Posts by piratulalb

Si eu mai demult cu un war 86 faceam cel putin 40kk pe o ora jumate , + scoici ,flori,etc ,acum insa a scazut cu 30% dropul , dar totusi fata de alte locuri inutile precum metine, care ai sansa la nimic , chiar nimic, mai bine aici dintr o ora face ceva ,cand la metine, e = cu 0, cel mai bine iesi cand vinezi armele la playeri pt pet , cu toate ca agraveaza ,,sanatatea,, sv ului dar nu ai ce face , tragi pt tine .

Sa fiu si on , camerele 46-47 is cele pt farm in v4 , am auzit cum ca exista o camera anume in v3 unde e tot de drop , cu setao si pica si licori verzi / mov , insa nu o stiu exact .

Insfarsit nu imi vine sa cred ce vad , deci se va rezolva problema cu itm de upgrade lvl mic ,se va rezolva problema cu playeri mici , se va rezolva problema cu schimbarea ch ului si chiar va fi ultila faza cu imbinarea itm de upgrade , MULTUMIM METIN2 RO ca se baga si la noi ,caci pe altecomunitati ,sunt totusi umpic mai avansati ca noi , puteti urmari niste video uri de la turci .
    Sa nu mai zic ca md urile vor fi consumate in greu ,pt schimba bonusurile ,si se va stabili piata gen , voucherele vor reveni la o valoare.

schimba otravita , bratara cu abs pv 20 diavol pv cat mai mare , scut cu imun 15 blocare sau 10 blocare 10 diavol depinde de buget , daca vrei sa rezisti mai bine la rosi schimba cizmele cu qilini +6 2k 15 sageti +ceva blocare si vei fi ok

De ce imi iau dmg mare in v4 cu urmatoarele iteme:
    -abanosi +9 20 diavol 10 sageti
    -colier de aur +9 1,5k pv
    -cizme de piele +9 cu 1,5k pv si 10% evitare sageti
    -mortala +9 cu 1,5k pv 10% sageti

pai ai buff? daca nu ai precizat probabil nu , esti war aura , nu baga iuresul , ce lvl ,biologu la care esti , ce punce status ai , is multe , dar in general pt dmg schimba mortala cu un otel+9 1.5/2k 10/15 sageti + abs pv( si magia ajuta la v4 la mistici) , ia masca frica+7/8/9 20 diavol 10/15 evita dar esential buff ul de la shamanca.
    daca vrei sa duci mai bine fa ti un sura am , el e baza in pvm la orice lvl domina, iau lejer la 78 camera 45 toata , fara prea multe probleme , cu urmatoarele itm: argint+9 20 diavol 10 abs pv 5 patr
    -frica+7 20 diavol (simpla trebuie lucrat la ea , dar poate o las asa si sa ma apuc de aia de lvl 100 ca oricum cresc)
    -otel+9 1.5k 10 abs pm 2 abs pv 10 sageti
    -cizme+9 1.5k 10 evita 5 incetinire
    -cl lc+9 1k 15 sageti 10 sabie
    -otravita+9 42 pm 5 patr
    -vultur+9 imun 10 diavol 10 blocare corporala
    alchimie 0 nam inca trebuie lucrata la ea , dar ca war aura poti baga un rubin cu atac/medie rez medie , un onix blocare corporala evita sageti si patrundere, si un granat orice opac legendar caci are rez la fulger + pv aia te intereseaza , daca vrei fita baga si jad x2 pv + abs pv , nu sansa de abs pv.

asa cum spune si titlul , (am cautat deja si nu am gasit nimic concret, de cand sa modificat forumul nu gasesc aproape nimic) vreau sa stiu si eu unde imi pot creste samanca de la 90 la 95, relativ bine cu 150 exp? nu e vorba de timp dar macar sa se simta ca , cresc si eu ceva pe ea :lol:

Sa speram ca nu vor uni Scorpius cu Apollo ca nu vreau sa ma gandesc ca am irosit 1k md , iar de nume sa nu mai zic inca 200 md uri pt alt caracter de pe Scorpius , dar na tot trebuia sa vina odata si odata ,piata nu e varza problema sunt jucatorii , sunt fixati pe yang , nu accepta schimburi nu accepta itm e doar ''perfecte'' deci da, shopuri mullte si degeaba ... per ansamblu va fi mai ok unirea ,deoarece va incepe iara lupta intre noi, ceea ce duca clar la cumaparare/vanzare de roua/carti/licor/cutii pui etc.
    Tot mam gandit sa faca ceva cu dmg ul la bm si lycani , inteleg nu avem aparari e ok dar e absurd sa dai 30/40 k in 30 colti in timp ce tu nu depasesti 15 k normala cu detoate. Bm ul sa nu mai zic e o prostie piatra aia , trebuia marit dmg ul magic nu sa scazi magia , scoaterea unei pietre e esentiala cea de pe armura , pe arma va trebui sa risti pt una pvp asa e mai ok , in legatura cu alchimia e un subiect taboo , ar trebui sa se inceapa a baga si in itm shop coruri (normale/rare) e chiar aiurea sa bagi ogramada de bani si sa nu iasa nimic , cel mai bine ar fi asa , daca tot bagi sa iese si ceva , ca stam 1 an sa facem un excelent si mai ai sansa sa fie praf , deci luati in calcul si asta .Inteleg ca vor veni copii cu ''donatorule'' etc dar va rog ganditiva ce se facea metin2 fara md urile care costa bani reali? nimic va spun eu nu ducea atatat timp , trebuie si umpic de investeala , vreau o critica doar de la un GA/GM , e ceva serios care ar putea pune inapoi metinul pe ''picioare''. :chainsaw: