As dori sa va contrazic am mental la lvl 45 cu G corp rezisti foarte bine mai bagi un buff si te p**i la propriu pe v2 tre sa ai iteme
In duel mentalu cu minim G atac spirit face aproape pe orcine. Totul conteaza de skillul pe care il are cel ce manuieste clasa mental sau orce clasa. Asa ca este mult superior unui corp care e bazat pe atacuri corporale Mai eles daca are G iures creste expunerea la pagube. Ceea ce il face mai vulnerbil atacurilor patrunzatoare emise de atacul apiritului. Trebuie sa stii sa nu ratezzi magiile la mental.
Dau cu pace pentru voi.
Posts by k1dalllxd
-
-
Buna alegere.
am si eu lycan de 55 si farmez frumos cu el blesteme pietre de 45
am buf si armat cu sulitele de 30 +9pvm p+3 pm 37 dau in jur de 700 hit 1.5 critica. E o alegere foarte buna ce sa zic de pvp sulite cu pc 15 dau un damage cu dinti lupului la m4 in jur de 3k . Succe si sa nu uiti de misiuni biolog
si nu stiu cu ce vrei sa incepi cu suflet sau dinti eu am inceput cu dinti sa pot creste. -
in jur la 20-25kk
-
Dupa parerea mea ar trebui sa pui 1 vit 2 dex daca te axezi pe skillurile de atac si dupa ce faci full dex pune pe int , pentru bufuri (sufletul lupului indigo/rosu)
Conform wickipedia. Bafta