Posts by iHex

ar fi bine venita fuziunea pe serverele mentionate eu joc pe apollo regat galbeni unde avem un singur shop( este al meu :D) si jucatori sunt foarte putini multi au renuntat la joc, fata de acum 3 ani cind am inceput pe acest server si erau foarte multi jucatori + ca map 1 era plin de shopuri o fuziune eu zic ca ar fi bine venita si cu ceva ch in +
    va dresc un an nou si fericit in 2018 :*

Din nou warul aura e cel mai oropsit?
    Din cel mai iubit caracter a ajuns "cenusareasa metinului"?
    Cu siguranta va ajunge un caracter al nostalgicilor si al romanticilor:) Al celor fara pic de simt practic.
    R.I.P. war aura! Ce dumnezeu aveti cu caracterul asta,de loviti numai in el?
    Atat va ramane din el:un caracter spectaculos din cauza aurei:) in rest vai de capul lui!Hai sa jucam toti pe sura si pe lycani:))

pai war aura il putem folosi cu succes ca npc sa facem concurenta vinzatoarei de la magazinu general ca de alceva nu mai este bun , pacat ca mi-am pierdut timpul pe degeaba ;(<X

Decizia celor care dezvolta jocul, a fost sa poata fi evoluate (transformate) doar armele specifice fiecarei clase. Arma de care spui, adica Inscriptionata, NU este specifica niciunei clase ea putand fi folosita de War, Sura, Ninja si in concluzie Inscriptionata nu poate fi evoluata in alta arma. War-ul are posibilitatea sa foloseasca arma de doua maini indiferent ca este aura sau mental.
    Discutiile legate de asta sunt lungi si s-au purtat in diverse topicuri pe serverul BETA. Multi au spus ca este dezavantajos atat pt sura AM cat si pt War aura care folosesc inscriptionata, dar pozitia celor de la Webzen a fost clara...Inscriptionata nu se va evolua. De ce? Cum? Cine? etc...sunt intrebari irelevante si nu cred ca vei primi alt raspuns decat cel pe care ti l-am oferit deja. Impaca-te cu ideea de a juca cu arma de 2 maini sau cu Inscriptionata existenta fara a o evolua

Aceasta sabie nu poate fi folosita DECAT de sura, nu si de razboinici

Rapier asta nu am stiut e prima data cind aud multumesc frumos de informare :)

daca stau sa te corectez si eu pe tine ai vedea ca si tu scrii incorect :D da in fine te las in lumea ta ,, aia perfecta gramatical ,,
    in rest iti doresc spor la joc si succese in viata reala ( ps nu imi place sa ma cert pentru ceva din mediul virtual care defapt nici nu ne apartine )
    Frustrat are si intelesul :
    O persoana care are tot timpul impresia ca ceilalti au/obtin mai usor ceea ce vrea ea.
    O persoana permanent roasa de invidie. Cineva care face urticarie atunci cand altcineva obtine ceea ce si-a propus/dorit.
    Frustratul isi consuma toata energia invidiindu-i pe ceilalti, in loc sa-si defineasca propriul scop si sa incerce sa-l atinga.

*Bebe.Strumph: Ce aveti de impartit va rog sa o faceti pe pm nu aici. Avertisment pentru offtopic.

Zakuska am eu impresia sau tu esti frustrat rau de modul in care imi exprim opinia in legatura cu acest event( libera exprimare e garantat de constitutie.. :growup: numai stalin avea lozinca :cine nu e cu mine e impotriva mea si hitler ..etc )
    1 mi se mai intimpla sa scriu gresit cind tastez si nu mai stau seara sau noaptea sa ma corectez ,adevaru ca nu putem fi toti persoane inteligente si destepte ca tine ( sincer chiar nu mi-as dori sa fiu unu ca tine)
    2 punctu 5 este un proverb in cazu in care ,,inteligenta ta aia super evoluata ,, nu stie ce este cauta pe google (si google este util si mai inteligent ca tine)dar ca sa te scutesc de un efort titanic iti spun ce inseamna proverbul de la omul sarac iei ce iti da : adica cu alte cuvinte iei ce poate sa iti ofere din putinu care il are nu sa iti faci iluzii desarte ca te vei imbogati peste noapte in cazu de fata obti doar atit cit ofera cei de game forge putinul acela care este un surplus la jocul in sine( stiu multi doresc si eu de ce sa nu recunosc am vrea un event in care sa ne facem itemele ca pe private sau sa terminam cit mai repede cu itemele ,alchimia ...etc din pacate nu se poate )astea sunt regulile fixate de game forge si nu avem ce face
    3 in locul tau mi-as consuma mai mult energia in joc sau pe forum in cazurile care intradevar necesita cu adevarat atentie si nici decum sa te legi de alti colegi ( modul foarte greu de crestere de la 75+ , echilibrarea raselor care a devenit o dezechilibrare totala de fapt etc...)
    4 am o intrebare tu joci pe apollo cumva la albastri? ( ma gindesc ca poate te am ca victima in ,, cazier ,, si de aici modul tau de a fi asa de ,,dur,, na zic si eu poate mi-ai recunoscut numele pe care jucam inainte :D

