Posts by bangladesh007

asteapta si ei sa se termine voucherele dupa care vor disparea de pe sv singuri care vor avea o sa fie cei care au atatea vouchere pana la halloweenu vitor

sunt foarte multi care au vouchere cumparate cat pentru 2 halloweene de asta vreausa punctez ca este un BUG si se inchid ochii de 3 luni...

Topic unit cu cel dedicat.

// @bangladesh007 - te rog să citești aici.

Pai au fost schimbate bonusurile.....dar cei care inca au 15 pumnal 15 sabie 10 colti pe voucherele arma+ si inca multe alte bonusuri din cele vechi de ce nu se face nimic in privinta asta? cunosc cel putin 20 de persoane de pe Polaris care abuzeaza de bonusurile alea vechi...multa lume are bonusurile vechi pe voucherele arma+......Totusi sunt 3 luni de cand tot profita de bonusurile vechi...de ce nu se face nimic?

era pe armele de halloween bns cu aparari (sabie/pumnal/maini) care sau schimbat cu altele pvm si cei care le mai au le tot schimba de pe un skin pe altu si daca are apararile alea playeru nu da dmg in el

Inca sunt bonusuri cu aparari...si cunosc playeri ca aveau cate 10-15 vouchere arma+ pastrate sa isi prelungeasca bonusurile alea cu aparari...de aia zic sa rezolve acest bug de urgenta!

Unde este rezolvarea bugului la voucherul arma+? eu la asta ma asteptam din partea GF....am luat o pauza de la joc din cauza bugului acela, si nu rezolvati nimic?se vede stadiul in care este metin2ro...de atatea luni se face abuz de un bug si treziti-va oameni buni!!!!!!!

Mie mi-a spus ca se v-a rezolva la echilibrare....dar e o mare minciuna asta...a trecut aproape o luna din 2017 si nici o veste de echilibrare...echilibrarea ne-a fost promisa inca din 2016 dar atunci ni s-a spus sa avem rabdare inca putin ca nu vor sa greseasca...asa ca degeaba va sfaditi cu voucherele arma+ ca aia ''smecheri'' cu 20 vouchere arma+ si cu bonusuri pastrate din cele vechi vor avea pana la anul...si vor cumpara altele si tot asa...deci nu stiu de unde atata indiferenta din partea unora lasand jocul sa decurga asa...eu am un nivel destul de mare pe joc si din cauza asta am decis sa iau o pauza pana ma v-a atrage din nou jocul....sunteti orbi si nu vedeti ca parerile noastre nu conteaza....sa ne raspunda noua domnul CoMa cand se v-a remedia problema cu voucherele+ poate unii ne vom reapuca de joc.

Salutare,farmez inca de la inceputul eventului la carduri,pot spune ca pica mai binisor dupa updatu care a fost saptamana asta, dar ce ma nemultumeste pe mine este faptul ca cufarul argintiu se face la 300 puncte este prea mult ce sa facut cu eventu asta.. dupa ce sa umblat la drop de pica putin si faci un set la 1 ora si ceva dupa dropul nou ,s-a umblat la card sa nu fie negociat,acum s-a umblat si la cufaru argintiu sa se faca la 300 nu se poate asta.. de ce nu s-a lasat la 250 puncte daca tot sa umblat la drop? sa farmezi si sa pierzi ore pentru un cufar bronz care iti da 50k yang? la dropul actual ar fi bine ca cufarul argintiu sa se faca la 250 si asta ar multumi pe multi, sper sa revina la normal eventu okey .o zi buna!

Sunt de acord ca se se revina la 250 puncte argintiul....toata lumea o sa fie multumita asa!si nu ne vom mai plange ca pica cardurile greu!

Din partea mea este un drop bun, si o spune multi de pe serverul meu, eu stiu ceea ce incercati voi sa faceti sa spuneti ca este NEGATIV, ca sa se mai mareasca, dar este bine asa cum este acuma marit, bat DT fac setul la 30-35 minute manusa site, iteme drop obiecte pe mine
    Multumim ca ai trimis feedback-ul nostru HalfOp,
    Iti multumim ca iti faci timp pentru noi am urmarit extragerile la tombola, din pacate am uitat sa ma abonez, la canal,
    Dar nu despre asta era vorba, mi-a placut felul in care ai vorbit, si vorbesti cu noi jucatorii, chiar daca unii nu au bunul simt sa aprecieze ceea ce faci, eu iti apreciez munca pe care o faci pentru aceasta comunitate, apreciem ca iti faci timp pentru noi desi mai ai si alte comunitati de administrat.
    Inca odata multumim, ca esti alaturi de noi si ne sustii !
    Feedback-ul meu este POZITIV pentru acest event.

Si tie ti se pare normal ca la 35 minute sa faci 290 puncte si sa iei cufar de bronz in care iei 50k sau experienta?inseamna ca tu ai mult timp liber sa bati si nu crezi ca e o bataie de joc...in fine doar ti-ai spus parerea....si eu la fel!

Un drop slab....abia daca se cunoaste un pic ca s-a marit....bat cu manusa site si 40 sansa drop pe mine si spun ca e bataie de joc in continuare...deci feedback-ul meu este NEGATIV!

Aici am postat inca cand era mentenanța...credeam că se va mari dropul mult mai mare...nu știam cu cât sa mărit.. ..dar tot degeaba...pentru playeri noi care se vor apuca o să le fie foarte greu...daca nu ai manusa nu faci mai nimic...Half lumea știe orice ar face tot degeaba ar fi...

Daca nu am postat marea majoritate cum este de ce ai dat feedback-ul asta?.....altu a spus ca nu e dropul bun...de ce nu l-ai trimis pe ala?

Mi se pare o prostie sa va lasati de metin din acest motiv. Daca nu s-ar face event ce ati zice atunci? Mergeti la politie?
    Terminati cu tampeniile astea , daca vrei joci daca nu nu , nu te lasi de metin ca nu e eventul frumos ...
    Metinul nu e obligatoriu, nu doar eventul trebuie sa fie distractiv, ci gameplayul .

Nu ne lasam toti....dar e bataie de joc eventul...cum sa farmezi 2h-3 pentru un set de carduri si sa primesti un cufar de bronz in care iti da 100k?tie ti se pare corect acest lucru?vezi vreo distractie in asta?

NU va mai agitati va rog ca nu are rost...eventul craciun 2016 asa cum a inceput asa se va termina.Am intrat si eu sa vad poate am gresit undeva si nu am inteles eu bine cum sta treaba cu monstrii de dificultate mare.M am dus in v4,necsam carduri,in dt necsam,in v2 necsam etc etc.In 5,6 ore de dropat ca prostul am reusit abia sa adun 13 carduri okey...jalnic.Scuzati distratie maxima am avut la eventul acesta.Asa ca nu mai astept nici o mentenanta si de azi pana pe 12.01 NU mai intru pe nici un metin...bafta colegi in continuare

Stiu ca nu se va rezolva nimic.....tombola a stricat-o ca unii au 1000 de conturi(asta cica a fost motivul)......eventul asta cica pe baza feedback-ului nostru de anul trecut(care majotritatea am multumit ca a fost foarte bun)...daca s-au plans 2-3 copii de 14 ani ca nu ii lasau hackeri map1 problema lor.....anul asta ati stricat tot...ce a fost mai bun a fost eventul cu CL...in rest numai UMPLUTURI.....