Fara speranta privind problema asta... e de cand a aparut eventul de paste pe metin.. la fel. Nimanui nu ii pasa!
Rugati un arcas mare sa vi le sparga cu arcul
Fara speranta privind problema asta... e de cand a aparut eventul de paste pe metin.. la fel. Nimanui nu ii pasa!
Rugati un arcas mare sa vi le sparga cu arcul
Mult mai prost eventul fata de anul trecut,am reusit performanta sa iau 2 oua magice la 24 metine batute,deci drop mai slab la care mai adaug reducerea ch-urilor. Nu ma mira ca multi se lasa... De cand e metinul pe mana WebZen totul s-a dus de rapa. Felicitari!
War merita pana in lvl 61 max farmer.Pentru restul exista sura arme
piratule, daca joci pe Lycan cam degeaba joci. Cum poti spune ca Lycanul nu are nici un skill de patrundere cand Sufletul Lupului Rosu da 60%-70% sansa de patrundere Lycanului? S-au facut teste pe Beta si a fost si confirmat oficial, scrie si pe wiki (daca stii sa citesti acolo). Lycanul este SINGURUL caracter din toate care putea ajunge cu sansa de lovitura patrunzatoare la valori gen 180%...toate celelalte clase ajung cu greu la 120%
Singurul caracter pe beta care a dat 100k PE HIT a fost Lycanul si dadea intre 34k-114k repet PE HIT nu pe skill. Si asta datorita aceleiasi sanse de patrundere de care spun mai sus. Si tu vii cu povesti aici in ideea ca lumea o sa zica..."vaii saracul Lycan ce dezavantajat este". V-ati facut Lycani pt ca va bucura faptul ca lumea nu avea aparari si dadeati damage considerabil, in continuare Lycanul este avantajat ca nu este implementata si apararea colti in PvM. Ce sa spun, mi-a dat o lacrima cat de dezavantajati sunteti...
boss tu gandesti? "Lycanul este avantajat ca nu este implementata si apararea colti in PvM" chiar o sa vad jotunul zicand: Boss stai ca nu mi-am pus colti pe mine... daca nu stii despre ce vorbesti mai bine taci.Lycanul da mult dar si ia mai mult fata de celelalte caractere
Parerea mea e ca lycanul a fost trantit prea mult...mai bine nu il mai bagati decat bagat si facut cel mai slab caracter apoi
casca de 100 +6 _7 si curea cu mobi _6 cu finisajee pe ea
Deci , evenimentul a fost super ok. La inceput am gresit,jucand map1 la albastrii pe polaris, unde era plin de farmeri de la caractere 90+ blindati cu esarfe,porcusor,elefant,etc. Apoi am ales sa-mi fac farmer de level 35 si sa joc noaptea in map2 la galbeni, efectiv la anumite ore eram doar eu in map2 , jucand noaptea, ca de exemplu,noapte asta, am scos 63 de magice fara sa ma stresez. Toti puteati sa scoateti mult, daca v-ati fi jucat dupa o tactica, de exemplu 60% dintre voi nici nu stiati ca ora de spawn incepea mai repde pe ch1 (la si 10 mai exact) si se continua treptat pe celalte ch-uri, si icnepeati sa cautati pe ch6 la si 10,evident,acolo erau 0 oua :)) .
ti-as zice cate dar nu ma crezi:))
Salut. Probabil ca tu ai un noroc fenomenal ca din fiecare deschidere sa primesti perla, vrajeste, adauga etc. Personal de cand a inceput eventul am deschis peste 200 de oua magice (600+ deschideri). Rezultatul: 31 de albe, 25 albastre, 20 rosii, 5 adauga, 5 schimba, 3 piatra flacara rosie, 3 fasole albastra, 6 citit concentrat, 8 transfer bonus costum, cateva carti pentru evoluare pet, mult yang si bineinteles, injuraturile aferente.
![]()
update dupa inca 90 magice deschise am ajuns la 72 albe 68 albastre 62 rosii si 15 curajoase,schimba le tot sparg in coif 100 de sura poate poate da cv bun
HalfOp - avertisment pentru postare dubla
am deschis f multe fac cam 100 pe zi ca suntem 2 farmeri,fara sa exagerez,cine ma crede bine cine nu sa fie sanatos
Eu zic sa lasi vrajeala unde sunt alea 40 de schimba si adauga ? de ce nu ai facut poza sa vedem si noi ca intr-adevar este dupa ro si nu dupa private :)) sau alea sunt ce ai strans in timp? si eu pot sa merg pe un privat sa imi fac alchimie +6 excelenta si sa ma dau mare pe forum la ro :))) sa tai poza sa fim realisti
nu incape poza ca va aratam inventarul facut azi
Vazand cat abereaza nici nu m-am obosit sa mai calculez. Chiar ii luati in seama pe indivizii astia ? N-a venit niciunul cu o poza clara cu serverul data si ora sa ne prezinte ouale dropate. Scuza lor "mereu valabila" este ca le-au deschis deja . Serios ? Nu ne-am nascut ieri.
Am strans 10 magice pana in momentul de fata.
maine iti dau poza cu inventar plin,desi am drum de 300km de facut
eu doar v-am spus ca se poate. cine investeste timp cu cap poate scoate frumos din event.Si nu farmez doar intr-o mapa,am vreo 4-5 mape pe care le farmez. ce sa zic avantajul lui manny(mountul):D
HalfOp - avertisment verbal pentru postare dubla
am spart eu cu fratemiu si da, au fost ore la care am scos si 16 magice,au fost si dati cand nu am avut 1 magic din 12 mt ou consecutive. ca sa va demonstrez o sa fac video pe yt la final,creez canal si dati subscribe cand va voi demonstra:))
alea sunt bagate de mult in itm,am facut titan imun bratara lacrima si acum bag in coif de 100 de sura,o sa fac video daca vreti sa va arat cum le deschid
Capture.PNGLuati cu paine...
cine ma stie pe joc,ii pot arata,sa dea pm pe scorpius pe Proud si ii demonstrez
nu stiu daca ma credeti dar eu cu fratele meu am facut 40 schimba 20 adauga si 50 albe de cand a inceput eventul. Nu e vina nimanui ca va bateti ca fraierii in map1 si map2 pe 8 metine ou si lasati alte mape goale. Invatati jocul si apoi veniti
Modificati totusi textul,"Nu esti conectat la canalul x." si puneti-l cum trebuie
toate au sansa sa prinda 3 skilluri deci pot avea si 1 skill,mai putin meley care e singurul ce da 3 skilluri sigur si are si durata de pana la 45 zile,ti-o spun sigur. Meley are iinsa dezavantajul de a da cele mai mici bonusuri la skilluri