Posts by AizawaLuffy-CROOW

Salut ! O nelămurire adresată celor din staf :

Știe cineva dacă îmi fac 2 conturi pe același email ( platformă ) le pot transfera pe ambele pe servele pe care le vreau ?

Dacă îmi fac 2 conturi pe email-uri diferite ( platforme diferite ) le pot transfera ambele pe servele pe care le vreau ?

Pe scurt : Pot transfera mai multe conturi prin anumite metode de pe serverul nou temporar pe serverul pe care îl vreau la sfârșit de server ?

Și PRO și CONTRA !

Contra : Serverele vechi trebuie să rămână cum sunt. Nu trebuie să fie aduse schimbări care să le schimbe proprietatea din vechi în nou. ( server )

Pro : Dacă ar fi doar în weekend pentru 2 ore.

Salut!

Nu. Pietrele care au fost echipate NU pot fi negociate sau vândute după fuzionare.

Da, schimbarea regatului se va putea face de oricine.O sa fie un NPC. In fiecare regat .De acolo poti sa muti regatul ,oriunde doresti tu.

Da. Medaliile vitejiei vor ramane.

De 3 zile încerc să schimb regatul pe Țara Românească, dar îmi tot apare fereastra: „Așteaptă.Regatul este unit, apoi vei putea schimba” sau ceva de genul. Am contactact 2 GM pe mirc. 1 mi-a zis să aștept 24h ore și nu s-a întâmplat nimic, iar cel de-al 2-lea mi-a zis că dacă sunt de pe Nemesis nu pot schimba regatul GRATIS deoarece așa s-a decis. ( Orion să piardă numele caracterlor, Nemesis să nu schimbe regat ca să fie egal în dezavantaje ). Deci până la urmă ORICINE sau doar ORION poate schimba regatul ?

duci lumea in eroare...
    "Este posibil sa mut un cont de joc dintr-un cont Gameforge in altul?
    Da, in anumite circumstanțe. Va rugam sa contactați suportul in acest caz."

Link-> https://board.ro.metin2.gamefo…?postID=737195#post737195

Tu ești cel care duce în eroare. Deasociere înseamnă să nu mai fie pe niciun email de pe interfața GF, adică să te poți conecta pe clientul vechi. Să-l schimbi o faci, dar aia nu e deasociere, e doar schimb de email.

Deasocierea nu este posibilă, am făcut eu o sugestie în topic Sugestii, poate va fi acceptată. ( S-a anunțat oficial că nu este posibil, dar membrul din staff care se ocupă cu împărtășire informațiilor a crezut că pentru noi, românii, nu este important ).

Nu înțeleg motivul pentru care nu mă pot conecta de pe un client vechi cu un cont asociat GF, o mare prostie. De asemenea schimbă instant e-mailurile la conturile băgate, adică încurajare de furt. Nefurnizarea de informații de care GF dă dovadă de câțiva ani continuă și va fi din ce în ce mai rău.

EDIT: De asemenea dacă eu mă conectez pe e-mailul x la mine pe PC și asociez contul pe el mă pot juca, dar dacă mă deloghez de pe e-mail și intru pe alt PC ( al mamei ) și mă conectez pe e-mail, când intru pe cont îmi scrie „Parolă incorectă”, nici măcar „Contactează suportul” cum îți dă când te conectezi pe un client vechi cu un cont asociat platformă GF.

Nu stiu daca ai trecut de lvl 95 cu un war aura, pentru war aura ai nevoie de iteme si alchimie bune->foarte bune ( asta daca nu vrei sa stai numai pe jos). Sura AM este cel mai bun caracter, poate la lvl mic pare extrem de greu cu el , are dmg mic si viteza mica de atac dar rezista bine. ;)

Citește tot ce am scris. Nu are nicio legătura că îți treuie iteme foarte bune, el a zis clar că dacă ar fi iteme de 1-1 ( pvp ), iar pvm warul bate și nu trebe „iteme foarte bune” poți și cu un buff p-p-p care e maxim 20-25won de 105 sa intrii la orice boss.

Opinia mea este că war corporal bate și pvm și pvp. Pentru pvm el este cel mai bun deoarece este echilibrat și dacă vrei să bați un bos și dacă vrei să farmezi metine, și nu treuie să iei separat lycan pentru metine, sura am pentru bos sau ninja arc pentru meley, etc. Stai cu war aura și ești bine pe ABSOLUT TOATE DOMENIILE de pvm. Iar în pvp depinde cum joci. Multă lume spune că bm, mental bat war aura dar asta e deoarece diferă itemele, dar cum ai spus tu cu set de 1-1 atunci warul aura ar trebui să câștige. Sura BM cu toată penetrarea magică nu i-ar mai da DMG din cauză ca ai full rez pc și magie pe tine, iar lupta cu un mental depinde de cât de bun ești la pvp și ce strategie ai ( trebuie să dai și dodge ) căci dacă stai 1v1 direct fără fugă, ci lupți cum ar treui un duel să fie adică skil și hit un mental ar bate, dar așa ceva a dispărut, duele d-astea mai vedeai prin 2012-2013 maxim

Pro. Din vina regatului albastru nu ai loc de farmat pe timpul evenimentelor în map1 / map2. Astfel ei vor fi obligați să își creeze conturi regat galben/roșu unde vor petrece timp pentru a dropa o auto de pe care să bată sau eventual dona pentru auto de pe site, iar mulți nu o vor face. Se va echilibra farmatul în map1/map2 de evenimente și vor putea să aibă o piață mai bună si cele 2 regate ( galben, roșu )

Nu știu cum e să bați un metin de nivelul tău ca să îi cunosc dropul, dar când a fost evenimentul cu ouă am batut 49 de metine de lvl 75 și 80 în lungsam ( numărate ) doar cu mănușa de pe joc și niciun ou. După eveniment am fost în pădurea roșie să dropez bless, inele, mantii dar ca să vezi că din 8 metine de 85 și 4 de 90 nu am avut șansă decât la 2 bless-uri și un singur item pe metin adică 50-60k. Să stai lvl 61 și să bați metine cu aprox 25-30 lvl mai mari decât tine și să nu ai drop atunci ce să faci.. mai stau și o grămadă de timp să le bat. Față de alte servere, rubinum are cu 50-100% drop mai mic. Să nu mai zic de cioburi că am stat ieri 5 ore în DT și am consumat 2 mănuși ( dropate de alți playeri că na... la ce drop am eu îmi trebuie 5 zile să farmez 1 ) pentru 50 cor, adică 1 oră pentru 10 cioburi.

Mă uit la voi și mă tot întreb de unde ideea cum că noi am dropa iteme din IS pe joc ? Avem câțiva GM pe Rubinum care își fac treaba, dar nu reușesc să țină pasul cu ei, deoarece din ce știu pe BOB poți activa 6 conturi. Imaginați-vă că ar dura 1h 30m doar ca să baneze integral un singur hacker.

Itemele IS nu sunt dropabile pentru oricine la început, și trebuie timp și iteme ca să poți farma liniștit alte mape deoarece map1,map2,vale,deșert,munte e full de hackeri pe timpul evenimentlor.