Posts by oOAcadicoOo

• Da pica autorizatii cand este event
    • Se merita manusa indiferent daca este event sau nu mountul nu prea
    • Poti ataca daca ai cel putin armatul
    • Auto-atac merita si nu prea, eu zic sa incerci o data sa il cumperi dar daca termina liquorile predispuse sus in bara de liquori automat nu isi mai ia din inventar, daca moare isi da restart oras deci tot degeaba il iei daca nu stai dupa el, si daca te vede vreo un gm stai linistit ca nu te confunda cu un hack, deoarece ei pot verifica daca tu ai atac-auromat cumparat sau folosesti intradevar programe ne permise
    • Aura, nai sa stai in glob sa alergi dupa metine mentalul este bunicel dar aura sau chiar likan sau daca nu chiar sura am sunt super farmer daca ai ceva bun pentru ei altfel ori ce caracter cu P-uri si iteme +0 sunt prastie

Sunt curios cei ce zic ca au luat cate 50/60 albe in primele 3 zile acum cate mii au??? Nu vad nici unul sa se mai laude, o fi ca sau prins ca nu suntem prosti sau cum sta treaba, va spun ca aproape zilnic deschideam intre minim 10 si au fost rare ori cand am deschis maxim 50 de oua magice si am luat 31 de perle albe 32 albastre 17 rosii in jur de 12 schimbari 7 adauga din care au mers 5 doar, o graza de yang cred in jur de 6/7 kk 6 carte pet verde, 15 nr 2 si 10 nr 1 ceva marmure vreo 4 la numar, 27 concentrate 6 transfer costum si 12 fasole albastra, sincer eram mai fericit de dropul care il aveau ouale initial, ape perle citite decat cel de ani recenti in care au bagat add si schimba, nu dupa acele adaugari alergam nici anul acesta sa prin oua magice ci pentru placerea de a sparge metinele ou, dar se pare ca nu a fost placere deloc mai ales cand trag linie!!!

Ma gandeam sa tac dar nu am putut sa ma abtin, voi ati testat sa dati int-un metin de paste cu cont de level 5?

Ei bine eu da, am facut un caine, ampus costum cu pv, khan, inel site armura +9 de lev 0 likan, Elie si ghearele de lev 0 ce au fost implementate, stiti cat dadeam in metinul de paste? 200 deci cu toate acestea mi-a fost greu sal sparg, avand in vedere ca cei ce stau map1 au si iteme si cel putin m1 daca nu G/P pe conturi de maxim 25 lev acei playeri dau undeva la vreo 500 pe hi daca nu mai mult, gandul meu sa dus la playeri care au inceput de la 0 cu absolut nimic pe ei ce pretentie aveti sa apuce sa sparga vreo un metin de paste cand sunt maxim 4/6 metine pe respam si si acelea le sparg cei ce sunt bine pregatiti pentru ele!!!

Este un esec in ori ce punct de vedere aceste event, normal ca sau scos OX si sau stricat eventele cel de paste sau cel de craciun, au scos pana si eventul de ziua indragostitiilor, care dropai cutia lui cupidon, toate ofereau iteme de pe IS si lumea nu mai cumpara, asta este cea ce cred cei de la GF ba chiar din contra se cumparau si atunci doar ca ce au spus, hai sa nu le mai dam oferta cumperi 1 platesti 2 hai sa le dam jumate ca sa cumpere mult mai mult.

Inca ceva, inainte incarcam 3000 MD cu 100€ acum cu scuza ca nu stiu ce tranzacti se fac incarcand din alta tara iti ofera doar 2400 MD pentru suma de 100€ eu vorbesc de Italia tara de unde incarc si joc pe serverele Ro

GF va este FOMICA???

Colegi care spun ca a dat foamea in noi ca vrem tot pe tava, ma intreb cati dintre ei au muncit vreo data in viata sa castigr un ban, si daca au facuto si probabil au primit si cate o prima de la sefi sper ca ati refuzato doar nu vreti sa va inbogatiti!! La fel e si pe joc nu te inbogatesti cu un event ci doar faci putin mai usor niste bani deoarece asta este obiectivul eventului, sa te mai ajute si ei avand in vedere ca si noi ii ajutam cu prezenta si cumpararile de MD lunare!!! Bafta tuturor mai e maine si nam vazut nici macar o ploaie de metine sper sa nu o bage luni la ora 10 ca la 11 se inchide eventu, atunci chiar ca este rusinor din partea GF, rusineeee!!!

