Posts by Bizarre
-
-
Ai incercat sa dezactivezi placa video integrata sa vezi daca merge? Ori din bios ori din device manager.
-
Salut.
Sunt lycan lv 49 P suflet si g1 sfasie. Cum ar trebui sa am punctele pe status pentru a fi full pvp. Si pentru full pvm cum ar trebui?Oricum ar fi caracterul, primul status full trebuie sa fie INT pentru atacul de la suflet. Apoi, pentru PvP - DEX, iar pentru PvM - VIT (Tine cont ca VIT mareste inclusiv punctele efective de atac). STR - cam inutil, mai mareste cate putin la unele skilluri, dar se face ultimul. Level 49 este cam mic pentru PvP oricum... urca la lv 52-55 ca sa faci si dintii M.
-
Ne-am luat țeapăăă. :)) Dar voi de ce votați după ce a avut loc meciul? LOL.
-
Merita sa evoluez maimuta de nivel 40 cu 6.0 pv, 4.2 aparare, 8 zile si 2 sloturi pentru skill?
Da.
-
am vazut acum 3 saptamani unul la doar 200kk.. :))
Pai daaa, dar e o diferenta colosala de la 15kk la 200kk...deci daca bagi 200kk in unul, il cam tii, bun sau prost...
-
Bine, poate serverul tau e mai populat. La mine pe Apollo n-am vazut de luni intregi un ou de-asta in shop.
-
Am un dragon rosu cu 4,6pv 4,7 aparare si 5,3 pm 3 skill la lvl 56 .... 45 zile.... se merita sa il mai cresc ..sau sa renunt ?
Da, se merita, dragonul e ceva rar, are 3 skilluri, iar bonusurile nu sunt rele.
-
N-ai de unde sa stii de unde au respectivii fasolea, poate au luat-o din is, poate au dropat-o pe joc, desi imi vine greu sa cred pt. ca duminica e mereu full la farmat intre acele ore.
Eu unul cand farmez la metine de 70 imi pica cel mai bine fasolea, uneori iau 1-2 bucati pe zi. -
Salut, as dori cateva pareri cu privire la petul care l-am facut acum 40 si pe care-l consider bun, asa mi-au spus si alti jucatori.
Acesta e maimuta lv 40 cu 4,1% pv, 2,6% aparare, 3,4% pm, durata 10 zile, 2 skilluri. Creste din 4 in 4 nivele cu 0,6% pv si pm, si o data 0,3% apararea.
Din ce mi s-a mai spus pot sa-l vand pe bani frumosi la lv mare. As dori si aici cateva pareri daca se merita sa-l evoluez si sa-l fac lv mare. -
La 35 nu ai optiuni daca nu ai un cont foarte bun. Daca crezi ca faci fata, atunci la maimute expert ar pica foarte bine.
Eu am lvl 35 si farmez la bo , mai cresc playeri pe yang , mai iau un dinte pe langa cardurile dropate , fac aproximativ 10 seturi pe zi in aproximativ 7-8 ore , dupa parerea mea daca ai iteme sa rezisti la mantie acolo-i locul potrivit .
Mulțumesc pentru răspunsuri. Am chiar un cont foarte bun de farmer, la bo iau lejer tot centrul, și o să încerc și la maimuțe expert.
-
Salut, stiti unde se farmeaza cel mai bine carduri la lv 35? Fara map2, desigur, acolo drop-ul e teribil.
-
Drop-ul la carduri este destul de slab. Dar cam asta e ordinea de ceva ani, un event bun, trei proaste. :))
-
Ok deci eu nu vreau să par genul de nemulțumit în permanentă, am menționat doar două mici aspecte care ar fi făcut ca eventul să fie absolut perfect. Oricum eventul este unul de nota 10! Am avut șansa să bonusăm iteme și să obținem profituri imense din eventul de paște și din side-eventuri.
-
Manusa nu are efect asupra drop-ului la metinele de paste. Drop-ul nu este influentat de manusa. Mi se pare aiurea oricum ca rata de drop la oua magice sa nu fie de 100%, mai ales ca se gasesc 3 oua pe "tura" la farmat, si ghici ce, nu esti singurul care le cauta.
-
Mie mi-a picat la orci in Valea Seungryong.
Da, corect, merci. Gasisem oricum, wiki german ftw, n-am inteles nimic, dar m-am uitat la pozele mobilor la care pica. :))))
http://wiki.metin2.de/index.php/Ph%C3%B6nixspie%C3%9F
Mda, si totusi, pe wiki-ul nostru zice ca la metinele de 40 nu pica sulite...drop-urile difera pe oficiale sau wiki ro nu e actualizat? Inca n-am apucat sa joc atat de mult cat sa-mi pice.
http://wiki.metin2.ro/index.php/Metinul_Sufletului -
Unde pica Sulitele Phoenix? Nu gasesc nicaieri, nici pe wiki...
-
Doresc strict PVP si sa raman la lvl 38. Sa las 90 INT si restu sa pun pe DEX? Voi avea alchimie de la care iau 2k si ceva pv si 100 aparare de la rubin.
Daca te faci strict pvp, atuci da, cu siguranta, pune restul pe dex. Dar la level 38 nu ai avantaje in pvp, iti recomand sa faci level 54 pentru full dex si pt. al 3-lea M, ca sa ai sufletul rosu, dintii si sfasie la M.
-
Nu are nimeni nici o idee?
Am citit pe internet ca sa pui 1 INT 1 VIT 1 DEX la fiecare lvl si am mai vazut ca spuneau unii sa pui 2 INT 1 DEX si sa ignori VIT-ul daca ai iteme cu PV mare. Eu pe acest Lycan o sa am pe toate itemele 1-2k pv + jad + granat. Este suficient si se merita sa pun 2:1 INT DEX? Asta strict PVP la lvl 38.Trebuie sa te decizi daca vrei sa fii pvp sau pvm. Int este obligatoriu facut primul, daca vrei sa te fac pvm pui pe VIT, daca vrei pvp pui pe dex. Tine cont ca VIT la lycan creste nu doar hp si aparare, ci si atacul.
-
Asa cum spune si titlul am obs ca tarie/str nu creste deloc atacul la lycan, din contra 1 vit= 1 atac , 1 dex=2 atac , iar int pt suflet, dar totusi vreau sa stiu de la unu mai experimentat are vreun efect taria aspura hitului la lycan? stiu ca are efect numa la sfasie dar aia e tot?...
(intreb deoarece am un titan+9 imun 6 dex 8 tarie si vreau sa il dau pe altu imun 12 dex sau 8 dex+ 8 vit)Ms doar un lycan as prefera sa raspunda peste 100+
Salut, eu n-am peste 100 dar joc de 2 ani pe un lycan și pot să îți spun sigur că str nu crește atacul la lycan, nici cel de pe abanoși sau alte iteme... În schimb, VIT și INT cresc atacul. Dacă mă întrebi pe mine, nu are rost să pui puncte pe STR deloc, la status cel mai important este INT pentru creșterea sufletului lupului roșu, VIT pentru hp, apărare și atac și DEX pentru skilluri, dar și pentru atac.