Posts by piratulalb

Lycan-ul este prea slab facut .. daca acest update se v-a aplica metin2 v-a ramane fara aproape toti lycanii. Am lycan si stiu foarte bine ce am testat, ar deveni cel mai slab caracter atat pvp cat si pvm. Trebuie putin lucrat, nu se pot lasa lucrurile asa.

Degeaba scri aici , si daca incerci pe beta nu te va baga nimeni in seama, ei calculeaza cu full alchimie pet roua injectii etc. si asa daca calculezi tot cel mai slab e licanul , dar ce sa le ceri , acum vin armele noi , si bagam iara bani deci se scot ei cumva , daca mai ramane careva.
    Repet LYCANUL are DOAR un set de skill uri / o animatie proasta la combo si desigur printre rasele care nu are nici macar un skill de patrundere , criticul e inutl daca dmg ul e mic , dar o sa raspunda iara baietii cu 20 colti pe ei , ca e prea tare lycanu , cand ei inca fac dt sa faca scuturi anti lycan:)

nu am caracter de buff,am caracter principal de samanca zmeu lv 117, aproape si te rog sa vorbesti doar pentru tine si sa te abtii in acest topic ,nu sa faci sarcasm la fiiecare persoana in parte!

faci off topic , daca ai saman 117 si nu esti in stare sa vezi ce dmg ai pe beta , te rog eu intra pe site si sterge-ti contu, in legatura cu gramatica , nu suntem la ora de romana , alti mai lucreaza , nu suntem pe banii parintilor , dar probabil vei sti si tu peste cativa ani, si inceteaza sa mai deschizi subiecte care instiga cearta , caci ti am zis nu am chef sa ma cert cu tine , daca te plangi ca vezi doamne ai dmg mic (cu toate ca e destul de mare ,si la generale nu toti stau cu scut anti saman, alchimie cu samani) crezi ca rezolvi ceva? fa-ti itm mai bune si vei vedea ca samanul e foarte tare , in pvm e deficitar , dar totusi se poate
    On : asteptam sa vedem ceva noutati ca pe forumul de la beta e ,,harababura,, uni in turca ,alti in poloneza , nimic nu se intelege .

GYLDA//Atentionare pentru limbaj agresiv.

din momentul de fata,samanca e unul dintre cele mai cotate caractere, redus pvp cat si pvm ,pe serverul beta.

am oftat sa se faca ceva in legatura cu acest carcter,dar fara nici un rezultat in plus.

sunte-m in continuare tratati ca caractere de buff.

pai daca ai caracter de buff sub 90 ce doresti? sa fi titan?

Caractere de buff...dar care dau 10k pe hit :) Nice :thumbsup:

alti se planga ca dau atata, alti na sti si tu vor mai mult , dece sa nu fie samanu cel mai tare caracter la o adica:)) , gata cu ironia , se va rezolva deasta e sv beta , probabil nu v-or baga tot ori se va rezolva in timp

Rapier eu nu ma cert cu nimeni doar le reaminteam scopul sv ului beta , nu e un nou sv pvp :) sau ce cred ei ca o fi in care ceri si upgrade si tot felul , testezi ceea ce poti tu defapt in lvl tau ,gen 55/61 asa cum le place la toti , cresteti si veti avea si voi posibilitatea de a testa chesti noi ,nu va oblica oricum nimeni sa cresteti deci nu sariti ca stiu ca vreti ^^ , o zi placuta

Eu am impresia ca nu stii cum sa te bagi in seama, daca e server pentru teste de ce sa nu ne ofere totul sa putem testa tot? Daca eu am papuci de foc +4 si vreau sa ii fac +9 sa TESTEZ diferenta si daca merita sau nu sa ii plusez de ce sa nu imi ofere posibilitatea asta, repet sa TESTEZ.Vad ca nu stii ce inseamna cuvantul asta "test" , in cazul de fata inseamna a supune la probe la incercari, practic sa experimentezi si sa vezi plusurile si minusurile unei actiuni, dar daca nu poti sa faci asta de ce mai e numit server pentru teste?
    Daca eu vreau sa imi dau cu parerea, in calitate de jucator de nivel inalt, si nu pot face tritonul inscriptionata+9 pentru ca nu am fragmente de energie in joc, atunci cum pot eu sa transmit un feedback cu privire la armele de 115?
    Presupun ca aveai o inscriptionata+9 si ai putut sa testezi,bun bravo, dar serverul beta este pentru toata lumea, de aia ne lasa sa ne copiem caracterele de ORICE nivel nu numai cele de 115+ sau cele care au deja arme/armuri beta+9 .
    Iti sugerez sa te abtii de la posturi aiurea si care nu tin de subiect (adica serverul beta). Daca ai avut ocazia sa testezi acele iteme, de ce nu dai un feedback cum trebuie? Nu un post de prost gust in care sa ne spui ca armurile si armele de 115 au fost testate deja, in care nu ne aduci nicio informatie cu privire la acele iteme.

nivel inalt? parca aveai un sura de 95, sa trecem la subiect , nu are rost sa mai intri sa testezi eu stiu ce , SA SPECIFICAT CLAR testam patch ul nou ,nu cele trecute de vreo cativa ani , vrei arma beta? fa o pe oficial , ARMELE DE 115 AU FOST TESTATE SI NU AU BUGURI , mai multe vei afla candva ^^

