Posts by SolveForce

Bataie de joc cu cardurile anul asta...dupa ce ca ati scazut rata de rop la ele ati mai lasat si dropurile inutile de YANG si EXP din cufere.
    In 3 zile am facut 3 seturi din care 3 cufere de argint si din toate cuferele numai YANG
    Daca lasati dropul asa macar sa scoateti dropul de YANG si EXP

Sincer dupa multa bataie de cap farmat si investit o suma destul de frumusica in site am scos 4 cufere de aur si 49 de argint, de distractie am deschis 9 cufere de argint (promit sa nu mai fac asta) doar yang si experienta!!
    Sincer joc din Iarna lui 2012 pe contul de acum si din 2009 joc metin ...pe parcurs am investit destul de mult timp si bani in acest joc...
    Iar acum ma bate tot mai grav gandul sa imi orientez atentia spre altceva...

Voi ati vrut sa scapati de hackeri :)

Te simti? Da sa scapam de hackeri si s-a rezolvat problema e ca au umblat si la dropul de carduri!!

Odata ce treci de level 70 dropul este lamentabil oriunde ai bate ! Cei de la GameForge gandesc inainte sa faca ceva? testeaza acel lucru sau doar implementeaza ?

Si uite de ce nu avem drop! Dupa o cercetare amanuntita a forumului nostru, wiki si forumurile internationale de metin.
    Descoperim ca:

Monstrii cu dificultate mai mare vor avea sansa de drop mai crescuta pe cand cei cu dificultate mai mica, nu vor mai da tot atatea carduri ca si in trecut.

Seturile de carduri au fost modificate sa nu poata fi negociate.
    Cartile vor continua si ele sa nu poata fi negociate.

Adica cei de (Categorie4) cee ce e foarte bine insa de la 90 + ai Categorie 4 sau Categorie 5 doar la bosi si dropul nu e 100%.
    Nivel 42: G8 Aura, buff 3 p-uri full int
    Echipament warr fms pm 47, mănușă + iteme șansă drop obiecte = 387 cufere de la ora 17 pana la ora 23 am bătut în v1 pen-ultima cameră, am făcut și 3 seturi de carduri în ziua aia, ieri am făcut doar 2 în 5 ore, azi nu am mai intrat deci drop este numai că trebuie să bați monștrii de nivelul tău.
    [b]Trebuie sa bati bosi de Categorie mare nu de levelul tau, dar na cum e vorba romanului "Prost sa fi noroc sa ai" IN v1 sunt 2 tipuri de mobi cu categorie 4 la fel ca in v3 unde sunt tot 2.[/b]
    [b]Problema vine in v3 unde sunt doar golemii de nivel 4 si capitanii care sunt nivel 4 (capitanii care de gand s-a scos crescutul pe yonghani nu mai dau experienta nici pe camera, si din ce observ acum nici drop deci inca o mare bila neagrea pentru Ymir[/b]
    [b]
    [/b]

Evenimentul ar trebuii sa insemne distractie si profit , acum ca unii folosesc hack-uri si profitul e mult mai mare e problema si riscul lor , pacat ca noi trebuie sa tragem dupa ei ,dropul la sosete este neschimbat prin urmare o sa faca profit din cufere de craciun , scazand dropul la carduri doar le-ati injutamatit profitul si "binedispus" ceilalti jucatori :lol:

[b]Nici macar nu joci, stai pe forum si iti dai cu parerea altfel ai stii ca poti sterge un caracter la 24 de ore deci faci maxim 6 cadouri pe zi de unde rezulta un mare "fa tu profit din asta"[/b]

[b]By [/b]TurboBot

multi ar crede ca cei ''noobi'' folosesc hacku' dar in realitate, aia ''smecheri'' il folosesc cel mai mult si apoi se dau mari ca au iteme

[b]2 stai jos!!! .... Urmatorul, se vede din Pakistan ca rupi cu hackul si esti si mandru de asta.[/b]

Sincer am bagat de curios ieri MD si am luat 3 pachete aurii ca sa va dati seama ce e pe nemeisis ieri eram pe primul loc, azi nu am farmat deloc am cumparat inca 1 set auriu de 5 pachete si sunt tot pe primiul loc cu 1k avantaj puncte si mai am inca 2 seturi :) Macar de s-ar permite mutarea cardurilor prin depozit cu ala mic fac destule carduri la level 39 dar pe cel de 90 si 105 mucles nimic. Deci pentru cei level 75+ numai prin IS facem ceva. Sper sa se rezolve!!
    Macar sa le putem pune depozit.

