Posts by she1cu

Salut!Daca vrei pvp doar la lvl 90+ alege sura AM ,iti dropezi tu taisurile dar merita,deja dupa ce faci tais,teama,armura ai o baza destul de buna in pvm.Depinde si de stilul tau de joc,nici war aura nu e un caracter slab(atat pvm cat si pvp)...farmezi mult mai bine la lvl mic,te misti mari repede,ai viteza de atac mai mare,poti face pvp si la lvl mai mic.Toate au avantaje si dezavantaje,tu trebuie sa iei decizia finala in privinta caracterului,sa pui in balanta + si - fiecarui caracter.
    P.s. eu aleg mereu un sura AM,chiar daca mai tarziu inclin spre alt caracter..tot cel mai bun in pvm ramane.

*Xedru : Topic unit cu cel dedicat

Rapier,risipa e un skill DE BAZA la sura AM..clar si indubitabil !! Ar fii cea mai mare prostie ''7 lvl +'' ,lycanul ar domina in mare parte generalele ca deh...fara sura care ii mai da cate o risipa nu duce lipsa de dmg.In legatura cu conturile alea de lvl 30 te inteleg,dar poate fi o limita de lvl mult mai mare !! Fara risipire sura AM e mult dezavantajat,ori noi nu vorbim despre ECHILIBRARE ?! Dupa ce ca are doar 3 skilluri de atac,v-ati gandit sa ii luati unul ca deh,e prea puternic..nu e bine.Va vaitati ca da 10k-12k cu arma de BM (face-palm). Ganditi logic,daca eu iau arma de BM dau dmg mai mare pe risipa DAR nu mai am hit la fel,restul skillurilor de atac (alea multe).Atata timp cat pe arma scrie echipare sura,nu poti interzice folosirea ei!!! Ironic vorbind,hai sa interzicem pumnalul la ninja,ca si cu sabia poate sa dea si am vazut eu ca dmg e mai mic,avantajul meu etc,etc .

Bun,vorbind despre echilibrare nu se poate ajunge la un stadiu in care dmg intre clase sa fie aproximativ egal cum spunea colegul de mai sus..mi se pare ilogic ca un ninja sa dea cat un mental (tinem cont si de hiturile date de ninja,care combinate cu multa patrundere rup pv-ul) etc...adica,marea parte a caracterelor sunt echilibrate cu exceptia celor care detin atacuri magice(inainte dadeau prea putin dmg,acum sunt clar avantajate).Consider ca aici ar fi mica problema !

kirido,sunt pachete de yang pe toate srv exceptand TBD,acolo inca nu se beneficiaza de acest privilej adus jucatorilor. (putin off,scuzati)
    On - nu cred ca strica economia prea mult in momentul de fapta,avand in vedere ca,daca achizitionezi alte iteme si le vinzi pe yang scoti sume cu mult peste (ex. cutiile cu pui).Parere personala,a fost implementat pt situatiile cand un jucator se afla intr-o criza de yang(sau ii lipseste doar o parte),vede un item si intentioneaza sa il achizitioneze chiar daca asta inseamna sa plateasca in plus...sa fim seriosi,nu se inghesuie nimeni la pachetele respective,la pretul actual..

Pro,pe un srv gen TBD unde aura valoreaza 1.5kk cred ca nimeni nu a folosit vreodata schimbul de carti. Pret mult prea mare pt ce ofera .Spunea cineva ca pt cei de lvl 75+ este un pret acceptabil...de ce crezi asta? Adica,prefera sa dea 1kk ca poate ia un vartej dragon (sansa 1/12 ) decat sa il cumpere din shop cu 100k ? Cei care folosesc npc respectiv spera la aura,e logic..

Salutare am decis azi ca as vrea sa imi fac un lycan pe serverul Orion eu pe acest server am deja un war level 35 iteme aprope full + ca am un buget de vreo 50kk pusi deoparte nu stiu ce sa fac daca sa ma apuc de acest lycan sau sa continui pe war nu prea ma incanta warul deoarece aura este la 4kk pe Orion + ca as vrea sa fiu ceva si pvp..Daca ati putea sa imi dati si niste sfaturi pentru constructie,ordinea skilurilor,ce iteme sa cumpar ce mi-ar fi cel mai folositor.Multumesc anticipat :phatgrin: :phatgrin:

Si war aura nu e pvp? daca e construit bine 'e bombardier' in pvp :)) lycanul exceleaza in razboi bresle,gramada dar e destul de slab la 1-1 (parere personala) ,daca vrei sa ai un singur cont atat de pvm cat si de pvp continua pe war,chiar daca costa aura isi merita banii.