Hai ca m-ai facut sa rad.. Si daca tu esti level mare care e problema ca nu inteleg? Nu cred ca serverul BETA a fost deschis doar pentru a fi testat de catre cei cu NIVEL MARE cum pretinzi tu

nu am zis nimic ca sunt lvl mare , doar ca tu poti testa cum este cu p respingere/ajutor , nu si armele noi , poti testa cum este cu excelente perfecte etc.
    nu mi o lua in nume de rau , dar sa specificat ca beta este pentru teste la patchul urmator, nu la cele trecute

eu am impresia ca aveti probleme cu capul :)) majoritatea , ALOOO e TEST BETA atata nu un nou sv privat pvp pe care puteti voi juca:)) testezi in limita lvl ului tau nimic mai mult , suntem destui cu lvl mare pe beta de pe toate comunitatile ,deci nu e nevoie voi sa va stresati asa mult , armele /armurile de 115 deja au fost testate si nu au nici un bug , deci totul va fi ,,echilibrat,, cat de cat

*Bebe.Strumph: Si eu am impresia ca ai uitat ca esti intr-un spatiu cu mai multi utilizatori si ai uitat ca e nevoie sa fii civilizat. Avertisment pentru limbaj agresiv.

cand se baga coifurile de 100 cu rezistenta pc? adica deja sunt de ceva timp pe joc..
    si in legatura cu armurile de la lycan de 115 , care dintre ele este cea cu 100% sansa din beta+9? adica adca te uiti la sura si celelante clase toate au una de 100% sansa din beta, dar la lycan nu este specificata care dintre ele

Asa cum spune si titlul am obs ca tarie/str nu creste deloc atacul la lycan, din contra 1 vit= 1 atac , 1 dex=2 atac , iar int pt suflet, dar totusi vreau sa stiu de la unu mai experimentat are vreun efect taria aspura hitului la lycan? stiu ca are efect numa la sfasie dar aia e tot?...
    (intreb deoarece am un titan+9 imun 6 dex 8 tarie si vreau sa il dau pe altu imun 12 dex sau 8 dex+ 8 vit)

Ms doar un lycan as prefera sa raspunda peste 100+
    :)

Lasa i Half sa planga in map 2, daca nici farma nu stiu ... le da acum o gramda de licori ale cresteri , citite exo , schimbari , si cel mai important care mi se pare mie atacul site , pana la 90 iei 25 parca , calculati va rog cat e 25 atacuri site.

Eu cred ca ar fi fost mai bine pentru a echilibra jocul,sa se implementeze un meley si pentru cei pana in Lv 75.Pun pariu ca ar atrage multi playeri un update de genul si mai ales ca cei mici chiar nu au din ce sa facă bani in lipsa eventurilor.Sau ca de exemplu itemele necesare pentru a da la + armurile/armele Lv mare sa fie dropate intr-o harta specială pentru cei mici.

OFF:eu propun sa se faca si un meley pt lvl 1 ...acum sa ne oprim din ironie si sa revenim la subiect .
    On:Este perfect cum este , problema o fi la aceste ,,daungeonuri,, ca nu stiu cati samani v-or veni , si nu este posibil fara un saman , deci v-om vedea ce o fi , dar aceste update uri sunt pt toti , nu va TINE NIMENI LVL MIC , deaia se baga licori TOCMAI pt voi , sa faceti lvl sa nu mai plangeti ca nu e pt toti , nu vrei lvl ? faci farmer lvl 90 ^^.
    Si din contra va aduce jucatori noi , si tocmai si jucatori care v-or investi in placerea lor de a juca , nu trebuie sa bagi sute de mii de md uri , trebuie sa iti iei un costum + un pet cei care nu aveti si nu mai ai nevoie de itm shop , daca vrei sa bonusezi e simplu , bagi .

o sa fie super daca poti depozita exo si licorile alea, din cate vad nu au b ul acela deci cel mai probabil , dam lvl cat se poate:)) ce tot va plangeti de schimbarile verzi? is la lvl 40 si cu licoarea tot acolo esti , dar na grele , totusi ar trebui oprit stregerea caracterelor peste 70 caci va trebui peste 50 acum , 50 se face super usor , facem g ul intr o saptamana lejer , scade pretul conturilor , creste pretul cartilor si a itm lor , per total nu e rau , e mult mai gandit + ai si manti care la fel te ajuta , GJ GF sa vedem ce o fi , mai evoluaza si lorzi lvl 55/61? :))

itm sunt bune nu te astepta la minuni pana nu faci p urile dar sunt ok poti farma in camerele de drop si sa faci bani pe viitoar schimba scutu cu unu de 61 , si cam atata , arma otravita minimi 35pm +9 , dar nu sti ce iti pica in v4 la drop , nu sti cand vine ,,50 media pe otravita/gheare/etc,, succes , buff iara fa g urile + full int

Sunt bune, intradevar. Insa problema este atunci cand iau foarte multe grupe, soldatii fiind foarte multi, se baga oarecum "sub caracter" si ma seaca din patrundere.. O sa incerc totusi sa iau qilini, parca blocarea atacului corporal mi-ar da mai multa incredere la un mental..

incearca cizme pv+ 15 sageti + 10/15 evita sageti , sunt scumpi dar isi vor face treaba , ia si un scut cu imun 10/15 blocare 10/20 diavol si cu un coif de 60+7/8 diavol + evita sageti nu o sa ai treaba + desigur poti achizitiona si un onyx cu patrundere si blocare corporala, te va ajuta si in viitor

Merge doar o data luata? adica au trecut 24 de ore si tot cufarul cu upgradeuri imi da , pe mai multe conturi.. cineva din staff ne lamureste? sau merge doar o data si apoi ramane doar cufarul acela ?

ma bucur ca macar recunoasteti:)) e adevarat un event ok , dar tot mai ok era ca azi in ultima zi sa anunte o ploaie spontana asa de incheiere , la fel am scos o gramada de albe adauga si schimbari + boabe si curajosi.