*editat

*Bebe.Strumph: Daca un anumit user te deranjeaza prin ceea ce scrie si consideri ca a incalcat regulile, il raportezi. Daca nu a incalcat regulile il ignori. Nu te apuci de jignit pe forum. Te rog sa iti moderezi limbajul afisat pe forum. Avertisment pentru insulta.

sa sti ca nu ma supar pentru faptu ca mi-ai raspuns un pic mai ,, dur,,
    1 nu joc pacanele si nici nu am jucat e o prostie in varianta mea acel joc pacanele care foloseste un algoritm facut in asa fel sa pierzi bani
    2 incearca sa intelegi jocul de yut nori o sa vezi ca este simplu
    3 daca nu iti place eventu nu farma la betisoarele de mesteacan simplu si clar
    4 imi place eventu pentru ca e ceva nou dropul e un pic cam slabut si asta nu chiar asa de bine de accea am si mentionat
    5 ori ce joc necesita o strategie mie deobicei imi ies argint in proportie de 80% am luat si aur 1 cufar si restu cupru dropul nu a fost super stralucit sau extrem de wooooauuuu da ori ce este moca e bine venit acuma de la omul sarac iei ce iti da :D
    6 de ce nu incerci sa stai catacombe cu sura de 75 sau templu cu cont de lv mic sa faci citeva tablite in plus?

salutare :*
    in legatura cu eventu sincer imi place acesta idee de a schimba un pic din monotonia eventului de halloween care era in ani trecuti cu dovlecei , in privinta dropului e cam slab foarte slab tinid cont ca acest joc e nou foarte multi playeri nu stiu cum se joaca , nu ai sansa mereu sa invingi calculatorul etc eu zic ca 40% mai mult sansa la drop de crengute era bine venit ori cum nu iti pica mereu ceva bun din cufere si nu reusesti sa faci mereu cufere de aur sau de argint daca s-ar putea sa mariti dropul ar fi un event super frumos macar cu 30-40% :*
    pentru cei care nu stiu cum se joaca uitativa pe youtube si o sa gasiti multe videoclipuri din care sa va faceti o idee si o tactica cum sa invingeti calculatorul nu e greu( apropo acest joc necesita si o tactica ) eu deobicei incerc sa prind piesele calculatorului sa le scot o data afara si sa am un avantaj la fuga de citeva casute bune :D si functioneaza cam 80%
    spor la joc si la farmat :*

si vor veni jucatori noi cu grrrrrrrrrrrrrrrrrrrramada pe noul server ,,si asa eram prea multi pe serverele alea vechi,,
    acum pe bune domnu halfop chiar era necesar un nou server in conditile in care si asa vechile servere sunt aproape goale ,, unele dintre ele cum ar fi apollo,,, ma refer in regatu galben unde nu cred ca mai suntem 20 de jucatori cu shopuri cu tot in momentu de fata ,tinand cont ca acum 3 ani era full map 1 la galbeni pe apollo

deci ,,sa tragem linie,,
    17 perle albe
    4add
    3 schimba bonusul 18-19 perle albastre,7 citite concentrat ,yang cit cuprinde
    sincer slabut tinind cont ca am farmat cu war aura de lv 93 alchimie ,buff , roua etc lipsa dropului din metinele ou chiar ca m-a dezamagit au fost cazuri cind luam un ou magic la 10 metine
    dropul slab din ouale magice in fine nu m-ai revin cu amanunte am mai discutat in 2 postari asupra acestui fapt
    felicitari colegilor care au fost mai norocosi ( se pare ca metinu nu este pentru toti)mult noroc in continuare cu jocul eu am decis sa ma retrag de pe ro e greu sa iti faci iteme sa te dezvolti chiar daca investesti si ceva banuti va spun din propria experienta am incercat sa imi fac un semiom ful bns cu add de la event bine inteles ca nu mi-au intrat toate era de asteptat :missilelauncher: asa ca am decis sa i-au din item shop 4 add ,din 4 add 0 reusite X( tinind cont ca erau din item shop speram sa aiba totusi o sansa mai mare de reusita doar dai bani pe ele nu e primul esec de acest gen am incercat sa fac si o casca de war ful bns si tot la fel din 4 add 0 reusite ,la semiom aveam un ciob am cumparat 10 maturici de scos ciobul surpriza a fost sa nu intre piatra deloc ultima maturica am folosito sa scot ciobul si l-am lasat asa ;( dupa toate esecurile astea am zis asta e un sut in fund un pas inainte hai sa ma apuc sa cresc war si samanca la l95 sa pot farma in mapa de 95 + acolo as avea ceva sanse sa fac yang mai bine din itemele de upgrade care pica acolo si as putea sa ma dezvolt un pic mai bine ,surpriza iara se creste fffoarte greu nu zic ca samanca mi-au omorito setauri de citeva ori si am pierdut tot exp pe care il facusem cu greu in aceste conditi m-am gindit ca poate e mai bine sa ma las de ro nu am timp de pierdut cu zilele sa stau sa cresc 10-15% pe zi sa ma chinui pe degeaba sa investesc niste bani si sa am aproape numai esecuri
    va doresc spor la joc si distractie placuta (cei care joaca pe apollo fostul trianguli va saluta fostul hex :*:*:*:* spor la joc vad doresc si distractie placuta indiferent daca mi-ati fost prieteni sau adversari)
    GAME OVER PREFER SA JOC PE UN PRIVAT( ori cum privatele sunt mai actactive decit ro )

