Posts by Papadie

Ohh, vai, ce a făcut Gameforge. O mică sugestie. Am înțeles că nu mai merge să alegi Schimbă canal în timp ce ești în temniță.
    Dar Logout ați încercat? Gen logout de pe CH4 și login pe CH3?

Ce crezi Crius ? Uite eu am la Pentiumul meu MMX doua butoane..unul cu un cerc si altul nu stiu ce semn are.. ca e sters ..cred ca e buton de restart. Fac pariu ca pot schimba ch'ul de la butonul ala fara logout ? ia sa incerci si tu .. si mai poti incerca sa schimbi si jocul asta .. la ce raspunsuri dai ...sigur te'ai plictisit de comunitatea asta si poate te plictisim aiurea.

Atata timp cat la orice downgrade noi spunem "asta e" ne meritam soarta. Ca'n viata .

Rusinica GF ! Rusinica staf RO ca in loc sa incercati sa ajutati comunitatea voi parca sunteti in razboi cu ea !

Rezolvat ! Facem asa : start / notepad , dr.mouse ,run as adm. / open file / metin2.cfg , schimbam rezolutia dorita / file /save .

aldariel * primesti o atentionare pentru incalcarea regulamentului - postare dubla.

T.C.

Revin cu aceeasi problema,care in iulie a fost rezolvata cu ajutorul lui Bryony dar pe mirc , si bineinteles ca nu mai stiu pasii pt. a seta rezolutia dorita din instalarea jocului.
    Cu noul metin instalat acum nu mai pot seta decat rezolutia monitorului (1920/1080/60hz)pt. joc, daca aleg 1680/1050 (rez mea preferata) nu am la frecventa nici o valoare disponibila
    si imi da mesajul cu parametrul incorect..si de fapt nici o alta rezolutie.
    Am reinstalat jocul ca nu mai am sonor de la ultima mentenanta ..si acum am 2 probleme ..sunet si rezolutie :(
    Vad ca am aceasta problema de cate ori instalez jocul ,ar fi ideal daca s'ar posta aici pasii respectivi ..asa as cauta in arhiva si nu ar mai fi nevoie de posturi noi.
    Daca citesti postarea asta Bryony te rog spune pasii aici . Multumesc.

Yut-Nori .... Nu cred ca se poate inventa un alt joc mai imbecil ca asta .. :lol:
    Dar recompensele sunt intradevar miraculoase ! Le donez cui s'a gandit sa ne bage noua jocul asta .... poate s'a gandit ca jocul OK care cere putina gandire dadea prea multe premii Romanilor..asa ca hai sa bagam cel mai imbecil joc din lume sa;i zapacim :growup:

Propun un minut de reculegere in amintirea unui caracter disparut din metin2 , samanul.
    Mai propun si un mini event de sarbatorire a caracterului lycan Feminin cu observatia ca trebuie modificata rasa ..saman=lycan .
    ori saman ori lycan ..acelasi mod de buff acelasi caracter cu alte denumiri si infatisari.
    Fara carnet de sanatate nu mai primim ingrijire de la samani .. si oricum mai mult de 7 pacienti nu sunt admisi. Rugam nu insistati.Nu comentati.Nu ridicati plangeri ca oricum nu contati ..Sindromul mioritic e inca viu.
    Urat .. mult prea urata decizie. 1 mare dislike4ever GF ! :puke:

Ce vrei sa spui cu postarea asta ? ne traduci si noua ? sa facem tichet sau ce ?
    Deja au trecut 2 ture de recompensa si nu am gasit nici macar o vorba despre situatia bancii gaya .. dece nu are lichiditati ? macar un I.O.U sa ne dea sa avem la mana :)
    Putem face ceva sa ne primim recompensa ? Trebuie sa facem tichet sau ce ? Cand aveti de gand sa incercati o rezolvare ?

