Posts by Enrique

Salutare tuturor,

Vin cu o propunere care, cred eu, ar aduce un plus de confort și eficiență în gameplay-ul zilnic, fără a dezechilibra jocul în vreun fel. Propun ca bijuteriile echipate să poată fi finisate direct, fără a mai fi nevoie să fie dezechipate. Asta ar evita neplăcerea în primul rând a jucătorilor care folosesc inventarul curelei, dat fiind faptul că în momentul de față jocul nu te lasă să dezechipezi cureaua dacă în inventarul acesteia se află iteme.

Au fost anuntate pe Discord, la #noutati.

Tocmai asta a întrebat și el, de ce s-a anunțat doar pe discord și pe forum nu. De exemplu nici eu nu știam de aceste evenimente până nu am deschis item-shop și am văzut lucruri gratis, care m-au făcut să merg pe discord să verific de ce s-au dat. Ulterior aflând acolo, pe discord, că vor mai urma și alte evenimente drept recompensă.

Pe lângă ca iei crash din cauza noi interfețe a tab-ului “Comunitate”, mai iei crash și atunci când deschizi depozitul. Jocul este plin de bug-uri de la ultima actualizare ceea ce o dovedește faptul că au dezactivat temnița lui Meley. Interesant ar fi să știm și noi cum decurge testarea unei noi actualizări înainte de a ajunge oficial pe servere.

Asigură-te ca ai locuri libere în cele 5 inventare din depozitul item-shop. Dacă nu este asta problema, atunci ar trebui să faci un ticket pentru rezolvarea cat mai rapidă a problemei.

Oameni buni, și când se anunță mentenanță voi nu sunteți informați. Vreți un joc mai îmbunătățit dar tot voi sunteți cei care intrați în "sevraj" în tot acest timp cât jocul este oprit pentru lucrări asupra rețelei.

Eu mă plâng că s-a schimbat rata de drop la oul magic la ultima mentenanță, niciodată nu am spus că nu am prins metine sau că dropul până în ultima mentenanță era slab. Dar încă odată, nu faci un inventar de ouă magice intr-o zi, asta dacă nu stai 12 ore pe joc. Trebuie să și știi când să intri să cauți metinele, cum se spunea mai sus, nu are rost sa intri in orele de vârf când toți sunt pe joc.

Păi stai puțin.. vorbim de 405 deschideri dar nu ai idee in cât timp farmezi acele 3 inventare de ouă. Ținând cont că pe Țara Românească este mai mereu plin de farmeri la acest eveniment și din 24 de metine/h prinzi 6-7, maxim 8. Iar acum că băieții veseli din conducerea GF s-au hotărât să micșoreze șansa de drop la oul magic este și mai greu sa farmezi un inventar de ouă magice. In momentul de față am spart 86 de metine și am d-abia 39 de ouă magice, pănâ in mentenanța de ieri, din acel număr de metine sparte făceai lejer 55-60 de ouă magice.

Dropul ouălelor magice este jalnic. Din 3 inventare de ouă magice, adică 405 deschideri, am luat doar 9 vrăjește, 5 transfer bonus costum și restu sunt cam neimportante, cel puțin pentru mine. Eu mă așteptam să iau cel puțin 20 de vrăjește, dar.. problema este că tot ai speranță că o să ieși bine din evenimentul ăsta, dar la sfârșit dacă calculezi timpul pierdut și dropul din ouă mai bine farmezi la meley, razador s.a.m.d

După mentenanța de ieri, țin să menționez că dropul ouălelor magice a scăzut drastic. Adică dacă până în mentenanța de ieri reușeai să iei din 30 de metine paște 20-25 ouă magice, după mentenanță de ieri, din 30 de metine paște iei maxim 12-13. De ce mereu GF se gândește la mijocul evenimentelor să micșoreze dropul?

Dragi jucatori,

Sambata, 07.09. de la ora 20:00, evenimentul SuperMetin va fi activat pe serverele Phoenix, Orion si Nemesis, pana la ora 00
    Duminica, 08.09. de la ora 20:00 la ora 21:00, va fi activat evenimentul de Minerit, pe serverele Phoenix, Orion si Nemesis.

Toate cele bune,
    Echipa Metin2

Parca incep sa mearga lucrurile. Sa speram ca va tine obiceiul asta macar odata pe saptamana. Multumim @HalfOp!

Problema asta o stiu si ei, dar nu vor sa recunoasca ca sa nu se mai adauge o bila neagra pe lista care este deja plina de bug-uri. Asa ne minte si @HalfOp , ca atunci cand clientul se inchide pur si simplu este de la PC-ul nostru, dar el nu stie ca altii au calculator mai bun ca al lui. Plus, cine stie sa citeasca syserr-ul o sa-si dea seama de acolo cate fisiere sunt corupte si lipsesc, de acolo intamplandu-se toate problemele.

Sa va dau un exemplu celor precum @Enrique si @hollygrall :
    Iti iei un bilet de tren din Cluj in Bucuresti,ei anuleaza calatoria (ex:conditii nefavorabile)Dar nici nu ti platesc biletul si isi cer scuze pentru ce s-a intamplat iar ziua urmatoare la ora 10 45 iti spun ca,cei care au platit biletul au drum gratis dar la ora 11 e plecarea ,voi va dati seama?

Cel mai prost exemplu vazut pana acum, ce legatura are exemplul tau cu situatia de fata? Anuntul lui HalfOp a fost postat la 9:55 daca nu ma insel. Tu iti dai seama ca poate atunci a primit permisiunea de a anunta ca va avea loc un eveniment pe parcursul acestei zile? Oricum o da omu cu voi tot nu e bine, asa ati facut si cu evenimentul trio-monstru, nu va convenit ca se fac usor cuferele aurii, dar pana sa se afle aceea schema, ati spus ca este imposibil sa faci un cufar auriu si ca ar fi cel mai urat eveniment.