uraaaaaa event ,,reusit,, am spart 5 oua metin si mi-a picat 40 de oua rosi magice + 6 tigari speciale . ps invidiosilor nu va mai plangeti de event nu ati auzit ce a zis bossul cel mare el a facut 45 de oua magice in 2-3 ore de farmat ( acuma sa ne spui si noua secretu ce a folosit?) pace voua nu calcati iarba fumatio :lol:

HalfOp - avertisment pentru posthunt. Daca tot doresti sa postezi sau sa critici, fa-o te rog cu contra argumente sau nemultumiri fata de subiect.
    ok nu trebuie sa va suparati pentru modul meu ironic de a critica acest event :D
    doriti argumentele contra care m-au facut sa postez si sa fiu negativ la adresa acestui event
    1 lipsa dropului din ouale metin ( fara ou magic) am farmat cu war aura de lv 92 in mapa tunder din 10 metine ou doar 1 ou magic
    am avut manusa , buf, alchimie roua de atac si critica + lovitura critica din cuferele clar de luna dropul a fost extrem de slabut acuma pot spune ca pica un ou magic cam la 3-4 oua metin sau mai rau din 9-10 ramai tot cu un ou magic dropat
    2 lipsa metinelor ou pentru ca ar trebui sa recunoastem suntem multi playeri, 4 ou metin pe un ch este extrem de putin e de la sine intele fustrarea jucatorilor
    3 dropul extrem de slab din ouale magice ( aici vorbesc doar in numele meu din proria mea experienta)yang fara nr , cite o carte comandant o perla albadin cind in cind etc ( add sau schimba bns sunt aproape inegzistente daca am noroc de 1 add e un miracol pentru mine sau un schimba ,cred ca trebuie sa ma duc la biserica mai des :D:D )
    4 sa nu credeti cei din stafful metin ro ca noi avem ceva cu voi personal ( doamne fereste) daca va criticam sau daca criticam acest event il criticam in mod constructiv si ne spunem parerile domnu HalfOp nu am nimic cu dumneata da sincer e o diferenta intre eventurile care se faceau acum citivaani buni si ma refer cind era COMA Miaunet si acuma cind sunteti dumneavoastra , nu va acuz ca nu faceti nimic pentru comunitate (cred ca faceti sau banuiesc ca va dati interesu )numai ca eventurile sunt din ce in ce mai zlab calitativ si ma refer la premiile , va rog eu frumos spunetile clar celor din germania decit 10 eventuri slabe mai bine 3 eventuri pe an consitente cum a fost eventu de 10 ani ( mie chiar mi-a placut) pot spune ca a fost de 100 de ori mai reusit decit cel de craciun si de 1000 de ori decit acest event de pasti
    5 daca o sa imi iau ban pentru ce gindesc si va spun din punctu meu de vedere si poate al unei parti bune de pe comunitatea metin2 ro asta e nu ma ascund sau regret atita am avut sa va spun o zi buna la joc si o zi frumoasa o sa revin cu noi critici :D:D:D sau ...
    AreSS war aura lv 92 server apollo :airborne:

unu dintre esecurile metin 2ro este acest event de pasti : din 10 metine ou ma refer la cele de 90-95 la care farmez pica un ou magic din el yang rar pica ceva bun
    din an in an e din ce in ce mai zlab calitativ un event pe ro nu ma mir daca in 2-3 ani ro se va inchide definitiv si vor ramane privatele care sa recunoastem la ora actuala au mai multi jucatori ca ro

intradevar sa schimbat un pic spre bine da nu cred ca e deajuns un 15%-20% sansa mai mare la drop fata de cum pica acuma era un dop satisfacator pentru toata lumea cred ca se poate si mai bine o zi buna va doresc 8)

felicitari pentru eventu cu cl de luna a fost reusit, in schimb cel cu carduri okey lasa de dorit am inteles ca sau luat masuri pentru a limita hakerii da sa scazi dropul asa de mult mi se pare o aberatie
    sincer cum colegi mei de breasla au inceput sa se lase poate e timpul sa ma las si eu va doresc tote cele bune in continuare si spor la joc