Salut, ai nevoie de cat mai multa rezistenta vant si diavol iar rezistenta la magie buna dar prioritara este rezistenta vant.
Posts by Nevermore
-
-
rezistentele la elemente nu au treaba cu pvp.
-
La ce folosesc bonusurile de pe talismane ? Pentru ca suna putin diferit ...
Au efect cele 5 bonusuri daca talismanul e +0 ?
Am cautat pe wiki si am gasit doar tare importiva insectelor unde ajuta , restul daca poate cineva sa imi spuna va rog ?rezistenta gheata, pamant, intuneric, se intelege de la sine ca sunt rezistente impotriva monstrilor cu elementele respective, rezistenta la alunecare este utila la zodiac si reduce sansa sa te "arunce" de pe mount, vulnerabil aparare sabie, 2 maini etc. iti ofera pana la 5% patrundere in apararea oponentului. ( ex te bati cu cineva care are 60 sabie si tu ai 5 vulnerabil sabie, atunci o sa dai dmg ca si in 55 sabie. Tare impotriva insectelor: v1 v2 sd3 nemere, tare monstrii desert: tot ce tine de desert si camp cu serpi daca nu ma insel, Aparare: initial am crezut ca iti ofera aparare normala la status dar cred ca iti ofera aparare impotriva orice mob sau jucator, sansa de blocare cred ca stii ce face, rezistenta semi-om la fel.
-
Mountii manny si Ellie nu au oferit niciodata +60 viteza de miscare, te inseli singur.
-
daca vrei sa dai dmg mai mare in metine scoate de pe dex si baga full str, damage-ul pe care il dai este foarte bun, nu cred ca ai nevoie de mai mult.. asta dupa fiecare jucator. Eu am reusit sa fac 120 fara buff cu damage de 4k in metine. Coiful pe care il ai este super bun, nu cred ca gasesti coif de 100 cu bonusuri asa bune cum le ai tu pe coarne. daca tu simti nevoia de un dmg mai mare poti incerca sa iti cumperi papuci de foc +6
-
vezi si tu cat xp faci intr-o ora de crescut si te lamuresti singur, in medie faci cam 10-15% pe ora la nivel 95 in padure... dar nu e exclus sa faci 4-5% pe ora daca mori mult si bati greu.
-
-
Imi place ca jocul evolueaza, tot mai multe chestii de facut, nu te plictisesti.
-
Eu nu iti recomand sa iti faci pet la inceput. Este o risipa de bani si nu merita pentru bonusurile pe care le ofera, dupa ce faci 75 si ai set de v4 iti cumperi oua razador si desfaci pana prinzi unul bun si il cresti odata cu tine.
-
Ba da, creste. Poate sa creasca si 2% odata, pe la 96 o sa iti creasca.