Un lucru bun ar fi fost sa se faca 8 canale.. nu sa reduceti. presupun la 4.
    La ce se face referire ca se inghesuie lumea pe 1 canal anume ? la shopuri ?
    Pai si normal ca se prefera un singur canal pentru shopuri ..e ca la hipermarket. All in one !
    Locuri preferate intr'o harta sunt 2..3 x 6 canale = 18 playeri cand vor 19-20 acolo .. e nasol .. dar cand vor 50?
    6 sefi pe harta la 2h .....etc
    In final .. nu se intelege dece vreti supraaglomerarea ,
    chestia asta chiar o sa hotarasca multi playeri sa termine cu jocul asta plin de buguri ..cu dropul atat de mic..cu sansa de reusita spre ZERO la tot.

Daca ziceti ca au picat totusi cupe ....atunci e clar .
    Inseamna ca e calculat dropul la cupe de inghetata astfel in cat sa poti aduna pt. un cal de 60 zile doar daca joci 16-20h/zi pe toata durata eventului :lol:

Asa ca si de data asta eventul consta doar in chestiile ce le putem cumpara din Item Shop, si posibil Tombola verii ... daca nu cumva e uitata pana la iarna.

In concluzie,bucurati'va de costumele reduse la 104 md si restul chestiilor din IS,spuneti in gand vorba romaneasca "asta e, ce sa faci?" si nu mai H8'uiti eventul,mai bine : :hail: .

@HalfOp nu cred ca are ce sa facă , decât sa trimită feedback-ul cel mai negativ de pana acum in legatura cu "eventul" organizat.

Ba are ce sa faca. Doar ca trebuie sa ii pese,sa vrea,sa fie de acord ca avem dreptate ca este cam bataie de joc numarul metinelor.
    Poate CERE suplimentarea nr. metinelor, dar ce credeti voi ? ar face asta? eu nu cred ca'i pasa.
    Ma astept la fraza " niciodata nu o sa fiti multumiti ...ca din sute de metine(cum erau la giganti)am redus la cate 4..6.. in loc sa spuneti "sarutmana GF pt. cele 2 metine pe ora..tot comentati ca nu va convine" "nu va obliga nimeni sa jucati ..sau sa dati pe un costum de la 60 la 125 MD"

Am spart 89md pe manusa..ca sa vad diferenta .. nu e ! acelasi drop la magic..nu conteaza manusa.Dar inel costum freza si alti draci din IS .. 2 cuvinte :exclus :rofl2:

Stiti nuntiile alea de se fac joi ? Alea de Rromi .. Zice..."o sa cantA copilu minune mancatias !" Si vine Copilu Minune..si incepe sa cante ...Oooof viata mea .. 200 lei de la nasu pt. miri sa traiasca..500 de le socru mare sa traiasca...1000 de la socru mic sa traiasca! si tot asa ...pana trec alea 2h cat a fost arvunit...pe urma.."sa mananca lautarii" ..si pleaca. Si ai ascultat marele eveniment cu copilu minune care a cantat 2 vorbe si atat .

Ezakt ezakt cu nuntile alea seamana si eventul asta cu metine de paste.
    Asa am zis si noi .."Mama abea astept metinele ou " si am ramas doar cu scumpirile din item shop ..si cate 2...3 coji de ou pe zi.

P.S. eu nu cred ca sunt 2 metine pe ch ... poate pe CH'uri :lol:

Tot incerc sa gasesc o explicatie pt. schimbarea ordinii pagubelor pe arme dupa 10 ANI !!!
    Pt. ce primim acest inconvenient ? La ce ajuta ?
    Sper sa fie tratat ca un bug .. sau poate la un viitor upgrade o sa trebuiasca sa inversam si noi numele de cont,sa'l scriem de la sfarsit la inceput. :lol:

P.S. Cu Lycanita ..pe mine m'ai pacalit Half :beer: ..era sa cumpar otel si gheare pt. noul char ..acum sunt.... ;( E prea urat lycanul ca sa fac unul .. :monster:
    Dar cum orice minciuna are si un sambure de adevar ..mai astept.