Posts by Agnieszka

Asa cum ti-am explicat mai sus, modificarile vor fi gandite si nu cred ca ar baga risipa la o diferenta de 7 nivele pt ca ar fi o discriminare fata de sura pt ca otrava, cea cu care s-a comparat risipirea, functioneaza la 8 nivele.
    Banuiesc ca esti d-ala de sta map1 mereu si nu participa la nici-o bataie, stii macar cum e sa te duci la o generala si sa nu iei risipa de la ala de 105 si sa iei de la un rahatel de lvl 20?
    Cat despre "scaunul cu rotile" mai bine in el, decat in spital ca tine! (Si da, spitalul de nebuni, la el am facut referire - asta in caz ca nu te-ai prins...)

N-am ce face decat sa fac ce fac aia de 55 care merge la generale,s-au discutat cateva pagini bune despre chestia asta ,nu preocupa pe nimeni,cate batai generale ai tu,s-a vorbit mai mult despre alte situatii,camera 13 din v4,farmatul din beta si alte locuri.Minte de 55-er ai.

Garantat nu eram in scaunu cu rotile ca tine,trollingul a fost perfect,ca tot doresc unii decimanrea unui caracter ca nu le place "Risipirea",poate nici altora nu le plac anumite skilluri ,cum a spus cineva mai sus ,cand au ales caracterul l-au ales cu avantaje si dezavantaje,dar sa le tai altora din ce e dat original de joc doar ca nu te obinuiesti cu ideea ca asa e skillu' si n-ai ce face,cum suna?

Eu sunt de parere ca ar trebui ca raul sa fie taiat din radacina,mentalului sa i se injumatateasca atacul dat de "Atacul spiritului",iar la corp iuresul sa dea doar 15% viteza de atac ca sa compenseze cu impunerea de nivele la sura arme pe skillul risipire,iar lycanului sa i se taie acea sansa de 20% critica de pe skill-uri. Parca suna a echilibrare nu?

Si norul este skill de baza la ninja lame...totusi prinde otrava cu sansa de ...50% parca si doar celor cu diferenta de 8 lvl. Da stiu ca aveti argumente pro doar nu va convine...dar sincer nici mie nu imi convine sa vina un "comentator" de lvl 30 care sa dea risipa la 120. Sa puna mana sa faca lvl.

Asa skill "de baza" este ca il faceti ultimul aproape toti...la majoritatea sura pe care ii stiu, inclusiv cei de lvl mai mare, risipa nici nu e facuta...e undeva pe locul 4 sau 5 ca si skill

Tocmai de aceea o limitare de 15-20 de nivele ar fi de bun simt,pentru ce sa mai faci lvl 86 si sa nu poti da cuiva o risipire,mai ales cand farmezi doar pentru ca are nivelul 93+ .Skillul este mereu facut al 5 lea fix nivelul 86.Acum cu mapa de 90 sunt destui care vor sa faca de pilda cioburi in beta.Tot bati apropo la cei de lvl 30,iar noi aici vorbim de lvl 75 in sus. Cum a spus si Beleuza mai sus 15-20 nivele diferenta e ok.:)) Iar acum vor aparea reply,pai toti isi vor face caractere de 86 ca sa dea risipia in mapa1.haha

Citesc printre comentarii si observ ca singurul lucru facut pana acum pe serverul beta este"obtinerea de foloase in favoarea propriei clase" si inclusiv de slabire a celorlalte,aici bat apropo de "Risipirea magiei" singurul skill care chiar ajuta sura arme in pvp observ ca se incearca limitarea lui prin scuza"7 lvl+ inutil".Daca stam sa o luam practic intr-un duel Sura Arme-Razboinic corp,cu aceasta limitare de 7 lvl ,practic sura-ul nu mai are nici o sansa in acel duel.Consider ca astfel de modificari ar trebui facute de catre cei de la Gameforge & Ymir,nu sa fie influentate de jucatori.

Daca au redus numarul de ch la 4 mi se parea normal sa pice mai multe metine in mapele un sunt cate 1-2 per ch,eu personal care am inceput sa investesc mai mult decat inainte,consider asta un dezavantaj pentru serverele unde au fost reduse numarul de canale.Daca tot dau cu cardul macar sa am unde sa pot bate,nu ma preocupa ce vor cei cu iteme pvp,si asa locul lor e vesnic map1 si intra odata la 5-6 luni cand incepe un event mai profitabil sa scoata si ei un profit mic( cred si eu ,dupa atatea luni de pauza) sau la cat pvp e prin map1 in general.

Feedback-ul meu pentru eveniment deocamdata este negativ,poate se poate modifica un pic rata de drop la oua magice?
    Gandesc ca este posibil daca tot sunt 4-6 metine/ch macar sa fie rata o idee mai mare,ca asa mai mult te demoralizeaza decat sa-ti faca placere sau sa te incurajeze sau mai cauti metinele ou.

sincer sa fiu singurul mount ce isi merita bani in functie de bonusurile care le ofera sunt mistretul si elye altceva nimic nu te ajuta camila este praf, doar aspectul e de ea la fel ca multe mounturi, pe asa ceva nici nu ma gandesc sa arunc bani

Fiecare din noi cu parerea lui,mi se pare ceva nou mount-ul ala,mistretul,da face toti banii, problema e sa-l gasesti/sa-ti pice.

Frumos acest drop... 5 metine ou , si doar oua de paste am primit...

Ce te astepti,asa picau si anul trecut,uneori picau 5/5 alteori 1/5 se intampla,imi amintesc ce mai ma ofticam cand le gaseam spawnate in pereti sau cladiri prin templu,eu iti spun pe bune cum a fost si anul trecut,nu stau sa ma ascund dupa scuze gen " sa ne multumim cu ce primim"sau ïti place joci nu-ti place nu mai juca" astea-s pupincurisme,cel mai bine e sa incerci sa spargi cat mai multe oua inaintea celorlalti,ca sa ai o sansa sa aduni ceva,din experienta proprie.

Tu ai sansa de lovitura critica si patrundere pe iteme,un heal nu acopera lovitura critica primita de un skill pe care si tu poti prinde oricum critica.Si cum sa prinzi critica cand bagi aura las pe ceilalti sa se amuze de ce spui .

Nu stiu daca a mai fost propusa ideea asta de cineva,dar m-am tot intrebat daca exista sansa de lovitura critica si sansa de patrundere si tot felul de sanse, exista posibilitatea implementarii sansei de "critical heal" pe skillul leac? :stick: