Posts by roscam

La fel am si eu, damage foarte mic tinand cont ca am acelasi lucru ca si tine. Ba chiar am mai luat si pet cu 15 monstri :) sa ai atata paguba medie si aproape 100% diavol si sa dai 3000... Culmea e ca daca dau jos 10% diavol, scade damage-ul cu aproximativ 300, deci daca dau totul jos, ar trebui sa raman fara damage?

Mai repede este incurajat hack-ul asa :) daca se primea la fiecare 100 de lanterne duse cate o cutie de bomboane, stateai lejer pe contul principal, dar asa... am vazut deja vreo 5-6 hackeri prin map1 cu conturi de lvl 1 folosind mobhack sau cum se numeste pentru a atrage mobii :) deci? Nu mai bine stateam toti pe conturile principale sa nu mai apara conturile alea mici?

Normal ca multora nu le convine, poate folosesc metoda descrisa de mine, stau pe conturi mici cu hack-ul sa apuce mai multe cutii ca aia care joaca normal

Eu m-am reapucat de joc dupa 4 ani... la noi cand era un event, chiar daca poate nu te alegeai mai cu nimic, macar era distractiv, acum nu e nici distractiv, nici nu iei nimic bun, dar observ ca nu se implica nimeni, daca 100 de jucatori iti spun ca nu e ok, iar doar 2 iti spun ca e ok, tu ca si manager, de ce nu mergi cu un raport catre echipa jocului? Pana la urma sa nu uitam ca jocul asta traieste din banii pe care noi ii bagam, deci ar trebui sa avem macar un cuvant de spus. Vreti ca metinul sa fie ca alta data? Faceti eventuri calumea, fi-ti langa noi.

Dupa cum vedeti la fiecare server difera limita de dovleci si sigur e in functie de cati playeri sunt pe un server asa ca e destul ca fiecare sa duca cate 100 si e ok,nu iti cere nimeni sa duci mii
    :bday:

serios? au trecut aproape 2 zile si la noi e la jumatate :) munca in echipa e atunci cand contribuie toata lumea care s-a inscris, eu sper totusi sa iau si eu o cutie de bamboane :) in anii trecuti erau mai frumoase eventurile astea, normal ca se lasa lumea daca se fac in bataie de joc pana si eventurile

E cam aiurea,daca eu stau sa fac mii de dovleci ar fi normal sa primesc mai multe pungi cu bomboane,asa toti jucatorii farmeaza pentru doar 100 dovleci si asteapta pana se strang toti dovlecii.Oricati dovleci ai duce tot 1 punga bomboane primesti.

Asa e :) ar trebui sa se faca ceva in acest sens, nu e normal sa stau eu sa muncesc pentru altii.

Tu mi-ai citit mesajul macar? Observi ca am scris pe undeva ca el este proprietarul jocului? Cred ca ar trebui sa primesti un avertisment.

Si sa-ti mai dau peste nas cu ceva. Cei mai multi erau adolescenti? Ti se pare cumva ca suntem ultima generatie de pe Pamant? Copii se nasc si se vor mai naste, deci vin altii din urma, altii care s-ar putea apuca de joc asa cum am facut-o noi candva, doar ca noi aveam anumite avantaje, ei ce au? Inca o data, citeste-mi comentariul cap-coada, nu doar ceea ce vrei. Sper sa vad cum se respecta regulamentul acum, chiar meriti un avertisment.

Si treaba asta cu munca voluntara... chiar nu o inteleg. El a vrut, nu l-am obligat eu sau altcineva, deci sa-si asume orice critica sau parere negativa. Altceva?

Am un mesaj pentru cel care se ocupa cu aceasta comunitate, sper sa se si uite :)
    Eu personal n-am mai jucat metin din 2012, aseara m-a batut gandul sa ma reapuc si eu, de la 0.
    Mi-am facut un caracter, am avut noroc sa primesc niste yang de la cineva, mi-am facut repede arma +4, armura, scut, coif si am fugit sa bat cativa mobi. Acum sa ii adresez cateva intrebari:

1. Parca se rezolvase bug-ul exp primit de la mobi, cu cat omorai monstri mai mari, cu atat bonusul exp trebuia sa fie mai mare.
    Mie imi pare ca e la fel ca in 2009, deci, unde este schimbarea? Am omorat monstri de lvl 18, eu avand lvl 3, dar cresteam aproape ca si cand omoram monstri de nivelul meu.

2. Inainte vedeam reclame cu/despre metin peste tot, comunitatea ramane fara playeri, iar voi ati scos reclamele?
    Cel care se ocupa de comunitate, ai facut un raport pe care sa-l trimiti superiorilor?

3. Inainte exista recrutarea, primeai un amarat de inel exp, dar ajuta maxim un jucator care de-abia se apuca de joc.
    De ce s-a scos acel inel? Pentru ca se faceau conturi de lvl 20 pentru schimba? Se fac si fara inel, pentru ca playerii mari pot face usor asta, in schimb unul care de-abia se apuca de joc... vai de capul lui.

4. Asta nu e o intrebare, e doar un sfat. Tine cont de ce se cere, trimite 100 de rapoarte daca e cazul si transmite-le celor care se ocupa de joc, sa tina cont de ce vor playerii, nu de ce vor ei sau tu, ca nu jucati voi, jucam noi.
    Nota: Sper ca nu o sa intelegi ca trebuie aprobat totul, dar daca 1000 de jucatori iti spun ca ar trebui bagata recrutarea inapoi, eu zic ca ar trebui sa iei asta in seama.

Eu n-am mai jucat, am spus doar ce am observat pana acum. Va plangeti ca nu mai exista jucatori, metin-ul se duce in jos, dar observ ca asta doriti, pentru ca faceti totul sa fie mai greu. Treziti-va!