Posts by BlackLegion

  Sa făcut odată greșeală când sa mutat Barth pe Carpathians și a luat serverul foc... De ce sa se schimbe acum ceva? Pentru ca ai tu caractere care stau degeaba? E greu sa faci caractere de meley când le ai făcute deja, asa mai bine ne plângem pe forum și gata.

  Contra subiectului de a deschide "porțile" serverului pentru orice fel de astfel de propunere. Avem nevoie de jucători activi nu 1000 de caractere de plus.

  Faci dragon și cauți un mod de a profita? Contra acestei propuneri fără fundație reala.

  Dacă nu mai sunt tichete pe piața ar trebui sa mai faceți și altceva în afara de beran, un razador un nemere un jotun. Sau îți place ca acolo fcai repede yang si de ce sa investești in altceva dacă merge treaba, hai sa ne bage pe Itemshop tichete și jucam toți doar la beran setou.

  E un joc care supraviețuiește doar din donațiile jucătorilor, faptul ca jucătorii accepta cea ce fac ei de atât timp e alta problema. Ei încearcă, dacă le merge, merge.... Dacă nu is cer scuze și ne spun că a fost o greșeală, Nu e prost ala care cere, e tâmpit ala care dă.

  Salutare , am fost inactiv pe joc 2 ore si automat am fost intampinat cu vesnicul ``clientul nu poate fi deschis``, am dat reparare joc si acum nu ma mai pot loga intampin mesajul -parola este gresita / nu primesc mail de resetare pe adresa setata pe joc desii astept de vreo 5 ore acest mail. ( am dat intre timp mai multe incercari , tot degeaba nu primesc nimic ).

  Aceasi problema cu resetarea parolei suport joc , ma duce la cont insa nu imi apare nici un mesaj de confirmare dupa ce introduc parola noua.


  Aveti idee despre aceste lucruri sau doar mie imi face asa ?

  Cand activezi autentificarea iti si spune sa ai grija cu acel cod , daca vinzi telefonu sau altceva nu iti ei si tu o portita de scapare in caz de orice ? Uni va meritati sa va pierdeti conturile sincer :)) , daca va pasa asa tare de cont scrieti intr-un folder ceva parola de la autentificare , ca sa fiti asigurati in caz de orice.

  Carpathians . La orice eveniment de drop ( cl / ok / rege etc ) sd3 v1 v2 e arhiplin pe 9 canale . Yohara e arhiplina in orice zi din saptamana fara sau cu evenimente bune. Au facut update-uri foarte multe ( armura sarpe / arma sarpe / regina sarpe / alastor etc. ) e normal ca lumea sa fie arhi activa pentru a farma pentru a fi la zi cu cele mai noi arme / armuri / coifuri / . Dupa updateul cu ninja toti au inceput sa vina yohara, iar ei sau hotarat sa reduca canalele ... Pai unde vedeti voi ca nu avem noi ce face pe 9 canale de le reduceti ?? nici macar map2 nu ai loc sa tragi o besina fara sa fie 3 4 de la blue la galbeni sa bata metine. E ilogic si consider ca e cea mai mare bataie de joc daca se merge mai departe si reduc numarul canalelor.

  Timpul in care se putea face hydra chiar daca a scazut nu e de ajuns , jucatorii fac acelasi numar de hydre in 3 x conturi ( tot ale lor ) de ce ? pentru ca profitul optinut idn hydrele anterioare le-a permis sa echipeze mai multe conturi si daca faceau simultan , ajutati de altii hydre de 3x ori acum fac hydre odata cu 3 conturi. Lumea deja e satula de metin2 si de samsarii care nu fac altceva decat sa produca yang si sa vanda mai departe ( 700lei -100w din cate se pare ). Era si normal sa reduca numarul canalelor pentru a indemna lumea sa participe la dueluri pvp pentru a putea bate in hartile normale la evenimente ( vorbind aici de sv speciale ) si sa mai stopeze din abuzul asupra hydrei.

  E ciudat sa vezi insa conturi cu 40 + caractere datorita fuziunilor si conturi care incearca sa joace metin2 , prin map2 cu sabiuta in mana farmand de dragul de a farma ceva , orice. Nu mai exista jucatori noi de metin2 , exista cei ce au luat o pauza si tot incearca sa redescopere magia , insa nu exista magie cand conducerea o vinde cu bani grei. Am spus-o si o mai spun : Metin2 e mort , Gameforge-ul doar stoarce ultimele lacrimi de la vaduva deja secata de ofertele din itemshop.

  Nu știu sub ce gândire iraționala reduc ch-urile pe serverele populate. Peste tot găsești topicuri despre faptul ca nu găsesc loc pentru farm iar ei reduc ch-urile..

