Posts by CapuSus
-
-
Mai e cineva aici?

-
Salut, din ce vad pe aici toata lumea e tare nemultumita...la fel si eu, de ce ma obligi sa imi deschid 2 3 cliente daca eu vreau sa intru doua minute pe shop sa verific ceva sau pe farmer sa citesc o carte? mi se pare o aberatie iar de aceea nici nu mai intru pe joc pana nu se rezolva aceasta problema.
Astia de la gf si webzen sunt ca bobita sau celentano, le vine o idee, oricat de proasta si o pun in aplicare
-
-
-
-
-
Pro, dar sa pice doar iteme ce te ajuta la crescut/biolog si sa nu fie negociabile, în acest fel nu se vor umple de bani botii
-
Iar incepe perioada in care unii jucatorii incep sa devina niste mamaligi otravesc forumu cu negativitate inutila. Aceleasi discutii de ani de zile cum ca 'metinul e mort', 'piata e moarta', 'metinul devine jucabil pentru ce care baga bani'. Ce nu intelegeti voi e ca acest joc trebuie sa evolueze, exact cum a evoluat pana acum asa va fi pana cand nu va mai ramane nimeni.
Tu ori nu intelegi diferenta dintre evolutie si involutie, ori nu ai mai mult de nivel 75 :))
Am intrat si eu pe beta si am reusit sa testez faza cu peturile, alchimia, si rezistentele. Cu peturile a fost ok dar alchimia si rezistentele... chestia cu miticele nu e o solutie pentru excelentele praf, combini doua si iti iese un mitic praf :)).
Rezistentele... personal cred ca daca nu le lasa asa cum sunt majoritatea se vor lasa, am un ninja de nivel 102 si un sura AM de 86, in momentul de fata rezist in v4, padure fara probleme cu 70 rezistenta (cosume, etc) pe beta muream cu aceeasi rezistenta + acadea si site uri
Chiar credeti ca asta se numeste evolutie?!? Am sa testez si esarfele si emotiile si am sa las un feedback, mai mult ca sigur negativ
-
-
Salut, la armuri nu se "renunta" la vreun bonus daca cumperi direct beta goala de exemplu poti adauga/schimba bonusuri ca pe un otel.
Doar la arme se pierde acel dublu hh daca nu evoluezi la seon din batalie, triton si asa mai departe... -
-
-
-
-
Tin si eu sa-i felicit pe cei care au gandit acest eveniment, chiar este unul foarte reusit si sper sa ramana asa cum este

-
in care camera din v4 sunt ce-i mai multi mobi ?
salut, in camera 13 sunt

-
azi o sa pice autorizatii?
-
Hahaha

am intrat si eu pe noul server sa vad cum e la ox, am regretat !!! adica tu lasi deschise portile maxim 15 secunde pe un server asa populat? cum vine asta? Nici nu ma mir ca se lasa playerii
FELICITARI PENTRU ACEST "MINUNAT" EVENIMENT 

-
Display More
u ai facut video da ca sa faci atatea oua cate metine ai spart?45 oua sa le deschizi 1 data la acelas timp
4x6 24 nu ai cum sa ai 35 oua sa le deschizi in acelas timp
Din cate se vede u nu stii daca e noapte sau zi
Tot ce am inteles eu din acest eveniment si altele
E pentru obsedati 24/24
Si asa vor fi toate eventurileStai linistit ca si eu am reusit sa strang destule oua si nu am stat "ca spartu" farmez 20-30 de minute apoi fac altceva, nu trebuie sa stai ca nebunu sa faci ceva