O mare pacaleala de 1 Aprilie, acest eveniment de Paste ca si cateva din urma. Dai un '' os '' la 1000 de caini... Ori e pentru toata lumea ori pentru cine apuca?
    Am mai spus si ma repet, este ''pay to win'' nu '' play to win'', pacat...

nu este nici macar pay to win deoarece nu te ajuta cu nika situl cam ce ofera sa iei oua magice, ori ai bulan ori e cum spun colegi mai sus, sustinuti de staf prin favoritism

Nu-ti fa tu griji pentru mine , am si viata sociala , nu`s soarece de calculator , am mai scris odata , eu bat seara si daca m-am pregatit de event dinainte sa inceapa nu e vina mea ca sunteti voi niste papagali .

Tin sa te anunt ca baiatul a prins majoritatea eventelor de apste valentines day craciun si nici unul nu a fost atat de slab ca acesta, cum este posibil sa spui ca te-ai pregatit??

nu inteleg doar iteme avem cu toti ce ai putea avea tu in plus fata de noi??

daca vorbesti de strategii repet la infinit ca nu exista asa ceva in cautarea metinelor ou

deci eu astept un raspuns cu ce anute te-ai pregatit??'

lasa nu va mai stresati poate speram si noi la 1/2 ploi in weekend la fel ca in anii trecuti :D
    e prea frumos dropul din oua sa nu ai macar 10 oua :d

eu mai de graba as prefera sa cada si la bosi si metine normale, este mai mare shansa sa iei ou decat la o ploaie de metine, de exmplu cine are pc pe carbuni a puso nu ia nika, si iaras iti spun la bosi nu toti fac fata la ori care bos de exemplu pe nemesis mai nimeni nu bate tritonul,regele crab,si alti bosi mai greu de batut, doar eu ce le mai fac respamul cu in 2 3 care pot sal bata

LAsa gramatica mea in pace, am mai explicat de ce scriu asa si imi este si lene sa iti mai explic si tie a 1000a oara, eu iti soun cea ce el a raspuns.

Cand merg la metine primul lucru ce fac echipez manusa doar am inventare intregi de manusi si nu cred ca are absolut nici o legatura asta cu dropul oului, dimineata am spart 10 metine si surpriza 1 singur ou magic penibil, este adevarata ca exista momente cand din 10 iau cel putin 7 dar nici asa, pe langa asta mai pica si mult yang si chesti foarte inutile care inainte nu picau si ma refer in ani trecuti

Degaba testati daca sunt,putine metine ou si drop la ou magic slab. :thumbdown:

Da deci o ia razna de tot jocu asta si impreuna cu Half, apropo l-am prins pe irc azi si stiti ce mi-a zis sa muncesc ce vreau tot moka?? Si lam intrebat daca stie GF cum vorbeste cu pkayeri ca vorbea in mod arogant, si a spus cand ma refer la GF ma adresez lui deoarece el reprezinta comunitatea de pe RO, deci el taie si spanzura, el inpreuna cu restul coma de pe alte comunitati decid cat de bun sau nu trebe sa fie un event, sa mai aud unu ca spune ca nare vine ca ii infund gura cu ..... stiti voi ce!!!

Valentin a facut din 200 abia 5 adauga 5 schimba si perlele mentionate . Tu ai facut vreo 40 daca nu mai bine de adauga si schimba asta acum vreo 2 zile .... Ca sa faci atatea schimba si adauga iti trebuiesc frate peste 200 oua pe zi + zecile de perle . Tu vorbesti de titan , coif de 100 si ai level 55 ... sau este farmeru ? Daca erai ceva mai mare aveai postari active si multe . In 2 ore noaptea trecuta , tot in 2 am farmat si eu , am strans 7 oua de fiecare nu zeci cate strangi tu ( sunt multumit de cele 7 chiar daca puteam sa spun ca am scos 30 in 2 ore , de ce sa fac asta ?) . Nu era chiar asa tarziu in jur de 00:00-2:00 si erau cei mari de 90+ cu buffu si farmeru de 55 sohan si padure . Si da , nu am elefant dar tot am viteza de miscare deci nu am 120 viteza de miscare cat reprosa unu pe aici ca nu stim sa farmam . Cum spunea Acadico , acum ceva ani nu aveai loc de oua si abia atunci puteai sa spui ca faci 50 oua in 2-3 ore . Problema erau monstrii aia mari ramasi prin mape . O sa treaca timpu si o sa se uite de ce s-a intamplat , multi joaca cand este event atat , o sa vedem aglomeratia prin vara iar apoi tocmai prin octombrie noiembrie . In rest suntem 5-6 map 1 galbeni .

