abilități secundare”. Dacă te referi la minerit, transformare, conducere, inspirație, cunoașterea limbilor și carismă, atunci da, și aceste abilități pot fi antrenate prin citit. Dacă te referi la respingere și ajutor, atunci și aceste abilități pasive se antrenează tot cu cărți dar si cu Pietre suflet+
-
Nu ați vrut voi fuziune? Vă tot plângeați că serverele sunt goale, în special Carpathians. Nici acum nu vă convine, când vi s-a oferit ceea ce ați cerut?
-
Va avea fuzionarea un efect asupra căsniciei mele în joc?
Ultima dată când serverul pe care mă aflu eu acum a fuzionat, îmi aduc aminte că acesta a fost server-țintă, iar căsătoria cu celălalt cont nu a fost afectată.
-
Au fost anuntate pe Discord, la #noutati.
Tocmai asta a întrebat și el, de ce s-a anunțat doar pe discord și pe forum nu. De exemplu nici eu nu știam de aceste evenimente până nu am deschis item-shop și am văzut lucruri gratis, care m-au făcut să merg pe discord să verific de ce s-au dat. Ulterior aflând acolo, pe discord, că vor mai urma și alte evenimente drept recompensă.
-
Problema este că cei de la conducere s-au obișnuit cu jucătorii care n-au nicio plângere. D-asta se mișcă și greu atunci când vine vorba să rezolve o problemă apărută în urma unei noi actualizări. Ai un joc la dispoziție care îți produce milioane de euro pe an, și aici sunt indulgent când vine vorba de sume, dar tu alegi doar să “mulgi” jocul ăsta cât este posibil. Nu-mi aduc aminte când a exista ultima actualizare a jocului în care să nu fi apărut noi bug-uri/glitch-uri. Dacă n-ar mai exista tipul ăsta de jucători cum sunt cei de exemplu care la fiecare deschidere de server nou sunt prezent cu cardul de credit, lucrurile ar lua o mică întorsătură. Dacă jocul n-ar mai da randament din punct de vedere economic, lucrurile ar începe să se miște spre bine.
-
Pe lângă ca iei crash din cauza noi interfețe a tab-ului “Comunitate”, mai iei crash și atunci când deschizi depozitul. Jocul este plin de bug-uri de la ultima actualizare ceea ce o dovedește faptul că au dezactivat temnița lui Meley. Interesant ar fi să știm și noi cum decurge testarea unei noi actualizări înainte de a ajunge oficial pe servere.
-
Asigură-te ca ai locuri libere în cele 5 inventare din depozitul item-shop. Dacă nu este asta problema, atunci ar trebui să faci un ticket pentru rezolvarea cat mai rapidă a problemei.
-
„De ce vă plângeți, că voi aveți rate crescute la drop și evenimente secundare zilnice.”
-Side-eventurile zilnice sunt acum disponibile pe toate serverele, deci nu mai reprezintă un avantaj unic. Cât despre ratele crescute, personal nu am observat o diferență notabilă față de alte servere. Aș renunța oricând la aceste „rate” în schimbul auto-atacului.- Serios, ai fărmat vreodată pe serverele "oldschool" la evenimentul cufărul lumina lunii? Păi pe Carpathians faci în 4 ore de eveniment peste 3/4000 cufere, iar când pe T.R sau Romania poți face aprox. 1500. Să nu aducem în discuție și celelalte evenimente mari care se organizează peste an. Cât despre atacul automat, ați știut de la începutul serverului că acesta va fi special și că nu va beneficia de această caracteristică. Când se băgaseră transfer ticket către Carpathians vă-ți îmbulzit cu toții să mergeți acolo datorită ratelor de drop foarte mari. Acum că vă-ți săturat de aceste rate care totuși au avut un impact imens în comparație cu ratele de pe celelalte servere disponibile la acel moment, vreți și voi atac automat. Oricum se discută mult și fară rost despre acest aspect că tot așa va rămâne, cum a decis conducerea jocului, adică fară atac automat.
Deci eu unul sunt CONTRA din simplul motiv că se va crea din nou un dezavantaj față de vechile servere ale comunității românești de Metin2.
-
Singura soluție temporară ar fi să se închidă înregistrările atât pe Țara Românească cât și pe România. Dacă stăm să ne uităm bine, pe Polonia au fost închise înregistrările acum 2 ani. Este execrabilă experiența pe joc, întotdeauna există lag pe orice canal. O să ajungem în punctul unde vor exista boți și în hărțile avansate.
-
Tu te auzi ce zici ? Era mai simplu sa bage in IS yang cum a mai fost, decat sa tina sute de boti. Pur si simplu sunt mult prea multi pt a fi banati de o mana de membrii, sunt 2-3 GM per server vs zeci de hackeri care fac imediat alte conturi imediat dupa ce au fost banati, e normal sa nu poata sa faca fata pentru ca nu sunt roboti si nu sunt obligati sa stea in permanenta pe joc ca sa faca curat si chiar si asa tot nu ar conta, mai ganditi si voi putin ca nu e greu.
Rar mai vezi așa gândire eminenta pe acest forum
Aplică domnule în echipa jocului dacă tot le ții apărarea și îi iei în brațe, vezi domne săracii membrii ai staffului nu fac față. Pai dacă nu fac față, de ce nu se investește încontinuu în combaterea acestor boți? Oamenii s-au săturat să nu aibă loc la fărmat de boții lor. În curând vor avansa și în celelalte harți. -
e teroare cu botii zici ca sunt ai lor de nu iau masuri
Eu am ajuns la o concluzie.. dar este strict părerea mea. Eu cred că sunt boții lor că să poată să vând și yang pe lângă miraculosul item-shop.
-
Eu vă înțeleg supărarea, dar atât mie cat și mulți altora nu le-ar conveni ca voi să primiți atac automat pe lângă evenimentele non-stop cat și rate exagerat de mari față de serverele “old school“. Când v-ați apucat de serverul ăla, care se știa ca va fi ceva special față de celelalte servere, trebuia să vă asumați faptul ca serverul vostru nu va avea același setări.
-
După acest exploit descoperit, așteptați-vă că rata de succes la alchimie să scadă.. numai așa vor dispărea de pe piață dar în același timp jucătorii care joacă "fair" vor fi cei mai afectați. Incompetență la cel mai înalt nivel
-
1. CONTRA
2. CONTRA
3. CONTRA
Când s-a deschis acest server era unicul server special, așa cum ai spus-o și tu, server ce avea să fie singurul cu drop mărit la absolut orice item dropabil, evenimente zilnice și să nu mai zic că aveați de câteva ori pe lună drop la vrăjește și adaugă dar și eveniment cl. Pai ia gândește-te domnule Sebastian, noi ăștia de pe celelalte servere, cum ne simțeam când vedeam jucătorii de pe actualul Carphatians că la sfârșitul unui eveniment clar de luna făceați și cate 4000 de cl-uri? Eu sunt de părere că dropul mărit și evenimentele pe care le aveți zilnic compensează lipsa atacului automat. Părerea mea este că așa trebuie să și rămână, fară atac-automat pentru că d-asta îl face special.
-
Sau poți folosii 70x intrare templul dragon. Se poate intra de 6 ori pe zi la dragon, o dată cu chei răsucite și de 5 ori cu itemul pe care l-am specificat în prima propoziție
-