Dropul la CL genial fratilor adica s-a facut la CL din greu.
    La eventul cu sosete da mi se pare OK sa nu poti sterge un caracter timp de 24 de ore (contra hackeri, boti si descurajarea furturilor de oricefel)
    Dropul la carduri mediocru, dar mediocru pentru caracterele de level mare pe caracterul de 90 mi-a luat 6 ore sa fac un set in beta,pe cel de 105 in o ora 1 card deci nu are rost sa explic, adica penibil, sper sa faceti ceva cu dropul pe caracterele mari!!! In schimb pe caracterul de 36 liniste pace si drop incredibil 9 seturi in 6 ore de farm :O superb, dar totusi incurajati si playeri mai mari nu doar pe cei mici.
    In schuimb dezastru complet la dropul din Cuferele Okey adica pe langa ce am dropat 10 seturi azi de toate si se fac foarte greu cufere okey argint sau aur dropul e JENANT am bagat si ceva seturi site si am ajuns la aproape 12k puncte din care 15 argint 1 aur si restul neimportante din care a luat o mare PUMA cu P mare 2elixire de crescut si in rest exp si yang, adica serios ce dracu e cu dropul?
    Pe langa ca se fac extrem de greu ai si un drop de toata jena!!! personal nu cred ca o sa mai farm asa intens pentru ca nu se merita deloc.
    Roata in schimb bine venita, la fel ca si tombola unde observ ca la licori verzi nu mai da cate 50 ci doar 5 serios? ce drac e si cu asta?

Sa stea sa urmareasca cine joaca cu hack ca este de datoria lor....ce vina am eu ca aia folosesc hack??? eu poate am yang si vreau sa cumpar seturi sa poti fi pe primul loc in top...au stricat un pic cu asta

Un hacker ofensat mai sus.
    Super eventul abia il astept.
    Bine ca nu sunt negociabile!! Adica daca vrei top 5 si premiu fuga la farmat.
    Inainte daca aveai 40kk dinaite stateai map 1 facei puncte vindeai carduri iar faceai puncte si tot asa plus ca hackeri!

Daca vreti puncte cu hack aveti farm bot in IS ceea ce o sa bag si eu pt farm 24/24
    Daca nu ai timp sa farmi vine item shopul cu ajutorul de unde poti lua pachete de carti.
    Hai ca in sfarsti sunt sigur ca va iesii un event bun

Propun ca METIN2 sa devina un joc Pay-To-Play (ca si WoW), in ce consta aceasta propunere:

• Cumpararea timpului de joc pentru o suma modica (ex 5 euro = 22 lei / luna): Acest lucru ar insemna un venit constant pentru GF respectiv ar insemna ca pe joc ar aparea mai mult continut gratuit.
    • Cumpararea timpului de joc ar duce la o scadere drastica a numarului de jucatori cu hack respectiv la un numar mult mai mic de blocari ale conturilor.
    • Cumpararea timpului de joc ar creea o comunitate mult mai buna, curata, normala decat este acum deoarece nu ar mai avea acces la joc orice copil de 8/9/10 ani cu un calculator, copil care oricum nu are nicio influenta legata de economia serverului.
    • Probabil (pretul obiectelor din magazin se va micsora).

Cererea va fi respinsa am facut si eu o propunere asemanatoare si nu a votat nimeni pentru, deoarece marea majoritate a jucatorilor sunt copii (fie ca ne place fie ca nu) daca ar fi sa plateasca s-ar pierde un numar important de playeri. Cu toatea astea sunt clar PRO as fi dispus sa platesc ca sa joc, avand oarecum certitudinea ca scapam de hackari si de jumatate din copii ce stau sa te injure ca de ce donezi c atu ai ca ei nu au etc...

ON TOPIC: Nu o sa joc la eventul asta ca sa imi fac nervi degeaba ca sunt 4-5 pusti pe un metin, e o pierdere de timp. Iar la dropul de cutii daca vor pica. Mie personal mi mai comod sa le cumpar din IS

Referitor la spatii de inventar 5 spatii = 15 MD 5x5 spatii 75 MD sa fim serios ca nu dati o avere pe ele :)

Draga domnule HalfOp, inainte de toate sa nu uitam ca jocul acesta EXISTA DATORITA NOUA, AL CELOR CARE IL JUCAM, ci nu doar al celor care ''platesc''. Asa ca, inainte sa arunci faze gen ''Ba mai mult, ar trebui sa le multumiti lor, celor care platesc'' gandestete la ultimele zeci de update-uri. Cate din ele au fost facute macar 50% in interesul celor care nu ''platesc''? No, bun, o sa ziceti acum ca esafele, peturile, inventarele si multe altele se pot cumpara de la acesti playeri VIP, ca pana la urma asta sunt, avand in vedere avanajele care le au. DAR, si exista un mare dar, pe cand ei stau 5 minute pentru a apasa niste click-uri, altii farmeaza luni de zile pentru a avea acces la ''privilegiul'' jucatorilor VIP.

