adaug si euuuu la ce ai zis tu: la tais sa se scoata absorbirea pv, la bm spiritul flacarii sa dea dmg pe jumatate (sau chiar pe sfert) , norul otravitor sa nu fie skill magic, lycanul sa primeasca daune in plus la activarea "suflet lup rosu", iar samanul leac sa primeasca Tare impotriva monstrilor pe skillul "atac fortat".............................................
sa fim seriosi, erai in conditi normale cand ai scris chestia asta??
de ce s-ar face asa ceva? Iti dai seama ca ar strica practic 70% din caracterele jocului nu?
Tie iti suna a echilibrare sa dea alte clase mai slab iar la lican sa i se scada doar critica aia ... ca daca n-ar avea 20% sansa la critica n-ar da 30k cu iteme bunicele... ar da si el un 10-11k acolo ... un maruntis d-asta ... stii vorba lu Micutzu "lvl 10 pielea ... ". Vrei sa primesti daune mai putine pe atac spirit vezi al 7-lea skill pui acolo Respingere Atac Spirit si citesti si faci P si primesti 30% aparare impotriva atacului spirit, razboinicul corp fara viteza de atac devine si mai slab, si asa e destul de slab daca i se ia si din viteza de atac e clar... il facem NPC direct.
Echilibrarea trebuie gandita dincolo de skilluri, pe aparari, pe bonusuri, pe puncte forte ale clasei, pe egalitate si pe constructia caracterului. Din pacate echilibrarea nu e gandita decat la nivel 115-120 unde armura iti da 35% magie si este luata in calcul alchimia excelenta. Ar trebui sa fie un avantaj pt cei care reusesc sa faca o astfel de armura+9 si un dezavantaj nu mic si nici prea mare, ci considerabil pentru cei ce nu detin o astfel de armura si poate au 20 sau 25% magie pe ea. Lipsa de rezistenta la magie se compenseaza, in momentul de fata, cu rezistenta la paguba abilitatii si apararea contra rasei respective. In ceea ce priveste lycanul, consider ca este un caracter avantajat doar din punctul de vedere a lipsei apararilor si a cresterii considerabile a valorilor atacurilor din punctele de status... in rest ... daca ai iteme pentru el nu e chiar asa greu de invins... insa la o generala (unde nu are nimeni 60 aparare din fiecare) caracterul asta nou isi face simtita prezenta mult prea mult . Momentan am 40 colti pe caracterul pvp din joc si cu titan+9 tot are dmg destul de mare, pe cand eu ca mental sunt cu mult dezavantajat fata de el si aici testele sunt facute cu o alchimie mediocra (adica opaca) ...
Iar pt cei ce zic ca risipa nu e skill prioritar si ca majoritatea il fac al 4-lea sau al 5-lea pai majoritatea fac primul taisul, apoi teama, apoi armura - sau armura iar apoi teama- normal ca isi fac risipa al 4-lea skill sau al 5-lea, toata lumea stie ca un sura arme isi arata puterea dupa ce face risipa si degetul iar mai apoi vartejul(sau vartej apoi deget).
Am fost azi in zona de razboi cu mentalul 60 semi om 60rezistenta la magie 40critica 60 patrunzatoare si totusi doi sura bm ma bateau fara sa le fac nimic deci efectiv imi dadeau 100-0. Am iesit si am mutat itemele pe sura (pe care am doar un rubin clar medie si valoare atac in rest nimic) 40 magie 42 semi om 40 critica 70 patrunzatoare(10% din razadorul pvm) situatia a stat in favoarea mea cu mult, venind si un razboinic aura care nu prea facea nimic... cei doi bm risipiti nu mai faceau nimic desi imi dadeau dmg destul de mare absorbirea pv din iteme pet si tais isi facea simtita prezenta, la fel si hiturile de 4-5k. Aici mi-am demonstrat ipoteza asupra punctelor forte ale clasei alese, skilluri, bonusuri, aparari si alte variabile. Daca nu luati in considerare toate aceste "variabile" nu va puteti da seama ce ar trebui scos si/sau ce ar trebui adaugat.