  Sunt total contra acestui update, dar sper sa se regândească și sa ia părerea jucătorilor în calcul.

  E propunere ca sugestie ? Daca da ai incurcat sectiunea, daca vrei sa accepti complimente si critici accepta si faptul ca tu erai unul dintre cei enumerati mai sus, iar acum iti dai in gat colegii care au gasit o metoda prin care sa produca yang in cantitati ca inainte si esti un pic gelos.

  Cat timp sa folosit norul otravitor ca atac magic nu sa propus nimic si acum brusc veniti toti cu sugesti despre auto atac carpatians pentru conturi de mely / wb pe carpatians pentru skinuri arme si coifuri/ inca o reducere la hydra ca na daca nu faci tu de ce sa faca altu :)). Va rad breslele de cat de jalnici sunteti. Propun in continuare propuneri tale ca daca se baga inca un cooldown la hydra sa se bage si la alastor si la regina nefhis / iar regina meley sa fie facuta doar odata la 12 ore. Ce ziceti ?

  Contra .E uitata si nefolositoare la fel ca si functia de pariu pe razboiul de breasla. Plus in ultima vreme era buguita oferind unor jucatori sansa de a primi buf cand se luptau in arena. Arena de la Yu-Hwan e nefolositoare , toti jucatori alegand sa se dueleze in mapa 1 decat sa mearga pana acolo, in plus fata de asta pvp e lipsit de pe majoritatea serverelor toti jucand pentru un singur scop : farm pvm si vanzare de yang.

  Mobi de categoria șef merg pe cel ce ataca cel mai tare pentru ca e logic sa facă asta, tu nu ai ucide întâi pe cel mai puternic? Contra ideii pentru ca nu ei în calcul multe lucruri spre exemplu dacă aveți WB pe sv o sa va plângeți ca unu care are cele mai multe monede dragon iese mereu pe primu loc la rank. Jocul a fost creat sa fie jucat în grup, de asta sura arme e foarte bun în pvm dar slab în pvp, pentru ca e tank. Boșii la care sa mergi cu prieteni nu exista pe metin 2 la lvl 75 sau 90, dacă vrei sa faci un astfel de party îți sugerez lvl 10 campion pentru a încerca alastor sau temniță șarpe.

  Serverul este unul temporar. Se închide în februarie iar cei care au îndeplinit sarcinile necesare vor putea transfera caracterul pe serverele unde joaca.

  Cartea vânătorului nu are rost sa o aduni de pe jos în principal, ca să poți transfera obiectele din inventar ai nevoie sa bați în yohara un șef, ceea ce nu o sa se întâmple cu 99% din jucatori datorita dificultății serverului.

  Aici ai un link către topicul de discuții a serverelor temporare Servere temporare ! Discutii / pareri !

  Pro ar fii frumos sa se poata staca schimba cu B daca adauga cu B se stacheaza asa ar fi logica. Uite insa de ce cred eu ca nu o sa o faca : Sa zicem ca farmezi la un eveniment cu vrajeste si vrei sa schimbi intr-o arma , daca tu ai farma 5 bucati si nu ai da in arma ci in schimb le stachezi si le pui la banca sau pe alt caracter iti creste sansa sa aduni un numar considerabil de vrajeste si in consecinta sa prinzi o medie bunicica pa acea arma. In schimb daca dropezi 10 buc si nu vrei sa le folosesti faptul ca le ti in inventar te incurca iar eventual o sa le folosesti si nu o sa ai rabdare sa astepti inca 2x saptamani / o luna pentru alt eveniment asemanator pentru ca ai nevoie de inventar gol in mod special daca joci la lvl mare si cari cu tine 3x feluri de seturi pvm/ pvp. Deci e ori folosesti acum ce ai ori cumperi de pe site.

  E o logica proprie nu spun ca asa gandesc si cei de la GAMEFORGE.

  Nu exista sa propui sa nu mai apara faza cu.... cred ca ceea ce ceri tu este mai mult o explicatie din partea celor din conducerea jocului in privinta acestei noi erori la sistemul de logare. Si eu sunt frustrat pentru ca ofera batai de cap la fiecare schimbare de ch iar mai nou dupa ce deschizi din nou alt client si pe el iti apare aceasi eroare , practic iti injumatateste timpul petrecut pe joc si ti-l adauga in timpul alocat unei logari pe joc. Probabil a fost luata ca o treapta catre disparitia botilor insa nu e una dreapta. Sa speram ca acum o sa remedieze asta si sa ne putem loga din nou cu mai multa lejeritate.