Posts by Entropie

Cum primim punga cu dulciuri de la dovleacul Sam? am dus 100 de lanterne si nu a dat nimic :dash:

Cel mai probabil le primim dupa ce se strange numarul necesar de pungi pentru finalizarea rundei.

Pica ceva util in pungile cu dulciuri? sau batem degeaba? nu vreau un raspuns gen : nu te imbogatesti pe spatele eventurilor , vreau sa stiu daca e ceva ultil de care ne putem bucura.. :lol:

Nu se stie inca ce contin pungile. Nu apar pe wiki, si nici pe joc nu au fost obtinute. Va trebui sa asteptam si sa vedem.

Buna. Dupa cum stiti, dupa ultima implementare crescutul pe Huasini si Yongani a fost scos. In beta s-a pomenit de niste schimbari la Experienta. A observat cineva o crestere a experientei pe camera in V4? Am doua conturi de 90 pe care vreau sa le cresc si vreau sa stiu daca e uman. Pot tine o camera intreaga.

- acest item *NU* va schimba pagubele (medie/competenta)!
    - acest item poate schimba pagubele (medie/competenta), sub anumite conditii.

S-a zis si cu ideea de a face fms cu paguba 59 si 10HH :D

Acest item este bun daca ai un item pe care il porti, dar nu esti chiar multumit. Ai vrea sa ii schimbi bonusurile, dar decat sa pice ceva rau mai bine il pastrezi asa pana cand incerci din nou.

Salut. Am si eu nevoie de ajutorul celor care sunt familiari cu V4. Nu am mai crescut niciodata acolo si vreau sa-mi sugerati niste locuri.

Sunt Sura Arme lvl 77, P Tais, P teama, G1 Armura. Bufferul lvl 75 are G1 Critica, G4 Binecuvamtare. 80% Diavol, 50% sageti, 18% Evitare Sageti, 16.5K PV. Dupa calculele mele am cam 70% Sansa de lovitura critica, 32% Abs PVArma inca nu am dar voi cumpara o otravita+9 40+ Paguba cand apar Voucherele. Mentionez ca pana vin voucherele, pana iau otravita va mai dura o luna deci voi face P la binecuvantare si un G mai mare la Ajutor.

Unde as putea creste atat eu cat si buffer plus un Lycan de la lvl 75 pana la 86-90? Sa le cresc pe toate trei odata, cate 2?

Dar de ce iar sisteme noi,mape noi,lv mai mare? Introducerea lycanul-ui , sistemul de eşarfe si ultimele update-uri sunt îndeajuns pt o perioada mare de timp.

Atunci cum se face ca stau cei de 105 in Map1 pentru ca nu au ce face. Da, este vorba si de lycani. Si de aia sunt.

Mulţi dintre cei de lv mare vor fi daţi peste cap.

ASTA E SI IDEEA. Sa dai de munca oamenilor. Sa ii faci sa lucreze in continuare... Sa le dai o ocupatie ca sa aiba un motiv sa joace. Nu asa e si normal?

Iarăşi un nou set pvm, mulţi nervi si mulţi bani investiţi in joc pt a te putea menţine in top..
    De ce nu se ţine niciodata cont şi de părerea jucătorilor?

Vrei sa fii in top jucand 2 ore pe zi si bagand cate MD-uri 100 odata pe an? Fix de asta nu se tine cont de parerea voastra. Vreti totul gratis, si cat mai mult daca se poate. preturile la obiecte din item shop sunt la fel

preturile la obiecte din item shop sunt la fel

Ultima data cand am verificat nu era asa.

Mi-am incheiat pledoaria.

Hello,
    I would like to report a translation error.
    Here are the most important points:

• Screenshot: http://i.imgur.com/TJDyKos.jpg
    • Exact text content that needs to be corrected: concepţia şi mina ta.
    • (Game version): 15.3
    • Point in the game where it appears: Old Lady, when you click on Fortune Telling for the second time.
    • What exactly should be changed: este mintea şi concepţia ta.

Kind regards

Eu unul am facut 135 de citite si nu am farmat ca ''disperatu'' chiar am avut si scoala la inceputu eventului ce nu mi-a dat voie ,deci cu o tactica buna poti prinde pe respawn 10-15 metine

Bine... toti va laudati cu sute de citite... Pe alta pagina cineva zicea ca din 60 de oua a facut 40 de concentrate... Eu din 200 de oua farmate am facut 30 concentrate... Sa inteleg ca tu ai farmat 900 de oua?

Am testat si eu faza cu mai putine Oua Magice ... mai multe "Citit Concetrat".

Chestia aia mi se pare complet falsa. Eu am o statistica pe care am facut-o cat timp am farmat:

160 de oua
    20 - 4 concentrate / toate odata
    20 - 2 concentrate / putin cate putin
    20 - 3 concentrate / putin cate putin
    20 - 2 concentrate / putin cate putin

Oi fi avut eu ghinion, dar mereu cand deschideam cate 5, yang yang yang yang zen. yang yang perla yang metal. perla yang yang zen perla.

Apropo,35 MD pt un costum de 30 de zile,e destul de rezonabil spun eu.

Ma refeream la pretul in yang al unui asemenea costum. Daca unul cu doua aparari e in shop la 700kk, iti dai seama ca unul cu trei aparari trece de 1 miliard. Desigur, preturile vor mai scadea, oamenii vor prefera sa-si faca singuri bonusurile de pe costume, dar in final tot e nevoie de ceva banuti.

daca intra si magie pe o masca, samanii si sura bm sunt no dmg.

Samanii si Sura BM isi pot pune pe caciulita de iepuras 10% Semiom, deci nu e un capat de lume.