Salut! Tin sa te contrazic putin,nu mult,dar sa-ti zic o mica chestiuta.
Eu fac parte din categoria aia de jucatori care au un servici,alte chestii de facut,si joaca metin in timpul liber. Eu spre exemplu am bagat bani,si mai de mult, si pe contul actual,de cand m-am reapucat. Dupa multi bani bagati,am realizat ca daca nu cunosti jocul in deajuns,poti tu sa bagi cate mii de euro vrei,pentru ca oricum le vei pierde aiurea,cum e si cazul meu,multi bani bagati in trecut,dar investiti prost. In prezent,incep sa experimentez jocu' tot mai mult,dat fiind faptu' ca nu am mai jucat o perioada de cativa ani de zile,mic contact cu alte servere in perioada asta,dar nu mare lucru,am pierdut cursul evenimentelor pe metin,mape,runuri,cum se fac banii,unde se fac,ce merge pe piata si lista poate continua,dar abia acum,dupa mult timp,incep sa invat in ce si cand trebuie sa investesc.
Si acum sa-ti dau un exemplu decent. Am doi prieteni care n-au prea multe posibilitati de a baga bani in joc,pana in momentu' de fata,au bagat 0,dar au facut un pic de studiu asupra pietei,au vazut in ce merita investit yangu,si cum poti produce mai mult,si cum am zis,fara niciun euro bagat,au reusit sa-si creeze niste caractere decente,mai greu,ce-i drept,dar daca stai un pic pe analiza jocului,vei reusi,si un alt sfat de la mine,un om care o jucat private,mi-am pierdut foarte mult timp pe servere private,si la fel si bani,si am ajuns la concluzia ca nu merita,asa pe ro,e greu,ce-i drept,dar daca te axezi pe joc si nu pui botu' in alta parte,vei reusi sa-ti creezi un caracter decent.
Mult succes,ia-o cu pasi mici,nu te arunca asa dintr-o data,pentru ca e ro,totusi,oricum ar fi el,in esenta ramane un hard.