Deci cum poti zice ca jocul exista datorita celor care pur si simplu joaca. Tu ai ceva in cerebel? Sau il porti pur si simplu degeaba. Existati ca farmer pentru a produce upgradeuri pentru ceilalti :). E problema ta ce faci pe joc atat timp cat nu jenezi pe altii. Sa se ajunga sa joaca doar VIP sincer mai bine asa decat 60k playeri mai bine 10-15k care chiar joaca si sunt dispusi sa plateasca pentru a juca. Nu e site de 1 cent pe vizitare. Crezi ca serverul se intretine ca joci tu 6 ore pe zi? Gresesti. Daca e asa de simpu de ce multe copii ale oficialului au sfasit in analele istoriei, fara playeri care sa plateasca nu se poate intretine hostul, administratorii si toate serviciile ce presupun intretinerea unei comunitati de gameplay.

Mare dreptate ai. Domnule half daca ne-am lasa toti jucatorii mai free si ar ramane doar cei "Vip" jocul nu ar exista pt ca acestia tot pt playeri free baga bani in joc. Dupa cum a spus si colegul de mai sus e greu sa vezi un player de 55 cum bate chiar si de 105. Si dupa cum zicea cineva cu cateva posturi mai sus asa e romanul vrea doar "moka" dar va inteleg si pe voi ca trebuie sa existe si anumite iteme contracost dar sa fim seriosi in ultima vreme update-urile sunt mai mult pt avantajul GF si ca exemplu pot da implementarea pietrei antimagie unde multi playeri au scos pietre dupa arma/armura pt a baga antimagie si au ajuns la un dmg enorm dupa hop s-a scazut valoarea drept echilibrare iar playerii au iesit pe - la md-uri. Aici cine a avut avantaje ? Playerii sau conturile bancare ale GF. In ritmul asta vad doar update-uri contracost. Si ca sa sa fiu de acord cu colegul da noi cei care bagam sume mai mici in joc sau chiar deloc suntem si vom fi tratati ca niste gunoaie.

Suntem tratati la fel asta e deranjat fie bagam sute de euro in joc fie nu bagam deloc e totuna, asta e deranjant!
    Sincer daca ar fi dupa mine toate itemele disponibile in IS ar fi mult mai ok sa nu poata fi negociate :)
    Iar ca sa ai 55-61 si sa bati unu de 105 sunt 3 posibilitati fie ai bagat MD la greu in joc, ai un cont mai mare sau cel de 105 nu bagat un chior in viata lui sau a cumparat contul facut de altcineva

Ăăă... Eu cu manusa făceam cam 3-4 seturi pe ora...Acum daca omul isi petrece 2 sau 6 ore farmand pentru ele e problema lui. Sa nu mai spun ca putea foarte bine sa cumpere seturile ...
    On: A fost un event foarte bun, interesant din cufere am luat mai mult yang,dar nu e nimic m-am distrat cu jocul cardurilor, mini eventurile si putin pvp.
    Multumim Staffului si speram la cat mai multe in acest nou an!

Deci el sustine ca in 14 zile le-a facut!
    A zis la mai multi de pe server!
    Dupa clasament omul in 14 zile a ajuns locul 1 in romania si 4 Mondial
    Care sustine ca a cumparat seturile alea ganditi-va ca la un rotund aporximat de 7.000 de seturi cat are nevoie sa faca atatea puncte ar avea nevoie de 21.000.000.000 (21kkk) Voi chiar credeti?

Deci cu toate ca nimeni nu se astepta la noi a castigat TeoD cu un scor de peste 2.600.000 puncte
    Joca de 2 saptamani. (A confirmat el si se poate verifica la inregistrari)
    Deci ca sa intelegeti:
    2 saptamani = 14 zile=336 de ore de joc total
    2.600.000 : 400 (presupunand ca a facut doar cufere de aur) = 6.500 de seturi
    6.500*24 = 156.000 de carduri
    156.000 : 336 (de ore posibile) = 464 de carduri pe ora (adica cam imposibil!)

