Posts by Jassin

  Nu exista setari mai bune sau pc mai bun. Gameforge nu investeste bani in acest joc, doar incearca sa obtina. Cu putina investitie nu am avea lag, boti, si nici buguri de multi ani.

  Cand un influencer posteaza informatii cu privire la noile update-uri nu inseamna promovare? Tu cred ca confuzi promovarea cu reclama agresiva. Luigi a promovat acel server fiind influencer - a postat toate detaliile privind noutatile gameforge catre un numar tinta de consumatori. Know ur facts.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="751373" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Nu stiu despre ce colegi vorbesti tu, dar luigi deja a promovat serverele.Cat despre intentiile gameforge, ramaneti doar cu sperantele. Ma repet, daca aveau interes sa ofere un gameplay placut si sa ofere calitate in schimbul banilor, ar fi existat cu sigurata Metin3 - avand in vedere incasarile pe care le are acest joc worldwide.

  Gameforge - un developer toxic, nu au nici un joc pe care sa nu il managerieze in acelasi mod ca pe metin.Preturi uriase, calitate 0, interes doar in item-shop.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="751367" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Voi nu ati inteles strategia lor de marketing nici dupa 10 ani. Ei nu vor sa evolueze nimic aici, doar mulg vaca pana moare.De ce credeti ca nu exista metin 3? De ce nu se investeste in rezolvarea problemelor reale- a botilor si bug-urilor, ci doar update preturi si item shop? Gameforge nu vor sa ofere o experienta de joc, vor doar sa adune cat mai multi bani cu cea mai mica investitie.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="751305" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Salut baieti. Imi poate spune si mie cineva care este bonusul maxim de exp bonus pe care il pot avea? Stiu ca poti avea potiunea aceea de 1 ora, 3 ore, yabby si inel de exp. Imi puteti spune daca mai exista altceva in plus fata de astea care m-ar putea ajuta sa fac level mai repede? Multumesc.

  Exista foarte multe obiecte cu exp, dar nu sunt disponibile mereu.Acum este costum + skin arma cu 150 % exp, exista inel 200 exp, este pet cu 50 % exp, pana si mount cu 30% exp. Sunt foarte multe posibilitati dar nu sunt prezente mereu in item shop.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="751044" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Nu este nici un scam si nici o eroare.Iti inteleg supararea, si sunt de acord cu tine, dar nu ai cu cine sa discuti despre aceste aspecte.Ei maresc pretul la serviciile oferite in mod costant, insa nu muncesc deloc pentru banii primiti, asa au fost obisnuiti.Evenimentele sunt repetitive, de hack-eri nici nu mai vor sa se ocupe(mare tupeu trebuie sa ai sa soliciti celorlati utilizatori sa raporteze problemele pe care tu nu esti capabil/ vrei sa le rezolvi), insa preturile la item shop sunt in continua crestere.

  Tot ce este noutate despre jocul asta este strict item-shop-ul. De multe ori am impresia ca jocul este administrat de Guvernul Romaniei.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="751002" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Nu se doreste banarea codatilor, ar fi asa simplu daca s-ar dorii cu adevarat. Va trebuii sa intelegeti, incetati sa mai bagati bani si distrati-va. Nu merita sa le alimentati salariile si beneficiile unor oameni care va batjocoresc.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="750663" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Eu sunt de parere ca lasa jocul sa moara, trag de cat de multi bani mai pot produce si il lasa sa moara.Pai sunt unii ce schimba grafica la metin( oameni fara bani multi, fara finantari, fara experienta ) si nu fac ei nimic in sensul asta.Nu fac nimic nici contra hack-erilor , nimic cu gameplay-ul. Nu ar trebuii sa existe 10 server, ci un server cu 10 canale si lumea sa mearga in ce directie isi doreste. Nu te mai agita, nu ii pasa nimanui ce ce scrii acolo, e un joc super frumos dar nu este detinut de cine trebuie.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="750658" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Am ajuns la o concluzie dupa atata timp pe aceasta platforma.Eu cred ca ei stiu ca sfarsitul lor este inevitabil, jocul are o grafica extrem de veche, si nu vor sa investeasca pentru a dezvolta un joc cu grafica noua, astfel ca trag cat de mult se poate de joc pana moare.Gen oferte item shop, event-uri unde ai nevoie de item shop, etc.

  Daca cu adevarat ar pretuii acest joc si ar avea interes sa il dezvolte si sa il intretina, eu chiar nu pot crede ca niste tehnicieni buni nu pot dezvolta o mica protectie a jocului, chiar fie si ea un sistem de urmarire pentru a bana pe viitor pe cei cu softuri ilegale.

  Astfel ca voi proceda la fel ca ei, joc gratuit cand mai am chef si nu le mai achit serviciile "premium".

  Succes tuturor.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="749666" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Nu este interes in a rezolva problema cu hackerii, daca ar fi , sunt convins ca s-ar vedea si rezultatele.Trebuie sa vezi si ce au facut pana acum cei de la Gameforge, au banat mii de jucatori in 2 mari transe, ca dupa sa ii debaneze.Acum, nu spun ca toti au fost vinovati, dar sunt sigur ca au fost si foarrte multi vinovati printre ei.

  Tot jocul este orientat spre item-shop, nu au interes sa il dezvolte in alta parte.

  Ca sa imi intaresc ideea, vezi ca au ajuns pe youtube sa isi bata joc grav de gameforge, folosesc hack-uri la greu, ii baneaza pe un cont si pe aceeasi platforma fac alte conturi si joaca.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="749610" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Si mai este o problema cu magazinul: nu mai apare instiintarea precum ca ai bani de colectat in momentul cand te loghezi sau schimbi ch. Astfel trebuie sa vizitezi mereu magazinul, in loc sa vezi daca ai ceva de colectat sau nu.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="749286" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Sunt mai multe misiuni cu bug-uri, irrelevante pentru GameForge, care nu are interesul de a le rezolva.De exmplu mai este o misiune cu fratele lui Mirine, medalionul nu poate sa fie dus.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="748281" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Este metoda prin care GameForge doreste sa va impuna trecerea la alt server nou, insemnand donatii noi, alti bani alta distractie. Le-ar fi fost extrem de simplu sa implementeze pe toate serverele aceleasi evenimente, creand totodata o comunitate mare, nu o comunitate per server.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="748278" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

  Ce bataie de joc, efectiv nu merge nimic. Am incercat sa reinstalez, crezand ca problema este de la mine.Dupa autentificarea in 2 pasi, imi spune :: Eroare necunoscuta, te rugam sa contactezi suport.

  Penibil.

  [yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="748003" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]