Eu unul sincer m-am lamurit de ce fel de oameni sunt pe jocul asta, bai ori tu il ai pe Half ca frate si sta non stop sa iti spameze metine ou in mape unde nu cauta nimeni deoarece nu apar de obicei, ori chiar iti pune ouale in inventar si zice ia frate si deschide sa nu zici ca nu tin la tine, rusine sa iti fie ca ne iei de fraeri pe toti si rusine la cei ce insista cu prostiile lor, cred ca daca as fii in staf ti-as da ban permanent pentru minciunile spune atat pe joc cat si pe forum, si daca se poate ban pe ip sa scapam de mincinosi, unde esti tu tepese ca pe vremea ta le era frica sa faca ce fac!!!

Este cineva atat de dragut in cat azi sa zica la ce ora se va da drumul la servere ca sa stim si noi cand e respawn-ul ?

bai este foarte simplu v-am mai explicat intrati https://www.onlinegamesnet.net…channels=metin2.ro&uio=d4 dupa va logati cu un nume care doriti si scrieti !cauta mentenata si iti scrie in chat sistemul in automat la ce ora si la ce data sa terminat mentenata, mai clar de atat nu pot sa fiu si mai de ajutor ca doar noi sta sa va dau cu lingurita mura in gura!!!

bai desteptule, ti-a luat mult sa calculezi cum se gaseste respamul???

Este prea simplu intri pe irc si scri !cauta mentenata si iti apare exact ora cand a fost ultima mentenata si cu data, dupa tine de tine sa iti calculezi ca din ora in ora sau din 2 in 2 ore depinde ce cauti va aparea acel metin sau acel sef, am mai spus ca vineri a fost mentenata la 15:26 deci la 16:26 17:26 bla bla o sa gasesti metine vom vedea miercuri la cat se va termina mentenata si vom sti la cat vom afla metinele/sefu

Te pot asigura ca nu m-a pus nimeni sa zic aceste chestii, le zic pentru ca vreau sa impartasesc cu voi ceea ce am reusit sa fac pana in acest moment, daca nu esti convins te invit pe Phoenix sa iti arat

Nu era vorba despre tine ci despre cei care exagereaza!!!

Capture.PNGLuati cu paine...

si in legatura cu cea ce ai postat tu si eu pot avea alea de la eventele cu mingi bla bla arata schimbari adaugari ce aveai ca sa ma conving desi nici asa nas fi prea convins ca bagi 3000 md si cumperi numa sa imi demonstrezi, eu bat de 3 ore si abia am luat 13 oua si este super liber, miracol!!!

Dao in colo de treaba nu stiu cine ii pune pe astia sa isi faca conturi pe forum sa ne minta pe fata, nu stiu cine ii pune sa posteze, in nefrite bat am mai spus si abia gasesc 2/3 metine cand nu este lume, terminati naibi cu aberatiile ca deja ma disperati, pana in primul an cand era ful de metine ou abia faceam in 3/4 ore 50 de oua si vi si imi povestesti ghicitori, laso dracu nam 5 anisori sa me iei de fraer!!!

