Posts by xrobix19

Adevarat a inviat!
    Cred ca astept acest post din prima zi a evenimentului. Prima reactie oficiala legata de eventul de paste, intarziata dar binevenita. Acum mai avem o saptamana de event si propun ca cei multumiti dar si nemultumiti sa prezinte bilantul final si sa vedem daca intradevar a fost un event reusit. On: profitati de eventul spintecator e mai bun decat cel cu oua din perspectiva mea

cred ca inteleg in sfarsit exorbitantele numere. In urma eventului de paste am reusit sa fac azi 20 de perle albe. Cum? Le-am cumparat la jumatate din pretul normal. Daca prin 60 de perle albe ai vreo 58 cumparate da te credem. Cat despre 600kk profit posibil daca ai cumparat si tu de vreo 2kkk

Inainte de a incepe nu cred ca acela e raspunsul unui Coma, Acadica, si in plus staff-ul e probabil bombardat de plangeri. De asemenea la cat de prost te-ai exprimat pana acum pe forum orice spui tu e interpretabil putina gramatica nu strica.Ca sa fiu o respawnul la metine cu siguranta nu e la si 17 am batut simultan la giganti si in templu si de fiecare data facand mapa cap coada pe 2 ch-uri nu am gasit nici un ou pana la si 28-30 deci e dupa. Ca si drop al oualor magice din ce am mai testat cred ca depinde extrem de mult de timpul in care spargi metinul (ex. Toate metinele de 40 pe care le-am batut cu manusa echipata inainte sa ma apuc de metin au avut ca si drop ou magic in comparatie cu cele la care m-am oprit sa pun manusa pe final unde procentul a fost de 35% )

Off topic: mi se pare anormal ca de 6 zile de cand e eventul sa nu avem un raspuns al staff-ului aici in timp ce al nostru drag CoMa sa raspunda la topicuri precum cel legat de hackeri ... (Pastele si Hackeri)

http://wiki.metin-2.com/index.php/Mystery_Box Dropul la cutie misterioasa NU ESTE CEL AL CUTIEI DE INSOTITORI. DROPUL EI SE AFLA PE WIKI ENGLEZ (Mistery Box) si are un drop mult prea slab pentru un eveniment spintecator.
    In legatura cu multiubitele oua m-am ambitionat sa bat azi pentru 3 ore in templu si nu ma pot plange de metine. Am reusit sa gasesc intradevar peste 3 metine per spawn am luat cam 8 oua magice si am luat ca si drp cate o perla de fiecare culoare un add si o curajoasa in rest yang cat incape. Din punctul meu de vedere profitati de eventul cu sefi poate poate o sa se cumpere aceste cufere spintecator.

Ce aberatii puteti spune! E mai mult decat imposibil sa scoti atat. 6 ore pe zi inseamna 12 ore pentru 32 de oua magice deci peste 2,5 oua pe ora. Tinand cont ca la un respawn apar intre 2-4 metine PE MAPA da-mi voie sa cred ca nu le prinzi tu pe toate non stop. Eu bat la giganti mapa de care unii nici nu au auzit si nu iau mai mult de 4 metine PER SPAWN

Update reusit desi din punctul meu de vedere armele noi sunt exagerat de bine bonusate. De exemplu la lvl 40 arma pe care o primesti( 103-119 val atac 99-109 magic 15 viteza atac 7 critica 40% valoare atac 22 medie) damage-ul intr-un metin de 45 este cu 120-200 mai mare decat cu fms pm 33 p+4 sau 36 p+3. Va propun sa urmariti evolutia armelor de 30 si pretul lor pe viitor :)

Erorile nu se posteaza in acest topic... In legatura cu noile arme credeti ca vor afecta piata jucatorilor de nivel mic din cele doua videoclipuri reiese ca arma de lvl1 e fundamental mai buna decat sabia+9 datorita pagube? Adica am niste arme +9 delvl 1 ar trebui sa ma grabesc sa vand inainte de update?

Update mult asteptat care rezolva multe probleme. Butonul de schimbat ch nu cred ca va fi contra cost intrucat e o optiune din setari. Stackarea obiectelor imi va elibera cateva caractere. De asemenea introducerea noilor arme va fi o oportunitate pentru cei care isi doresc sa farmeze map1. Un alt videoclip al update-ului apartine lui Valentin Hanci (Luigi) Versiunea 17.1 . Felicitari echipei pentru noile implementari!

Salutari! Felicitari pentru organizare! Eventele de luna aceasta mi-au readus cheful de joc dupa o pauza de 2 ani. Cel de 10 ani nu este gandit pentru profit ci pentru spirit de echipa si am pierdut cateva nopti cautand acest boss desi reusesc sa dau doar 3-4 hituri. Dropul la fanioane este decent iar restul evenimentelor sunt o sursa uriasa de bani. Dropez zilnic cate 40-50 de ciocolate/trandafiri cu manusa in 2-3 ore in vale iar eventele aditionale nu lasa loc de plictiseala. Dupa parerea mea cel mai bun event de la deschiderea grotei exilului. Multumiri echipei de productie pentru event si felicitari staffului pentru ordinea pastrata pe servere pe parcursul eventului! (Pe Apollo nu vad hackeri prin map1-2 ca inainte) Succes tuturor si bucurati-va de aceste activitati !

Eu tot revin cu o întrebare cine a fost intr-o sotuatie asemănătoare... Sunt clasa a 9-a filologie si vreau sa mă transfer la mate Info in acelasi liceu.ce diferente se dau? Cand pot face transferul? Ps: Dirigul e cam bătut in cap din ce vad nu prea ma pot interesa la el :(