Posts by DamianM

Salut, am jucat metin2 ro aproape in fiecare an de cand e lansat jocul in Romania, inclusiv 2009. Ma tot las si ma tot reapuc de joc, principalul motiv fiind ca ma plictisesc si al 2-lea fiind anumite update-uri facute clar si special sa nu "joci gratis". Nu spun ca jocul nu trebuie mentinut si nu e nevoie sa si produca bani, dar mi se pare normal sa platesti pentru ceva premium, nu ceva ce a ajuns sa fie necesar in momentul de fata, sa te oblige practic sa cumperi sticla aia, fie cu bani reali, fie cu md.

P. S: M-am reapucat fiind ca am dat de K1dal live pe tik tok, deci omul asta chiar aduce playeri inapoi pe joc fara sa caute rasplata.

Alt p.s: M-am reapucat de 2 luni si v-am donat vreo 1500 de lei, deci nu e ca plang ca nu vreau sa platesc pentru sticla, pur si simplu mi se pare o bataie de joc sa treci ceva din JD in MD, odata ce ai invatat omul ca sticla aia e relativ gratis, nu-i cere bani pe ea, ca ti se razvrateste.. Aduce-ti playeri, nu-i goniti!!

Si eu am o esarfa 19% 64 atac, 6 medie si nu stiu cum de iti creste tie dmg-ul cu 4-500..poate pe critica, deoarece mie imi creste cu aproximativ 200(destul oricum). Esarfa cu arc beta nu am avut ca sa vad diferenta(in pvm), dar daca o vrei pvp, atunci clar arc beta 2xhh.

Bratara aur alb full 10 diavol 5 abs pv sau bratara de argint 20 diavol 10 fulger 5 abs pv. M-ar interesa diferenta de pret dintre cele 2, am dat prima bratara mentionata pe cea de a 2-a, voi ce ati fi ales?

Te-ai prins, am Pentium 4... De asta era vorba aici? Despre capacitatea PC-ului de a tine 3 sau 5 sau 10 clienti deschisi? Ce legatura are una cu alta? Discutia era legata de faptul ca, in cazul in care ai mai multi clienti pestele va trage SIMULTAN in mai multe ferestre. Cum reusesti tu sa numeri secundele alea separat pe fiecare fereastra (daca musca sa zicem simultan la 3 din cei 5 clienti deschisi), sa tragi batul din apa si sa si prinzi ceva cu atatea conturi? A da poti sa ai deschise 5 sau 10 dar nu vei prinde cu toate, o sa ratezi pesti...si atunci ce rost are sa ai 5 clienti deschisi?

Pai, are rost deoarece daca imi musca simultam pe 3 cliente, daca prind pe primul(cel pe care si numar) apas repede si pe restul si prind macar 2/3 sau in cel mai rau caz 1/3. Ce rost are? E mult mai profitabil decat pe un client, MULT, nu e o diferenta mica si nu-ti trebuie reactii inumane sa numeri 2 secunde si sa apesi o tasta pe fiecare client in parte.

200 cufere cu 3 conturi ? Daca faci prin mijloace neortodoxe, da, corect. Un event foarte frumos, totusi, daca s-ar face lunar ( sa tina o zi maxim, sau macar 12 ore ) ar ajuta foarte mult... deci cel putin medaliile alea ale eroilor, is fenomenale.

De ce acuzati lumea pe nedrept? Poti sa pescuiesti si pe 4 conturi, chiar si pe mai multe daca ai loc pe desktop. Le pui pe window 600x800 si e greu sa pescuiesti? Chiar ai nevoie de softuri ilegale? Atata invidie aveti in voi..

Sistemul nu e atat de tampit precum il crezi tu, functioneaza diferit si crede-ma ca doar cei ce folosesc hack o sa fie banati. Si nu te plange ca e un ban in + in buzunarul lor, e un ban in + si in buzunarul tau, cand se face event nu e bine, cand nu se face tot nu e bine...

Daca ar fi vrut sa faca ceva calumea, cei ce au deschis deja cuferele primeau frumos in inventar ceea ce e in + acum in cufere. Puteau sa gaseasca o rezolare, totusi update-ul este bun si te poti folosi de el oricum, o sa poti sa cresti conturi mult mai usor cu acele licori pentru a folosi acele adauga si schimba de la level 70.

Faptul ca au schimbat drop-ul din cufarul ucenic e o mare tampenie, nu e ok sa schimbi ceva implementat in trecut daca jucatorii au fost obisnuiti deja.. Ma rog, oricum nu beneficiez de cufar deloc, jucand pe un cont creat inaintea cuferelor, o tampenie si mai mare :/

Iti spun sigur ca nu o sa poti farma in camerele de drop..cel mai bine stai in prima camera din v4, si aici ma refer sa bati de jos..daca vrei sa te chinui, sa alergi prin camera si etc si daca asta numesti farmat, atunci o sa poti si in cele de drop. Oricum, felicitari, ai iteme frumoase tinand cont ca joci pe Dragon!