Respamul mai exact este la si 26 droarece ultima mentenanta sa terminat la si 26 minut+ minut - deci la asta se refera, metinele apar din ora in ora cele ou, dar totusi eu bat in nefrite si este destul de mica mapa in confront cu desertul, detin elie care imi da super viteza de miscare plus ca mai bag si violet ajung la 200 care este maximul pe metin si tot nu reusesc sa bat sau sa gasesc mai mult de 2/3 metine pe ch, dau in metin ou 9 k critica cu buful asta inseamna ca dau 10 critici si una nu, si imi spuneti ca voi bateti in 20 minute cel putin 12 oua?? Ma luati de fraer inseamna, plus faza cand aud ca cauta strategic cate unul, mai metinele ou nu apar ca si cele normale +- in acelas loc runt chiar random, mi sa intamplat de vreo 3 ori sal gasesc chiar la portal unde nu apare nici o data, repet nici o data metin normal, au fost data cand am aflat 3 unul langa celalat dau 3 unul la distat ani lumina de celalat, nu exista strategie in a cauta aceste metine, te plimbi si daca ai noroc gasesti daca nu nu, ca sa poti gasi trebe sa prinzi cel putin 2/3 ore de gaura in care nu cauta mai mult de 1 player pe mapa si poate nici asa nu reusesti sa bati mai mult de 20 metine pe ora.

In concluzie cei care se tot lauda aici cu faze gen 30 de oua in 3 ore 5 ore bla bla probabil nu faceti diferenta intre ou magic sau cel de paste si le cam confundati, chiar as dori sa faca unul dintre voi un video in care imi demonstreaza ca el gaseste chiar asa multe metine intr-o ora 2 si eu ii dau contul meu gratis!!!

<p>
    </p>Eu in 2 zile am luat 13 schimba 8 ADd 16 albe 8 citite 10 marmure 3 curajoase 12 Zen 4 fasole 12visinii 10 albastre si alte câteva chestii,am farmat doar la respawn maxim 6h pe zi adunat.Dropul e foarte bun din oua,deși am observat ca de azi de dimineața a cam început sa pice des yang.Cum spunea un coleg de mai sus,trebuie sa farmezi eficient si sa iti faci o oarecare strategie,cu toate ca e adevărat ca oul magic pica destul de greu.Aveti oarecum dreptate,însă gândiți-va si la următorul aspect:eventul tine 14 zile,metinele apar la 1h fiind 24 de metine pe respawn.Cam 20h din 24 se farmeaza deci Sen fac multe oua si prin urmare multe citite ADd schimba etc +ca sunt câțiva jucatori in orice mapa care farmeaza foarte mult deci prin urmare la un respawn mai mic de 1h sau la mai multe metine pe ch nu s-ar rezolva problema pentru ca tot aceeași jucatori ar farma metinele rapid.Oricum se fac Per total pe server foarte multe schimba citite ADd etc in urma acestui event,asa ca e Ok cum e pentru ca altfel si-ar face toți Itm full bns imediat.

Bai smekere, ia spunene si noua unde bati de iei 30 de oua in 5 ore, venim si noi sa iti tinem companie ca daca nu te imbogatesti prea tare si noi saraci de noi no sa avem ce mai face, o sa fim nevoiti sa ne lasam de joc ca ne vei bate pe toti pe unde ne prinzi!!! OMG cine dracu te crede ma, in 5 ore am luat 10 oua, gandestete am avut bulan ca prindeam 2/3 metine pe ch si dau 9 k in metinul de paste cu sura AM si buf, avand in vedere ca nici nu alerg de langa ele, reuseam sa termin in intervalut de respam doar cate 4 CH deoarece pierzi mult timp pana le gasesti ca sa le spargi nu iti ia exagerat. Aberatii mane aberatii, chesti de genu poti sai povestesti fiului meu de 11 luni poate el te crede daca nu iti rade in fata si el!!!

Imi poate spune si mie cineva de ce alchimie as avea nevoie ? Opacă antica este suficientă ?Si care pietre mai exact ? Sunt ninja lame de lvl 70 si am strâns pana acum suficiente cor draconis . Ma intereseaza mai mult pt pvm decât pvp.

cat de buna posibila alchimia ai nevoie, idea este ca poti sa ai si 200 de coruri daca nai bulan nu ajungi la antic cu nici o alchimie!!!

Cand o sa facem in mod sa nu mai aiba salarul lunar pe care il au multumita noua ne vor baga in seama, citeam si pe comunitatea italia de metin2 nici acolo nu sunt multumiti chiar deloc si acolo se baga bani mai ceva ca si la noi, erau in shopuri lame semiom la 800 kk acum 6 ani degi ganditiva cam ce diferenta este intre noi si ei ma refer la iteme, sa nu mai vorbim de nemti, lasa ca vor plange dupa ce vor varsa laptele!!!