Posts by nicunemesis99

Buna ziua ,

Am citit pe aici despre dmg , cu ce dai mai mult si etc dar as vrea sa stiu daca se poate , in momentul de fata ( noiembrie 2017 dupa update-ul la joc cel cu schimbari pe la saman /skilluri si altele ) ce ar trebui sa am echipat permanent pentru un damage bun la metine mapele beta (metine level 95 , 100 ,105) in plus de ceea ce am :

Caracter : Razboinic Corporal level 90 cu P Aura Sabiei , G1 Vartej , Biolog terminat cel de level 70+ Samanca level 90 P P( pentru buff si atac grupa , m5 conducere)

Dispun de urmatoarele iteme : otravita +9 medie 37 pietre +4 , esarfa abs 19 5 medie 44-64 atac , mistret , porcusor.

Ma intereseaza damage-ul in sine , nu cu critica, patrundere . Ce mai trebuie sa adaug /imbunatatesc ?

Am ceva nelamuriri pe care sper sa mi le clarific , am un farmer sura lvl 92 arme si bat cu el v4 intr-o camera cu mistice (din primele ) , cand am inceput sa farmez aici am luat si samanca in grup (avea lvl 75 ) , intre timp a facut 85 . Intrebarea ar fi daca o tin in grupa am drop mai prost ? si altceva daca e bine sa o tin grup , sa o tin pe egal ? Multumesc anticipat ! ^^

Salutare tuturor !
    Sunt war mental level 103 si as vrea sa cresc pe capitani v4 , cu itemele pe care le am nu rezist ...in mare am cam asa : 90 diav 16 blocare 65%corporal pv 21k . Chestia e ca mor repede si la 3 capitani , ce iteme sa imi iau/schimb pentru a putea creste binisor ? Am otravita +9 pm 32 putere8 diavol 10 si cred ca o pastrez ( la mental tocmai pe la 45 + se simte dif ) iar urmatoarele iteme Koif- Scut- Bratara- Papuci- Colier- Cercei- Armura- sa le achizitionez. Astept pareri mai ales daca sunt din partea mentalilor , multumesc frumos !

sunt war mental lvl 94 full P si bio , iteme bune de v4 ( aproape full diavol si sageti, absorbita pv ,porcusor , buff etc ) si as dori sa cresc spre 105
    nu ma grabesc insa nu vreau sa pierd timp aiurea , am auzit de crescut pe capitani insa e greu cu adunatul si pazitul pentru ca joc singur dar am vazut ca unii au crescut si pe camera , intrebarea mea este ce camera/camere imi recomandati (nr si harta daca se poate )

Astept raspuns , multumesc anticipat ! :thumbup:

parerea mea este sa o alegi pe aceea +9 , eu am probat cu una pm 40 +7 si una pm 32 +9 iar rezultatul a fost asa : otravita +9 avea mai mare dmg desi paguba era mai mica + de alta stai cu otravita +9 pe tine ;)) ( asta ca o gluma asa )

multumesc tuturor , mai astept o parere :)

*Avertisment pentru Posthunt. Rylich
    Multumirile se pot face in PM, iar pareri poti astepta sa primesti si fara sa faci un post inutil.

salut lume , am un mental de lv 94 full bio/skill si as vrea sa il cresc lv 103 pt noul skill . pana acum am crescut transformat , am sanse sa bat pe capitani ? ( nu prea am idee cum sa-i strang intr-o camera si ce anume sa fac cu ei ) sau sa continui asa usor pe camera ? ..repet sunt Mental si nu dau asa mult dmg de jos ( cu otrava +9 pm 32 si 80 % diavol ) .