Datele se pot verifica. Multumesc.

On topic EVENTU a fost reusit si pentru cei ce nu au avut hack :) Am jucat din greu dar totusi doar 115k puncte dar ceva itm am facut o sa vedeti in prezentare.

Se refera la TOT CE SE DROPEAZA DE CRACIUN + ca de ce ai tine cadourile? avand in vedere ca NU SE NEGOCIAZA !!!
    Cititi si voi informatiile mai cu grija, scrie tot ce trebuie sa stiti, ideea e sa incerci macar sa intelegi!!
    :monster: :monster: :monster:

Faceti update la Internet Explorer 11 si se rezolva.

SolveForce daca nu stii, de ce dai informatii gresite? Bineinteles ca are treaba Internet Explorer-ul. Indiferent ce browser folositi voi, jocul este setat intern sa foloseasca Internet Explorer pentru afisarea paginilor. Iar Item Shopul nu este altceva decat o pagina HTML (de asta se si deschide identic daca intrati de pe site).

Daca nu credeti sau vi se pare ca stiti voi mai bine...va urez succes sa gasiti o alta rezolvare si sa anuntati si pe aici cand dati de ea.

Am internet explorer 11 si problema perista :lol:
    In schimb am intrat de pe laptopul prietenei si problema s-a rezolvat am colectat o data premiul in sfasit!!!
    Dubios e ca dupa ce am reusit sa colectez odata premiul si-a revenit pagina si pe laptopul meu.
    Insa a aparut o noua chestie smechera.
    Am 3 rotiri gratuite la Roata dar cand dau click sa intru imi da o eraoare si imi spune sa incerc din nou mai tarziu
    Edit: Se poate face Blitzerul (sigiliu) negociabil? Am 12 sigilii de 30 de zile :) la cum le da de des ar fi recomandat sa fie negociabile! :growup:

Si eu am aceasi problema, am incercat cu toate tipurile de rezolutie si nu merge nici full screen nici windiws mode, nu are explorerul treaba deloc pur si simplu nu se poate colecta si nu exista deocamdata nici o solutie viabila la aceasta problema

Am si eu o problema am colectat la tombola tot, prin tot ma refer la 10 din 10 am luat 3 jetoane si nu pot colecta premiul.
    In loc sa apara numele premiului in dreapta imi apare jos si nu apare casuta de colectare deloc.
    Am incercat in toate variantele de rezolutie si am acelasi reziltat.
    A mai patit cineva asa ceva?
    Si cum a rezolvat?

Deci la fel ca anul trecut!
    Cu jocul de carti nu ma pricep ca e ceva nou.
    Dar:
    1 5sosete = 1 cadou (nu cufar), se poate face o singura data pe caracter
    2 Sosetele nu sunt negociabile!
    3 Soseste nu merg puse in depozit
    4 Sosete pica doar cand ai Bambi (daca ai Bambi in inventar se duce timpul de pe el si sosete nu pica)
    5 Diferenta e ca acum sosetele se pot vinde la magazin pentru yang
    6 Cadourile nu sunt negociabile
    7 Cadourile nu merg puse in depozit (doar ce pica din ele merg puse in depozit sau negociate)
    8 Cadourie sau sosetele nu se pot vinde!! (prin sistemul de shop)
    9 Dropul cadou este: SS, Bless, Vrajeste, Intareste, Manualul pietrei, Fructul vietii, exp si yang
    10 Experienta (exp) 50.000/100.000 /250.000/ Daca bine tin minte
    11 Yang 50.000/ 100.000/ 150.000

La carti din ce am inteles eu:
    1 Faci un pachet de 24 de carti ele picand la monstrii
    2 Pachetul cand te decizi sa il faci il deschizi pe un singur CH
    3 Schimbi Ch-ul cu pachetul deschis pierzi cartile
    4 Ideea e sa faci cat mai multe combinatii de 8.8.8
    5 Ca sa produci punctele trebuie sa ai 3 carti cu acelasi numar
    6 Pentru un fel de bonus de puncte trebuie sa ai 3 carti de acelasi numar si aceasi culoare

Ce intrebari am eu?
    1 Cat tine eventul?
    2 Recompensa la pachetul de carti o primesti pe loc?
    3 Ce drop au respectivele cufere?
    si
    4 Se mai face si anul acesta drop de CL (cufere clar de luna) extra?

Cam atatea stiu si eu va pupa ArtyStyle :hf: